Gönderen Konu: NİTRO KULLANICILARI  (Okunma sayısı 7164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
NİTRO KULLANICILARI
« : 18 Mart 2014, 19:52:58 »
Arkadaşlar herkese selam. Rastgele. Bende bir nitro sahibi olarak birşeyler paylaşmak istedim. bir arkadaşım huğlu nitro yu aldı ve nasıl bir tüfek diye sorduğumda. mükemmel dedi ve test atışına gittik. hedef kağıtlarını diktik ve atışları yaptık saçma grupmanları çok iyiydi ve saçmalar hedefe çok hızlı bir şekilde varmaktaydı. Hemen kendim için spariş verdim. 1 hafta içinde tüfek yani huğlu nitro geldi ve gelir gelmez hemen aynı test atışı yaptığımız yere gittim ve kendi tüfeğimle atışları yaptım. ama malesef saçma dağılımı yani grupman çok kötüydü, neredeyse hedeflerde hiç saçma yok gibiydi. NİTRO nun sola çektiğini duymuştum ve ne yapayım derken, aklıma bir fikir geldi. iki hedef kağıdını birbirine ekleyerek (büyük bir hedef kağıdı) atışı yaptım. işte bu, benimle saklambaç oynayan saçmaları bulmuştum. hemen hemen hepsi de o koca hedef kağıdının sol bölümünde toplanmış. tabiki huğlu büyük bir firmaydı hemen fabrikayı arayıp yetkililerle görüştüm. durumu açıklayıp tüfeği fabrikaya gönderdim ve tüfek sekiz gün içinde tarafıma ulaştı. tabiki hemen test atışına gittim atışları yaptım ve çok mükemmel olmuştu namlu değişmiş grupman ve saçma hızı çok süperdi. NİTRO almayı düşünen arkadaşlar tüfeği aldıklarında muhakkak bir deneme atışı yapmalarını tavsiye ederim(saçmaları görebilecekleri hedef kağıtlarında)herkese rastgele...
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: NİTRO KULLANICILARI
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2014, 20:03:09 »
nitroyu avda kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.  :) nitroyu aldık almasına da, :( sadece test atışı yaptık avda kullanmaya fırsatım olmadı benim merek ettiğim tek şey ??? avda kullanan arkadaşlar performansı nasıl. normalde atışı çok güzel hedeflerde. telefonla da görüşebiliriz. numaram profilimde yazıyor. herkese rastgele. teşekkürler.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2014, 20:04:42 Gönderen: Kadir MADRAN »
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2014, 21:43:14 »
Pozitif değerlendirme :  Nitronun avdaki performansı gayet tatmin edici. oldukça yıkıcı bir tüfek, avda saçmaların giriş yerleri mor ve siyah renk alıyor ve hemen her isabetli atışta fitilleme yapabiliyor,yaralı av peşinde koşturmuyor. ağırlığı ve dengesi çok iyi seviyede avda asla yormuyor. fişek olarak en fazla 34 veya 36 gram kış şartlarında her türlü iş görüyor. normalde 24 gramla bile keyiflice av yapabiliyorsunuz. gazlıdan farkı, gaz tahliyesi olmadığı için gazlıya göre bariz bir şekilde daha güçlü, kinetik kadar hatta belki bir tık daha güçlü diyebilirim. kinetikten farkı ise 24 le 28 le çalışmam gibi bir derdi yok. her tür gramajla her türlü hava durumunda çok rahat çalışıyor.

Negatif değerlendirme : kundak ve dipçik ağaç kalitesi iyi  fakat bazı parçaların kalitesini ve boyasını düşününce 1700 tl biraz düşündürüyor. icra yayı stoeger gibi el kundağında. kinetikten tek farkı döner kafa yerine namlu hareketi var, başka hiç bir fark yok. huğlunun diğer otomatik modellerine göre namlusu daha pahalı nedendir bilemem sonuçta hepsi 4140 çelik... tüfek zamanla tetik tertibatından ufak tefek sorun çıkartabilir. bunu kullandıkça daha iyi anlayacaksınız. en azından şöyle 150-200 civarı fişek atın büyük ihtimal siz de görürsünüz. bunun haricinde bazı tüfeklerde namlu sola çekme durumu var. namlu içinden mi yoksa bantın yanlış monte edilmesi mi bilemiyorum.
ama fabrika her halükarda tüfeğin arkasında. herhangi bir sorunda hemen hallediyorlar.

