Gönderen Konu: yerli enjektörlü çifte almayı düşünüyorum yardımcı olurmusuz  (Okunma sayısı 2003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ilk tüfeğim huğlu pozem çok av vurdum otomatik alacağımiçin sattım ve iki hafta önce stoger ahşap m2000 modelini aldım sizin tavsiyeleriniz sayesinde babam da çifte alçaksan çivili olacak bi kere diyo huğludan başka eskiüzümlü mke çiftelerde çivivar yanlış hatırlamıyosam genç huğlu ,yıldız,akus ve akusun yaptığı webley scout ta çividediğimiz emniyet sistemi yok genç huğluyu aradım o çivi amacı görüntü dediler ama tornacı olduğum için pekte inandırıcı gelmedi kafam çok karışık 32gramdan fazla fişek atamasın diyo bazı abilerimiz 30 40 senelik avcı abilemiz ama burdaki abilerimin görüşleride çokönemli yardımcı olalım şimdiden atan atmayan her avcı kardeşime selamlar
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avcı dostlar çoktan beri araştırıyorum genç huglu agır basıyo ama akusun daha güzel çifteleri biraz  pahalı bazende çiftede çivili al diyen 40 senelik avcı babam var onuda huğlu ve eski üzümlülerde var ikinci el akus mu alsam ikinci el pek huyum değil ama akus biraz bütçeyi sarsıyo yardım teşekkür edrim :)
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avcı dostlar yorum bekliyorum
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
            Akkar yeni bir çifte yapmış çok şık görünüyor ve 2,75 kg ağırlıkta bir tüfek, ben otomatiğini memnun bir şekilde kullanıyorum istersen bunu da düşünebilirsiniz.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
            Akkar yeni bir çifte yapmış çok şık görünüyor ve 2,75 kg ağırlıkta bir tüfek, ben otomatiğini memnun bir şekilde kullanıyorum istersen bunu da düşünebilirsiniz.
Akkar ın yeni çiftesinde ejektör yok ama yinede bir değerlendirin derim..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976