arkadaslar 1 yasındakı pıtbull cınsı kopegımı hedıye vermek ıstıyorum. bana da hedıye gelmıstı yavruyken ama apartman daıresınde bakılmıyor. ınsanlara son derece sıcak yanı anlatıldıgı gıbı deıl pıtbullar sen nasıl egıtım verırsen onu alıyor. bız ewde baktık cok uysal bellı bır donemden sonra sole sıkıntı oluyor sadece kı onu kucuk fınolarda yapıyor ewı sahıplenıyor (yerını) apartmandan bı tıkırtı gelse kapıya kosup beklemeye baslıyor. hırsız mı zannedıyor nedır:D
paşa goruntusu mukemmel bır pıtbulldur beyaz tuylerı ve tek gozu kahve rengı maskelıdır. paşamı severek ve ıstemedende olsa vermek zorundayım yoksa benıde kapıya koyacaklar:D bahcesı olan yada iş yerı guvenlıgınıde saglayabılır... baska kopeklerle arası ıyıdır gecımsız degıldır ewde setterımde var beraber kosup oynuyorlar su ana kadar ufacık bır sıkıntı yasamadım dedıgım gıbı nasıl egıtılırse ole ... ısteyen olursa uyarıyorum bahcesı olmayan aramasın cunku ıkı gun sonra dısarı bırakacaksan almıcaksın arkadas bızde bılıyoruz kapıya koymasını veya barınaga vermesını bız degerını bılecek bırını arıyoruz...dost canlısıdır kı bakacak olan bırı cıkarsada solım senı asla yarı yolda bırakmaz. tamamen ucretsız ve asılarının hepsı tamdır...
irtibat:0539 385 4444