tüfeği yakinen incelemiş ve bir sezon boyunca yer yer kullanıp gözlemlemiş biri olarak aktarabileceklerim bukadar
« Son Düzenleme: 20 Mart 2014, 23:45:00 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2014, 00:03:18 »
Teşekkür ederim Emrah kardeş. fakat şöyle de düşünebiliriz. şu anda bir ata veya armsan gibi markaların klasik yarı otomatik tüfekleri 1200 .... 1500 gibi fiyatlara gidiyor. Benim fikrim nitro çok da pahalı sayılmaz. 3 veya 4 yıl ata kullandım çok güzel tüfek fakat avda bir düşmede bir çarpmada hemen eğilip yamuluyor çok nazik bir tüfek. ama bir vursan 92 a ve ya stooger ve nitro çok gaddar bir tüfek bu benim görüşüm. atayı veya armsanı kötülemek gibi bir derdim yok kimse yanlış anlamasın. ata ile çok güzel avlar yaptım. teşekkürler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2014, 00:12:04 »
Teşekkür ederim Emrah kardeş. fakat şöyle de düşünebiliriz. şu anda bir ata veya armsan gibi markaların klasik yarı otomatik tüfekleri 1200 .... 1500 gibi fiyatlara gidiyor. Benim fikrim nitro çok da pahalı sayılmaz. 3 veya 4 yıl ata kullandım çok güzel tüfek fakat avda bir düşmede bir çarpmada hemen eğilip yamuluyor çok nazik bir tüfek. ama bir vursan 92 a ve ya stooger ve nitro çok gaddar bir tüfek bu benim görüşüm. atayı veya armsanı kötülemek gibi bir derdim yok kimse yanlış anlamasın. ata ile çok güzel avlar yaptım. teşekkürler.

huğlunun sağlamlığına lafım yok. sadece ilk defa piyasaya sürülen bir tüfek için 1700 tl biraz fazla gelmiş olabilir. patentine çok para vermişlerse onun harcını çıkarıyorlardır :) kimi gördü boyasını beğenmedi kimi gördü işçilik zayıf dedi vesaire. herkes her tüfeğe kulp takar kusur bulur. herkesin istisnasız hemfikir olduğu tüfeği daha göremedim ben :) istanbul tüfekleriyle konya tüfeklerini sürekli yarıştırıyorlar. reklamlar şişirmeler havada uçuşuyor. ama iş sağlamlığa geldi mi hiçbiri yokken huğlu vardı piyasada bu bir gerçek. ha otomatikte öbürleriyle aynı başarıyı yakalayamadı belki , o açığı da nitroyla kapatmaya çalışıyorlar. tabi bu benim görüşüm.

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2014, 21:10:11 »
umarım nitro tüm avcıları tatmin eder. huğlu tabiki sağlam tüfek yapıyor. saygılar.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2014, 21:48:39 »
umarım nitro tüm avcıları tatmin eder. huğlu tabiki sağlam tüfek yapıyor. saygılar.

Nitroyu alıp kullananlar memnun görünüyor internetteki yorumlardan. şikayetçi olanlar %5 gibi bir oran. zaten yukarıda bahsettiğim ufak tefek sorunlar haricinde avcıları elbette tatmin edecektir. çevremde yakinen tanıdığım ve nitroyu alıp kullanan 3 avcı var. bunlardan ikisinde hiç sorun çıkmadı. normal seviyede kullandılar tüfeklerini ve sezon boyu güzel avlar yaptılar. sadece bu arkadaşlardan bir tanesi tüfeği aşırı yordu, her şartta denedi kullandı kış boyu koli koli fişek yaktı yeri geldi fırtınada gün boyu 40-42 gr gibi ağır gramajlar kullandı. aldıktan 2 ay sonra 1 defa fabrikaya gönderdi, bahsettiğim tetik tertibatı sorunu oluşmuştu ve tetik tertibatı komple değiştirdiler, sonrasında o tüfek başka bir sorun çıkarmadı ve sezonu kapattı. o arkadaşın tüfeği nasıl hırpaladığını gördükten sonra nitro iyi dayanıklı dedim kendi kendime. her neyse de sonuçta yerli tüfek şans işi. her markada her tüfekte sorun çıkabilir. huğlu için olsun diğer firmalar için olsun, tüfekte sorun çıkınca tüfeği kötüleyip, fabrika yapıp sorun hallolunca tüfeği yere göğe sığdıramayan çok kişi var,çeşitli sitelerden takip ettiğim kadarıyla gördüklerim bu şekilde. bana göre önemli olan, firmanların tüfeklerinin arkasında durması, satış sonrasında da iyi şekilde destek sağlaması .
ben de yeni sezona Allah nasip ederse bütçeyi biraz makul tutup stoeger almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı :)   
saygılarımla..

