Gönderen Konu: ARKADAŞLAR NEDEN AVINA AVLAĞINA SAHİP ÇIKMAYANLAR VAR ARAMIZDA  (Okunma sayısı 5908 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 sevgili avlak ailesi mensublarına sesleniyorum;

sayın avcı arkadaşlar,
bugün ayın 14 ü ve sitemizde başlatılan ''avına avlağına sahip çık'' konulu imza kampanyası 1000 e yakın giriş olduğu halde imza 650 lerde dolanıyor bu ne kayıtsızlık

yarın geç olur zorla kimseye imza attıramam ama duyarsız ve tepkisiz bir avcı milletindeki tek bir bireye bile saygı sevgi beslemem bile bana ihanet gibi geliyor

lütfen  imza atmayan avcı dostlar duyarlılığınızı bir kez daha gözden geçirin yarın çok geç olacak...

saygılarımla, murat ali akdağcık/mersin
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
Bu bir nevi yüzleşmedir, adamini arkadaşini iyi tanima zamanidir, benim yakin çevremin imzalari mevcut orda, imza atmayanlarinda çoğunun farkindayim, adam duyarsiz bananeci korsan ve korkak, arada asalak gibi geçinirim deyip geriden seyredenler var.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
sevgili doslar,idareden aciz olanlar,idare edlmeyle yetinirler.Avcı sensin,av senin,avlak senin,doğa cümle alemin.Malına sahip çıkacaksın,yoksa öz malından kovulursun.
Öyleyse önce avcına,sonra avına ve daha sonrada avlağana sahip ol.Birlikten kuvvet doğar.Paralı avcılığa geçişe müsaade etme,unutmaki avcıların yüzde sekseni asgari ücretle çalışıyor.
Avına,avcısına ve de doğasına sahip çıkan dostlara selam olsun.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
Aleykümselam ve rahmetullah
« Son Düzenleme: 14 Mart 2014, 12:00:47 Gönderen: Hasan AKSU »
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
sevgili doslar,idareden aciz olanlar,idare edlmeyle yetinirler.Avcı sensin,av senin,avlak senin,doğa cümle alemin.Malına sahip çıkacaksın,yoksa öz malından kovulursun.
Öyleyse önce avcına,sonra avına ve daha sonrada avlağana sahip ol.Birlikten kuvvet doğar.Paralı avcılığa geçişe müsaade etme,unutmaki avcıların yüzde sekseni asgari ücretle çalışıyor.
NOKTASINA KADAR KATILIYORUM..
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
Ağabeylerim merhabalar,
Ağabeylerim diye başladım. Çünkü inanın büyük küçük sevgi saygı kalmamış. Bari küçük ben olayım. Gelelim açtığınız konuya; sevgili dostlar özellikle hasan kardeşim üsluplarımız asla incitici olmamalı. Sizi coşturmuşlarda siz kimi neye nasıl şikayet ediyosunuz onuda anlamış değilim. Bu işleri başımıza saranlar belli.Ve bu forumun ana link yazarlarıda belli.Linkinide atayım . Tuncay Hocamın yöneticiliği ve dürüstlüğü olmasa zaten üye olmazdım.
http://www.avlakforum.com/yazarlarimiz.html 
Bakın bakalım sitemizin yazarlarına ne diyeceksiniz. Bu yazarlardan yokmu parası olmayan avlanmasın diyen? Gerçi örnek tam avcı işi olmuş.Sözüm ona duayen avcılar ya Tavşana kaç Tazıya tut demek yakşırdı onlara. Ölede yaptılar. İmza konusuna karşı falanda değilim adım ikinci listede var ama çok uyanık olmak lazım.Saygılarımla...   
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ağabeylerim merhabalar,
Ağabeylerim diye başladım. Çünkü inanın büyük küçük sevgi saygı kalmamış. Bari küçük ben olayım. Gelelim açtığınız konuya; sevgili dostlar özellikle hasan kardeşim üsluplarımız asla incitici olmamalı. Sizi coşturmuşlarda siz kimi neye nasıl şikayet ediyosunuz onuda anlamış değilim. Bu işleri başımıza saranlar belli.Ve bu forumun ana link yazarlarıda belli.Linkinide atayım . Tuncay Hocamın yöneticiliği ve dürüstlüğü olmasa zaten üye olmazdım.
http://www.avlakforum.com/yazarlarimiz.html 
Bakın bakalım sitemizin yazarlarına ne diyeceksiniz. Bu yazarlardan yokmu parası olmayan avlanmasın diyen? Gerçi örnek tam avcı işi olmuş.Sözüm ona duayen avcılar ya Tavşana kaç Tazıya tut demek yakşırdı onlara. Ölede yaptılar. İmza konusuna karşı falanda değilim adım ikinci listede var ama çok uyanık olmak lazım.Saygılarımla...

