bu işler alıp 2sinide kullanmayınca maalesef anlaşılmıyor..stoeger kullandım halende kullanıyorum ama armsandada gönlüm yok değil..ama bir amrsanım olsaydı bu seferde stoeger aklımdan çıkmayacaktı..4 tane silahım var hepsininde yeri ve değeri farklı benim için..65 namlu 5 şok takılı adı sanı duyulmadık gazlı tüfeklerle ördek düşüren çok avcı gördüm ben..tüfeğin uyumlu fişeğini bulup bütünleştinizmi tüfeğinizle markası , otomatik veya poze olması farketmiyor artık...stoegerde kıstırma sorunu olmaz..kışın çok soğuk havalarda tutukluk yapmaz..gazlıya göre biraz daha avantajlı basınç kaybı yaşamazsınız..hafif doluları sever..30,30.5gr,31gr gibi..numara 6,7,8 stoegeri tavsiye ederim kendi kullandığım bildiğim bir silah..armsanı bilemicem kullanmadım..ama gazlı silahlarıda yabana atmamak lazım..kendi kullandığım Franchi Black Magic'den son derece memnunum..çulluk ve keklik avları için aldım sırf..fermalı avlarda çalılık alanlarda 61 namlu olmasından dolayı çok büyük bir avantaj benim için..yıkımıda çok güzel..dediğim gibi her silahın yeri ayrı.