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2014, 23:03:20 »
stoeger de çok sağlam ve güzel bir tüfek tavsiye ederim kardeşim. teşekkürler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2014, 23:20:26 »
Emrah kardeşim ben malesef nitroyu avda kullanmaya fırsat bulamadım. ne avında kullandın mesela ben en çok keklik avına giderim. en çok zevk aldığım av  budur. örneğin kuşu yaralı bırakıyormu, vuruş gücü nasıl. tüfek karşılaştırması yaparsak. diğer yerli otomatik tüfeklere göre saçma hızı ve gücü nasıl. şimdiden teşekkürler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 26 Mart 2014, 23:46:35 »
Kadir bey, siz de bilirsiniz ki bir otomatik tüfek, çalışma sistemi her ne olursa olsun asla poze-çifte gibi güçlü olamaz. otomatik sınıfında kıyaslarsak nitronun diğer gazlı otomatiklerden saçma hızı ve vuruş gücü olarak daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. bunu avda da gördük. ama kinetikle karşılaştırmadık. ikisinde de namlu gaz tahliyesi yok. aralarında pek fark olacağını da sanmıyorum. ama gazlılarla bariz farkı var . mesela yaptığımız en basit test, aynı fişekle aynı mesafeden pet şişelere atış yaptık. namlu uzunluğu ve şok kombinasyonu aynı. gazlı tüfek şişeyi delip saçma içinde kaldı. nitro pet şişeyi iki taraflı delip geçti. ava gelince nitro tesir açısından gazlılardan 2 adım önde, çifte-pozeden 1 adım geride. işin özeti bu. arkadaşla sabah geçitlerinde tahtalı avları yaptık. bende poze onda nitro vardı. oldukça iyi mesafelerden 32 gram 5-6 no ile tahtalılar düşürdü. çuluk zaten nazik hayvan onu saymıyorum. ördek avında da oldukça etkili. namlusu yakıcı. hayvan saçma alınca muhakkak düşüyor. ben bu tüfeği sahibi olarak kullanmadım ama gözlemlerim bu şekilde. ha arkadaşa ufak tefek teknik sorunlar çıkardı, fabrikaya yolladı yaptırdı. ben şahsen nitro almam çünkü 1700 tl bana göre fazla. ama alan arkadaşlarıma sorduğumda 1700 tl bize de fazla geldi ama hakkını verdi diyorlar...
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 23:47:59 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2014, 00:06:27 »
cevabımı aldım kardeşim teşekkür ederim. bende senin gibi hemfikirim 1700 tl para veriyorsun 1 yıl demeden sorunlar başlıyor. tabiki üzücü olay bunlar. ama nitro baya sorunlu bir tüfek gibi görülüyor ve devam edecek gibi bu sorunlar. inşallah huğlu fabrikası ve çalışanları bu sorunların hepsini çözemeseler de, en aza düşürürler. benim temennim bu. teşekkürler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 27 Mart 2014, 08:51:00 »
cevabımı aldım kardeşim teşekkür ederim. bende senin gibi hemfikirim 1700 tl para veriyorsun 1 yıl demeden sorunlar başlıyor. tabiki üzücü olay bunlar. ama nitro baya sorunlu bir tüfek gibi görülüyor ve devam edecek gibi bu sorunlar. inşallah huğlu fabrikası ve çalışanları bu sorunların hepsini çözemeseler de, en aza düşürürler. benim temennim bu. teşekkürler.
Aynen öyle. nitronun artıları eksilerinden fazla ama her ne olursa olsun 1700 tl verilen bir tüfek daha birinci sezonda sıkıntı çıkarıyorsa sizin de dediğiniz gibi huğlunun bu konuda bir şeyler yapması gerek..

yaşar yılmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2014, 09:02:25 »
üzümlü kooperatifi iflas ettikten sonra ustalar değişik adlarla firma kurarak tüfek imalatına başladılar. bu çözülmeden huğlu kooperatifi de nasibini aldı. eli tutulan ustalar kendi firmalarını kurarak imalata başladılar. bu açığı kapatamadılar.