sn. aytaç bey büyüğüm;
lütfen yanlış anlama fakat ben seni kızdırdıysam bilmeden affola,
hasan beyin yazısını okuyorum sizin yazınızı okuyorum bağlantıyı tam kuramıyorum algılamam şu an zayıf heralde diye düşündüm,
fikir ve düşüncelerize saygım var aynı fikirllerde ortak paydaları paylaşıyoruz,
bu ara son 2 yıldır camiada ciddi gerginlikler var yasak ama kuşun varolduğu sahanın kapanışından avbisine vs. bu konudaki tüm kavgam atababadan gelen avcılık etiğini 2 erkek evladım var allah cümlesinide sahibine bağışlasın  ,
onlara keklik sesini doğasında dinletebilecekmiyim kaygısı anlatabilmişimdir inşallah, bu mirası yarın devretmek var.
saygılarımla...

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
NOKTASINA KADAR KATILIYORUM..

paydalar bir yolumuz aynı siz orada biz burada allah yardıncımız olsun, saygılarımla...

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

fazlı bey,
doğasını ve avlağındaki avı koruyan legal tümavcı dostlara saygı ve sevgiler...

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu bir nevi yüzleşmedir, adamini arkadaşini iyi tanima zamanidir, benim yakin çevremin imzalari mevcut orda, imza atmayanlarinda çoğunun farkindayim, adam duyarsiz bananeci korsan ve korkak, arada asalak gibi geçinirim deyip geriden seyredenler var.

hasan bey,
tepkimiz zaten bu tepkisizliğe, kişilerin öyle bir edası varki ''bana dokunmayan bin yaşasın '' der gibi sinsice beklemedeler, parası olan özel avlakta boy gösterir der gibi bir hava esiyor anlayabilmiş değilim bu para illetini vahşi doğada hayvanlar alemi geliyor aklıma kavga ve dövüşleri alanını belli etmek ve karnını doyurmak adına çoğalarak yaşamak birde biz insanoğlu geliyor aklıma para hırsı bürümüşler insan tiplemesinde içindeki canavarı yönetiyor, herneyse uzun oldu canınızı sıkmadan hayırlı günler diliyorum, saygılarımla...

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
yıllardır avcılarımız için hiç bir şey yapılmamış, yapacağız denilen şeyler hep sonuçsuz kalmış, avcılarımız da hesabını hiç sormamış :(
avcılar zaten günlük hayattan uzaklaşmak için yaptıkları avcılıkları nedeni ile kavgaya girmek istememiş !

sonuçta avcılarımız kendi olaylarına duyarsız, tepkisiz ve inançsız hale gelmişler :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yıllardır avcılarımız için hiç bir şey yapılmamış, yapacağız denilen şeyler hep sonuçsuz kalmış, avcılarımız da hesabını hiç sormamış :(
avcılar zaten günlük hayattan uzaklaşmak için yaptıkları avcılıkları nedeni ile kavgaya girmek istememiş !

sonuçta avcılarımız kendi olaylarına duyarsız, tepkisiz ve inançsız hale gelmişler :(

tuncay hocam;

ben size inanıyorum,
siz pahalı bir mülke sahipsiniz ve biz türk avcıları siz ve sizin gibi duyarlı insanların varlığına aç yaşıyor haklarımız elden gidene dek fakına varamıyoruz,

bu toplumumuzun her dalında aynı aslında insanlarda hep bir bananecilik hep bir çıkar var menfaat dünyası hesabı yapılıyor vurdumduymazlığı miskinlikle adepteli yaşıyoruz.

allah sizi ve sizin gibi değerli dostane insanları camiamıza ve topluma bağışlasın, bize doğru yolu bilipte gösteren insanlara müteşekkirim kendi adıma,

hani ata sözü derya ''bilmek değil bilmemek ayıp olan''

ve ne zamanki araştırır doğruyu bulmak adına ilim irfan fenle kafa yorar araştırmacı olup kültür çitamızın seviyesini yükseltiriz, işte o vakit haklarımızla mücadeci ruhumuzla müreffeh bir toplumun bireyleri sayılabiliriz cahil kalmamız için her engel karşımızda ama yılmadan mücadeleye devam be hocam,çıkmamış candan ümit kesilmezmiş , azimle uğraşacağız doğruyu bulmak vede anlatmak için yola devam.

işin gücün rast gelsin hocam, saygı ve sevgilerle...

