Gönderen Konu: Tony iz takibi.  (Okunma sayısı 5621 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
Tony iz takibi.
« : 06 Mart 2014, 13:17:32 »
İllk sezon, ilk köpek / yavru tecrübesinin ardından eğitimlere devam ediyoruz. Kendimizce bişeyler yapmaya çalıştık ve 10 aylık oğlum Tony'nin iz takbi, umarım beğenirsiniz; abilerim sizce nasıl yorumlarsanız sevinirim ve şunu anladım 10 aylık pointerle karşılaştırdığım zaman iyi ki D.D. dedim.
Fethiyeden selamlar.

İyi seyirler

« Son Düzenleme: 10 Mart 2014, 17:19:45 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
Ynt: Tony iz takibi.
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2014, 16:21:23 »
Maşallah gökan kardeşim iyi olur merak etme sen devam egtime pointer lafina cok gûldûm ömûr törpûsû:-)

« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 16:30:15 Gönderen: Mustafa BİTMEZ »
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2014, 15:47:27 »
   GÖKAN KARDEŞİM KÖPEĞİN ÇOK GÜZEL GELİŞMİŞ MAŞALLAH, ÖMÜRLÜ OLSUN VE FERMASINDA KAZASIZ , BELASIZ BOL  GÜZEL AVLAR YAPARSIN VE BİZLERLEDE PAYLAŞIRSIN. DEUTSCHE DRAHTHAAR'INDA, POİNTERİNDE, SETTERİNDE VB. AV KÖPEKLERİ HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ, HER IRKIN KENDİNE HAS ÖZELLİKLERİ VEDE GÜZELLİKLERİ VARDIR. SENİNLE SIK KONUŞUYORUZ, SANA NACİZANE TAVSİYEM BİRDAHA IRKLAR ARASINDA KIYASLAMA YAPMA KENDİ KÖPEĞİNİ. ÇÜNKİ AYNI ANNEDEN DOĞAN KARDEŞLER BİLE ARALARINDA MUHAKKAK FARKLILIK GÖSTERİR. SENİN KÖPEĞİNE NEKADAR ÜST DÜZEYDE BAKTIĞINI VE ÖZENLE YETİŞTİRDİĞİNİ BİLEN BİR ABİN OLARAK HATIRLATMAK İSTEDİM.
   ALMAN DRAHTHAARLARIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ İZ TAKİBİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALARIDIR, ONLAR ALMANYADA, RUSYADA BÜYÜK AVLARDA İZ TAKİBİNDE ÖZELLİKLE KULLANILIR, YARALI GİDİP DAHA SONRA ÖLMÜŞ DOMUZU, GEYİĞİ, KARACAYI VB. AVLARI EN SIK ORMANDA BULMA MAHARETLERİ VARDIR GENLERİNDE. 24 SAAT, 40 SAAT ÖNCEKİ KOKULARIN İZ TAKİBİ YAPILARAK SINAVLARI YAPILIR HEGEWALTTA ALMANYADA. TABİKİ GRURLANMAKTA HAKLISIN ÇÜNKİ SENİN KÖPEĞİNİN GENLERİNDEDE BU ÖZELLİKLER MEVCUT AMA DİĞER IRKLARINDA HAKKINI TESLİM ETMEKDE FAYDA VAR.
   GÖKANCIM O TAVŞANI 600 ADIM İP GİBİ DÜZ SÜRÜKLE, DAHA SONRA 50 ŞER ADIM SAĞA VE SOLA ZİKZAK YAP VE YİNE 10 METRE DÜZ SÜRÜKLE VE UYGUN BİR YERE BIRAK TAVŞANI. SONRA KÖPEĞİNİ KOKUNUN İLK BAŞLANGICINA GETİR, YAKLAŞIK 30 METRE TASMASIYLA SENDE YANINDA İZDE YÜRÜ VE DAHA SONRA SAL KÖPEĞİ, BAKALIM DÜMDÜZ İZ ÜZERİNDEN GİDİP, ZİKZAK ÇİZİP AVI BULUP SANA GETİRECEKMİ, İLK ZAMANLAR İZ TAKİBİNİ TAVŞAN, ÖRDEK , SÜLÜNDE BU ŞEKİLDE UYGULA FAYDASI DAHA FAZLA OLUR, BİR DİSİPLİN OLUR KÖPEK İÇİNDE. SANA BAŞARILI EĞİTİMLER DİLİYORUM KIYMETLİ KARDEŞİM, SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