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2014, 09:22:52 »
üzümlü kooperatifi iflas ettikten sonra ustalar değişik adlarla firma kurarak tüfek imalatına başladılar. bu çözülmeden huğlu kooperatifi de nasibini aldı. eli tutulan ustalar kendi firmalarını kurarak imalata başladılar. bu açığı kapatamadılar.
Yaşar bey, huğlunun eski tüfekleri daha iyiydi şimdikilerde iş yok denmesinin sebebi bu yüzden mi ?

yaşar yılmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 27 Mart 2014, 11:20:40 »
ben öyle olduğunu tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Emre SERBEST

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 27 Mart 2014, 12:23:51 »
Sanırım biraz daha zaman geçince tüfek dahada iyi olucak gibime geliyor
1977-Tekirdağ

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 27 Mart 2014, 20:59:28 »
MALESEF 2. kez nitroyu sola alta atması sonucu fabrikaya gönderdim.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 30 Mart 2014, 09:33:04 »
MALESEF 2. kez nitroyu sola alta atması sonucu fabrikaya gönderdim.

bukadar övdükleri tüfekte bu durum nasıl oldu da gözden kaçtı ? hani her koşulda test etmişlerdi.  fuarda ıwa 2013 te huğlu koop müdürünü izledim tv de, adam öyle bir iddialı anlatıyor ki sanırısın kusursuz bir model. Peki kadir bey sen şimdi okadar para verdin, sana yazık değil mi ? önümüzdeki sezon ava çıkacaksın avda yine belki başka bir sorun çıkartacak bilemeyiz ki ? av mı yapacaksın yoksa fabrikaya git gel mi bekleyeceksin? valla bu durumda ben olsam fabrikayı ararım, terbiyemi bozmadan küfür haricinde ağzıma ne gelse söylerim adamı yerin dibine sokar çıkartırım.. bence hakediyor...

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 30 Mart 2014, 21:58:28 »
Sağol Emrah bey kardeşim. bakalım nitro yarın fabrikaya ulaşır. ona göre beni arayacaklar ve tüfek hakkında görüşeceğiz. gerçi ben gereken her türlü sorunu yazdım ama..... Tabiki nitronun iyi yönlerini de yazdım.

KÖTÜ YÖNLERİ:
Çok geri tepmesi var. bir arkadaşım fazla geri teptiği için, nitroyu almaktan vazgeçti.
En büyük sorunu sola ve alta atıyor bu benim nitrodaki sorun. Ve hala çözemediler sorunu.
Tüfeğin boyası pek hoşuma gitmedi.
Çoğu zaman 24 gr fişeklerde boş kovanı dışarı atmıyor.

İYİ YÖNLERİ:
Tüfeğin saçmaları çok hızlı. Yani tetiğe bastığın anda saçmalar hemen hedefte. birde 24 gr atıyorsan daha da hızlı.
Saçma grupmanı çok iyi hemen hemen 3 ve 5 li saçma grupmanları var.

huğlunun bence tüfek sorunluysa müşteri memnuniyeti için tüfeği hemen iade alıp yenisiyle değiştirmeli. çünkü her memnun müşteri daha çok nitro sahibi dir Yani daha çok nitro satımı. katlana katlana (1 kişi 5 kişi) ve bu 5 kişi olacak 25 kişi bu böyle. teşekkürler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
« Yanıtla #19 : 30 Mart 2014, 22:37:24 »
Allah Allah :) enteresan...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal

Çevrimdışı Mahmut HOCAOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 30 Mart 2014, 22:48:26 »
Sağol Emrah bey kardeşim. bakalım nitro yarın fabrikaya ulaşır. ona göre beni arayacaklar ve tüfek hakkında görüşeceğiz. gerçi ben gereken her türlü sorunu yazdım ama..... Tabiki nitronun iyi yönlerini de yazdım.

KÖTÜ YÖNLERİ:
Çok geri tepmesi var. bir arkadaşım fazla geri teptiği için, nitroyu almaktan vazgeçti.
En büyük sorunu sola ve alta atıyor bu benim nitrodaki sorun. Ve hala çözemediler sorunu.

İYİ YÖNLERİ:
Tüfeğin saçmaları çok hızlı. Yani tetiğe bastığın anda saçmalar hemen hedefte. birde 24 gr atıyorsan daha da hızlı.

huğlunun bence tüfek sorunluysa müşteri memnuniyeti için tüfeği hemen iade alıp yenisiyle değiştirmeli. çünkü her memnun müşteri daha çok nitro sahibi dir Yani daha çok nitro satımı. katlana katlana (1 kişi 5 kişi) ve bu 5 kişi olacak 25 kişi bu böyle. teşekkürler.
Kadir abi tüfeğin 71 namlumuydu 66mı merak ettimde?
  • Ata Neo
  • Huğlu Ventus
1996/Mersin

