Sayın M. Ali Akdağcık bu konu açılalı kaç gün olmuş.Sevgili Ünal saygılı müthiş bir başlık yakalamış ve güzel bir tespitte bulunmuş.Ben yazmışım siz yazmışınız bir kaç arkadaşım ki bir çok konu başlığı altında bu isimler dışında pekte başka isme rastlayamıyoruz.Dedim ya ne istediğini bilmek ve istikrarlı olmak gerek .Yılmadan usanmadan her platformda avcı arkadaşlarımıza sesimizi duyurmak ve içimizde ki enerjiyi aktarmak zorundayız..Hiç üzülmüyorum safım belli.Hiç kimse olmasa bile ben davamdan vaz geçmem.Ben avcıyım ve bu ülkede para ile av yapmaya da hiç niyetim yok.Her şeyi eski sadeliğine dön dermek yeterli olacaktır.. Umarım başara biliriz.
sn. serhat bey,
17 haziranda , ''iki keklik bir dereden su içer'' , ''soframıza avbisi koyanlar hangi çeşmeden su içer'' diye yazmamın sebebi konuya dikkat çekip duyarlı insanların dışındakilere seslenişti benimkisi, ama duvardan ses geliyor onlardan ses yok. bilmem hangi konu al tüfek ver tüfek vom bilmemkimin köpeği vay efendim kurşun havadan düşse ölürmüsün vs.. (lütfen konulara katılanlar ve açanlar üzerine alınmasın bu bir örneklemedir arkadaşlar) binlerce okunma var ama bu avcılıkta çok vahim önem teşkil eden kaderimizi belirleyecek yoldaki problemlerin çözümü avcıları pek ilgilendirmiyor maalesefki , bende elektronik imza kampanyasına katılımcıları avcı sıfatında baz alıyorum siz daha iyimser bir rakamla 2000 demiştiniz , gerisi zaten halinden memnun herhaldeki ses çıkmamakta.
değiniz gibi biz davamızın yolcusuyuz paralı avla işimiz olmaz olamazda, istemiyoruz bunu her yerde söylüyor ve paylaşıyorum. ha kanunlarmı ,..?
banamı sordular kuralları koyarken , koyulan haksız dayatmacaların sonuçlarına katlanırlar, türk milleti zekidir akıllıdır
en derin sevgi saygı ve selamlarımla sağlıcakla kalınız işiniz gücünüz rast gelsin.