0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim 66cm sipariş vereceğim büyük ihtimal
Affinity kullanıcılarının bir kısmının merakla beklediği gezli slug yedek namlunun getirilmesi için çalışmalar başlanmıştır. Duyurulur.
O kadar övdünüz bu aleti kardeşim almak zorunda kaldım.Şaka bir tarafa perşembe günü elime geçmesini planladığım Affıniyt wood için sabırsızlanıyorum.71 cm de karar kıldım İnşallah grupmanı iyi bir tüfek olurda pişman olmam.artık denemelerimi yapıp sizlerle paylaşırım.
Sarjor kapasitesi 4+1 orjinal takozlu 2+1 e düşürülmüştür takozsuz satisi yasak dipcik lastigini cikartmadan gecme kayış aparati var ondan al
Murat bey ben sipariş verdim bile 71 namlu wood modeli hayırlısı diyelim
kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah ağız tadı ile kullanırsınız kusura bakmazsan nekadara ve nereden aldın öğrenme şansım varöıAllah razı olsun sagol.daha güzelleri senin olsun. Mahmutogluav dan aldım 3.200 e son giriş yapan seriden .eğer sentetik düşünüyorsan sen doga av da 2.800 . Ben wood modelini tercih ettim
Alıntı yapılan: Murat DİNGİZ - 11 Ocak 2016, 22:30:55 aldığınız tüfek yüksek bant değil değilmi iyi dilek için teşekkür ederim kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah ağız tadı ile kullanırsınız kusura bakmazsan nekadara ve nereden aldın öğrenme şansım varöıAllah razı olsun sagol.daha güzelleri senin olsun. Mahmutogluav dan aldım 3.200 e son giriş yapan seriden .eğer sentetik düşünüyorsan sen doga av da 2.800 . Ben wood modelini tercih ettim
aldığınız tüfek yüksek bant değil değilmi iyi dilek için teşekkür ederim kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah ağız tadı ile kullanırsınız kusura bakmazsan nekadara ve nereden aldın öğrenme şansım varöıAllah razı olsun sagol.daha güzelleri senin olsun. Mahmutogluav dan aldım 3.200 e son giriş yapan seriden .eğer sentetik düşünüyorsan sen doga av da 2.800 . Ben wood modelini tercih ettim
Bellmonte ile karşılaştırmasını yapabilecek arkadaş var mı acaba? Birde ceviz modeli düz bant, spor modeli yüksek bant sanırım değil mi ? Ben sadece ördeğe gidiyorum o yüzden merak ediyorum.