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2014, 23:01:36 »
mahmut kardeşim 66 namlu ve biz hep 3 nolu şokla avlanırız.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2014, 23:23:48 »
Pozitif değerlendirme :  Nitronun avdaki performansı gayet tatmin edici. oldukça yıkıcı bir tüfek, avda saçmaların giriş yerleri mor ve siyah renk alıyor ve hemen her isabetli atışta fitilleme yapabiliyor,yaralı av peşinde koşturmuyor. ağırlığı ve dengesi çok iyi seviyede avda asla yormuyor. fişek olarak en fazla 34 veya 36 gram kış şartlarında her türlü iş görüyor. normalde 24 gramla bile keyiflice av yapabiliyorsunuz. gazlıdan farkı, gaz tahliyesi olmadığı için gazlıya göre bariz bir şekilde daha güçlü, kinetik kadar hatta belki bir tık daha güçlü diyebilirim. kinetikten farkı ise 24 le 28 le çalışmam gibi bir derdi yok. her tür gramajla her türlü hava durumunda çok rahat çalışıyor.

Negatif değerlendirme : kundak ve dipçik ağaç kalitesi iyi  fakat bazı parçaların kalitesini ve boyasını düşününce 1700 tl biraz düşündürüyor. icra yayı stoeger gibi el kundağında. kinetikten tek farkı döner kafa yerine namlu hareketi var, başka hiç bir fark yok. huğlunun diğer otomatik modellerine göre namlusu daha pahalı nedendir bilemem sonuçta hepsi 4140 çelik... tüfek zamanla tetik tertibatından ufak tefek sorun çıkartabilir. bunu kullandıkça daha iyi anlayacaksınız. en azından şöyle 150-200 civarı fişek atın büyük ihtimal siz de görürsünüz. bunun haricinde bazı tüfeklerde namlu sola çekme durumu var. namlu içinden mi yoksa bantın yanlış monte edilmesi mi bilemiyorum.
ama fabrika her halükarda tüfeğin arkasında. herhangi bir sorunda hemen hallediyorlar.

tüfeği yakinen incelemiş ve bir sezon boyunca yer yer kullanıp gözlemlemiş biri olarak aktarabileceklerim bukadar
icra yayının el kundağında olmasını nasıl negatif diyorsunuz anlamış değilim kundakta olsa tutukluk yapması çok olur çünkü yay dar olma zorunda ve ağaç kundaklarda yay için yer olduğunda çatlama çok oluyor bence en pozitif yanı bu
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2014, 23:27:26 »

KÖTÜ YÖNLERİ:

İYİ YÖNLERİ:

hep diyorum bu yerli tüfek işi şans işi diye.. biri alıyor yere göğe sığdıramıyor tüfeği baksan haklı, diğeri alıyor fabrika yollarında eskiyor. para olsa gitsek 3 B den birini alsak diyoruz, ona da imkan yok. çok sıkıntılı işler. hani dedin ya boyası kötü diye. seni tenzih ederim yanlış anlama da hangi tüfek olursa olsun ben süs püs aramam. yok gravürmüş yok işlemeymiş süslemeymiş beni hiç alaka etmez. bana görüntü değil iş lazım. süslemeli püslemeli bilmem kaç bin tl ye tüfek alacam. avda geçen ördeğe bak ördek benim tüfeğim şukadar pahalı, gravürlü işlemeli hadi bi zahmet düş bakalım diyecem :D gravür meraklısı olanlara saygı duyuyorum ama abi illa süs arıyosan al vitrine koy madem koleksiyoner olma peşindeysen o başka. stoeger peşinde koşuyorum bu ara niye, kinetik sistem, az parça, fiyat uygun. kullancılar zehir gibi yakıyor diyor e bana da o lazım zaten yaralı av peşinde koşmak istemiyorum. sorunlu ya da sorunsuz mu olur onu Allah bilir.. nitro da çok güzel tüfek ama işte böyle oldumu olmuyo. yangını iyi tesiri iyi şusu busu iyi ama bi taraftan sol atıyor, boş kovan atmıyor, ordan burdan ufak tefek parça sorun veriyor. bunu yazarken o fabrikalarda çalışanların da emeklerini düşünüyorum. yazık günah ama yani bize de yazık onlara da. 1700 tl verince avcı e biraz memnun olsun rahat etsin.. ısrarla iddia ediyorlar iç ve dış satış tüfeklerimiz aynı diye ama ben hiç mi hiç inanmıyorum. imkan olsa da o avrupa ve amerikadaki özel müşterilere giden tüfeklere bi bakabilsek inceleyebilsek...
« Son Düzenleme: 30 Mart 2014, 23:28:27 Gönderen: Emrah CANDAN »