alper bey bende benelli sbe2, browning maxus ultimate ducks, armsan phenoma var fabrika açaçakmış gibi araştırma yaptım beretta xplor vardı elimde onu çıkardım sebebi kalitesi süper ama av performansından memnun kalmadım evladiyelik tüfek istiyorsanız zaten 3b şaşmaz bundan sonra kriteriniz kinetik mi gazlımı ondan sonra seçenek dahada azalıyor benelli tartışmasız en önde benim fikrim ama kinetik tepiyor bunla kıyaslayınca maxusun konforuda yabana atılcak gibi değil geri tepme ve şahlanma çok az buna göre tercih yapmanızı öneririm daha sonra keşke şu olsaydı diyip pişman olmamanız için
dün kuzenime a300 aldık yerli 1000 tl bütçeyle gittik av bayine adam 3 bin küsür verdi
yani evdeki hesap av bayine gidincede tutmuyor mutlaka atış yapın sonra karar verin alacağınız tüfeğe
franchi affinity ve rafaelo crio da kullandım franchi ekonomik ve güzel namlu şeriti öne eğimli olmasa direk alın derdim rafaelo crio ahşapta adamı dövüyor resmen ben 66 namlu denemek için 28 gram atış yaptım tepmesi ve şahlanması çok fazlaydı hava şartları ve namlu boyu farklılık gösterebilir tartışmaya açık bir tüfek