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
çürük yumurta cok.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Murat Ali bey inşallah olacak, her şey birden olmuyor elbette adım adım olgunlaşacağız,
biz bunu yaşayamasak ta, çocuklarımız da görürüz mutlu oluruz.
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Öncelikle tüm arkadaşlara sağ duyuları için teşekkür ediyorum. Yakılan bir meşaleyi taşımak adına her kes kendince mücadele veriyor. Eminim yine herkes bu sayıyı yeterli bulmuyor haklılık payıda orta da. Galiba önce bir yanlışı düzeltmek lazım. Biz avcıların çalıştığı, davasına sahip çıktığı kadar avcıları yönetmeye talip olanlar bu davaya sahip çıkıyor mu.Birazda onları dürtmek lazım.Her avcı arkadaşım, bir derneğin üyesi ilde, ilçede, köyde.Şimdi bu avcı arkadaşlar birde şu dernek başkanlarının ifadelerini bir alsa,şöyle okkalı bir kaç soru sorsa acaba bu konuya ne kadar duyarlılar.Cevap tatminkar değilse o yönetimi genel kurula çağırsa sen bizi gerçekten yönetebiliyor musun diye genel kurulda bir sorsa.Yani akıllı olmak lazım önümüzü tıkayan ve iş yapmayan dernek başkanları federasyon başkanlarını çalışmaya zorlamak gerekir diye düşünüyorum. Elbette bu süreçte yine davamıza sahip çıkacağız.Bu camia içinde o kadar çok onurlu insan var ki ne avını ne avlağını sermaye yaptırmaz.Saygılarımla
« Son Düzenleme: 20 Mart 2014, 01:05:27 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Murat Ali bey inşallah olacak, her şey birden olmuyor elbette adım adım olgunlaşacağız,
biz bunu yaşayamasak ta, çocuklarımız da görürüz mutlu oluruz.

inşallah tuncay bey,

bütün çabamız yarınlara bırakacağımız mirasi değerlerin en iyi haliyle gelecek nesillere aktarılabilmesidir yetiştirdiğimiz bireylerede aktarılması,

eğitim evden başlıyor dışarısı çok çetin ,
yüce mevlam cümlesinin evlatlarını kötülüklerden ve çirkin oyunlardan korusun.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle tüm arkadaşlara sağ duyuları için teşekkür ediyorum. Yakılan bir meşaleyi taşımak adına her kes kendince mücadele veriyor. Eminim yine herkes bu sayıyı yeterli bulmuyor haklılık payıda orta da. Galiba önce bir yanlışı düzeltmek lazım. Biz avcıların çalıştığı, davasına sahip çıktığı kadar avcıları yönetmeye talip olanlar bu davaya sahip çıkıyor mu.Birazda onları dürtmek lazım.Her avcı arkadaşım, bir derneğin üyesi ilde, ilçede, köyde.Şimdi bu avcı arkadaşlar birde şu dernek başkanlarının ifadelerini bir alsa,şöyle okkalı bir kaç soru sorsa acaba bu konuya ne kadar duyarlılar.Cevap tatminkar değilse o yönetimi genel kurula çağırsa sen bizi gerçekten yönetebiliyor musun diye genel kurulda bir sorsa.Yani akıllı olmak lazım önümüzü tıkayan ve iş yapmayan dernek başkanları federasyon başkanlarını çalışmaya zorlamak gerekir diye düşünüyorum. Elbette bu süreçte yine davamıza sahip çıkacağız.Bu camia içinde o kadar çok onurlu insan var ki ne avını ne avlağını sermaye yaptırmaz.Saygılarımla

serhat bey,

sizin fikirlerinizi kolonlamak lazım 100 tane olsa sizden bizim camia adam olur,
hani bir devlat avlağındaki kotalar açıklanırken adamlar mak cılar yani ördeğede kota vermişya gölet yok ördeğin barınacağı yer yok neiş yapmışsa o kararı alan bilgisiz işgüzar memur noter götürüp tespit yaptıracağım demiştiniz ne güldüm bilgisiz memurlara mera gezmeden yer bilmeden aldıkları keyfi masabaşı kararlar beni düşünmeye sevkediyor aslında düşünmemek lazım sizin gibi sağduyulu insanlarla bu yazıtura memurlarının bilinçsiz ve bilgiden yoksun aldıkları saçma yasaklamalarla camiamızı yersiz yasaklarla yönetmeleri düzelir diye düşünüyorum.
 aslında bizi bizdenbaşkasıda anlamıyor oda ayrı bir konu,
 milliparklar veya bu çatıdaki diğer birimlere bağlı olmak bizi temsil ve idare edemediğini söylemekti anlatamadım yani avlakları ve avcıları yönetip idare edemiyorlar aciz kalıyorlar gerek düzenleme gerek idare gerekse kontrollerde solda sıfırlar bu benim kanaatim,
bölgemde hala katım zamanı keçi vuruluyor kaçak av,
bölgemde hala cırrık vuruluyor kaçak av,
bölgemde hala gece ışıkla karatavuk/cupbal vuruluyor ki ovadaki cupbal avıda normalde yasakken kaçak av,
bölgemde hala kasetle çatır çatır yerli bıldıcın vuruluyor kaçak av, kasete şahitim bağı çağır sabahın 8/9 u kanalı çeçesiye adamlar tüydü yerde motosiklet izleri ve heryer boş kovan pisliğiyle dolu yakalayamadık.
 evet ben bölgemde bir kez kontrole girmedim her pazar av zamanı avdayımdır tüm türkiyede durum bu ve bu sebeplerden kurumun yetersizliğine avcı camiası altındaki çürük elmaların eğitimsizliğine ve cehaletine doğru bir yönveremedikleri için mak senaryosu senaryosu daha önce hazır bir filim demişti tuncay hocam çokda doğru yeride bir tespit bana göre ,
kusura bakma sehat bey kaptırmışım kendimi başınızı ağrıttıysam affola doluyuz arada boşalıyoruz iştete, en derin sevgi vesaygılarımla,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz

