cok guzel olmus videonuz soluksuz izledim ins yeni sezonda bol bereketli kazasiz belasiz avlar yapmaniz temmenisiyle rastgele
Sağolasın Yakup kardeş...
Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş,yeni sezonda daha güzellerine inşallah rasgele.
İnşallah diyoruz Allah sizlere de en güzellerini nasibetsin...
Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş,yeni sezonda daha güzellerine inşallah rasgele.
Gerçekten çok güzel bir video hazırlamışsınız. İnş her zaman böyle olur. Avınız daim olsun...
Ben de zaman ayırıp izlediğiniz için çok teşekkür ederim...
Süper olmuş oğuz eline sağlık etem arkadaşınada çok üzüldüm duygulandım allah rahmet eylesin izmirden selamlar rastgele
Çok harika bir ağabeyimizdi. Nur içinde yatsın...
hep derim ya hani hocam;
ömrün uzun ağız tadın daim olsun yine sana yakışır güzel anılarla dolu hüznü neşeyi dostlukları anlatan güzel bir derleme bu, bu vefasız baba avcıyı yine gördüm karelerde ama modifiye yılmaz accaip tatlı yavlum cesi-tarçın avcı dostların meralar herşey güzel herşekilde engüzeli paylaşmışsın sağol varolasın hocam ömrün güzelliklerle sağlıkla dolsun işin rast gelsin,...
maşallah hocam maşallah...
Sağolasın Ali kardeş sen de eksik olma. Kendine çok çok iyi bak, selamlar Denizli'den...
Çok teşekkür ederim Latif kardeş allah toprağını bol etsin...
Emeğine sağlık Oğuz Hocam, çok güzel bir klip olmuş...
Ben teşekkür ettim...
Ellerine sağlık Oğuz Hocam ve rahmetle bir daha anıyoruz,Ethem Eyiler'i. Mekanı cennet olsun.Uşak'tan herkese selamlar.RASTGELE
Sağolasın Erdal kardeşim çok teşekkür ederim. Uşak'taki tüm arkadaşlara selamlar...
[/b][/color][/b][/color]