serhat bey,

sizin fikirlerinizi kolonlamak lazım 100 tane olsa sizden bizim camia adam olur,
hani bir devlat avlağındaki kotalar açıklanırken adamlar mak cılar yani ördeğede kota vermişya gölet yok ördeğin barınacağı yer yok neiş yapmışsa o kararı alan bilgisiz işgüzar memur noter götürüp tespit yaptıracağım demiştiniz ne güldüm bilgisiz memurlara mera gezmeden yer bilmeden aldıkları keyfi masabaşı kararlar beni düşünmeye sevkediyor aslında düşünmemek lazım sizin gibi sağduyulu insanlarla bu yazıtura memurlarının bilinçsiz ve bilgiden yoksun aldıkları saçma yasaklamalarla camiamızı yersiz yasaklarla yönetmeleri düzelir diye düşünüyorum.
 aslında bizi bizdenbaşkasıda anlamıyor oda ayrı bir konu,
 milliparklar veya bu çatıdaki diğer birimlere bağlı olmak bizi temsil ve idare edemediğini söylemekti anlatamadım yani avlakları ve avcıları yönetip idare edemiyorlar aciz kalıyorlar gerek düzenleme gerek idare gerekse kontrollerde solda sıfırlar bu benim kanaatim,
bölgemde hala katım zamanı keçi vuruluyor kaçak av,
bölgemde hala cırrık vuruluyor kaçak av,
bölgemde hala gece ışıkla karatavuk/cupbal vuruluyor ki ovadaki cupbal avıda normalde yasakken kaçak av,
bölgemde hala kasetle çatır çatır yerli bıldıcın vuruluyor kaçak av, kasete şahitim bağı çağır sabahın 8/9 u kanalı çeçesiye adamlar tüydü yerde motosiklet izleri ve heryer boş kovan pisliğiyle dolu yakalayamadık.
 evet ben bölgemde bir kez kontrole girmedim her pazar av zamanı avdayımdır tüm türkiyede durum bu ve bu sebeplerden kurumun yetersizliğine avcı camiası altındaki çürük elmaların eğitimsizliğine ve cehaletine doğru bir yönveremedikleri için mak senaryosu senaryosu daha önce hazır bir filim demişti tuncay hocam çokda doğru yeride bir tespit bana göre ,
kusura bakma sehat bey kaptırmışım kendimi başınızı ağrıttıysam affola doluyuz arada boşalıyoruz iştete, en derin sevgi vesaygılarımla,..

Hiç sorun değil.Biz avcılar yaralı yerimizden bahsetmeyi severiz. Bu ülke dünyanın en ilginç ülkesi. Bir avcı olarak şunu söylemeliyim artık tüfeği aldım keklik vurdum ördek vurdum dönemi kapandı.Bizler bizi ilgilendiren her konuda araştırmalar yapmak en doğrusunu tespit etmek durumundayız. Her şeyden önce doğaya sahip çıkması gereken bizleriz.Doğa yok oldukça habitat  bittikçe bizim doğada gördüğümüz çeşitlilik de azalıyor.Kanunlar ayak oyunları ile tek tek değiştiriliyor.Hepsini ucu bize dokunuyor.Orada oturan memurun umurunda mı avcı. Bizde yıllardır alışa gelmiş yasakçı zihniyet ile yolumuza devam ediyoruz. Zira kontrol ve güven noktasında halkına güvenmeyen belkide tek devletiz.Halkına güven duymayan bir zihniyetten fazlasını beklemek zaten abesle iştigaldir. Şimdi bizler bilmek zorundayız.Bizim bildiğimizi onlar bilmiyorsa,onları her zaman alt ederiz.Saygılarımla