The following users thanked this post: Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2014, 16:28:09 »
   GÖKAN KARDEŞİM KÖPEĞİN ÇOK GÜZEL GELİŞMİŞ MAŞALLAH, ÖMÜRLÜ OLSUN VE FERMASINDA KAZASIZ , BELASIZ BOL  GÜZEL AVLAR YAPARSIN VE BİZLERLEDE PAYLAŞIRSIN. DEUTSCHE DRAHTHAAR'INDA, POİNTERİNDE, SETTERİNDE VB. AV KÖPEKLERİ HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ, HER IRKIN KENDİNE HAS ÖZELLİKLERİ VEDE GÜZELLİKLERİ VARDIR. SENİNLE SIK KONUŞUYORUZ, SANA NACİZANE TAVSİYEM BİRDAHA IRKLAR ARASINDA KIYASLAMA YAPMA KENDİ KÖPEĞİNİ. ÇÜNKİ AYNI ANNEDEN DOĞAN KARDEŞLER BİLE ARALARINDA MUHAKKAK FARKLILIK GÖSTERİR. SENİN KÖPEĞİNE NEKADAR ÜST DÜZEYDE BAKTIĞINI VE ÖZENLE YETİŞTİRDİĞİNİ BİLEN BİR ABİN OLARAK HATIRLATMAK İSTEDİM.
   ALMAN DRAHTHAARLARIN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ İZ TAKİBİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALARIDIR, ONLAR ALMANYADA, RUSYADA BÜYÜK AVLARDA İZ TAKİBİNDE ÖZELLİKLE KULLANILIR, YARALI GİDİP DAHA SONRA ÖLMÜŞ DOMUZU, GEYİĞİ, KARACAYI VB. AVLARI EN SIK ORMANDA BULMA MAHARETLERİ VARDIR GENLERİNDE. 24 SAAT, 40 SAAT ÖNCEKİ KOKULARIN İZ TAKİBİ YAPILARAK SINAVLARI YAPILIR HEGEWALTTA ALMANYADA. TABİKİ GRURLANMAKTA HAKLISIN ÇÜNKİ SENİN KÖPEĞİNİN GENLERİNDEDE BU ÖZELLİKLER MEVCUT AMA DİĞER IRKLARINDA HAKKINI TESLİM ETMEKDE FAYDA VAR.
   GÖKANCIM O TAVŞANI 600 ADIM İP GİBİ DÜZ SÜRÜKLE, DAHA SONRA 50 ŞER ADIM SAĞA VE SOLA ZİKZAK YAP VE YİNE 10 METRE DÜZ SÜRÜKLE VE UYGUN BİR YERE BIRAK TAVŞANI. SONRA KÖPEĞİNİ KOKUNUN İLK BAŞLANGICINA GETİR, YAKLAŞIK 30 METRE TASMASIYLA SENDE YANINDA İZDE YÜRÜ VE DAHA SONRA SAL KÖPEĞİ, BAKALIM DÜMDÜZ İZ ÜZERİNDEN GİDİP, ZİKZAK ÇİZİP AVI BULUP SANA GETİRECEKMİ, İLK ZAMANLAR İZ TAKİBİNİ TAVŞAN, ÖRDEK , SÜLÜNDE BU ŞEKİLDE UYGULA FAYDASI DAHA FAZLA OLUR, BİR DİSİPLİN OLUR KÖPEK İÇİNDE. SANA BAŞARILI EĞİTİMLER DİLİYORUM KIYMETLİ KARDEŞİM, SELAM VE SEVGİLERİMLE.
Yorumun için çok teşekkürler abi, benim amacım pointer i küçümsemek filan değildi, yanlış anlaşılmasın arkadaşla yaptığımız çalışmadan sonra istediğim köpeğin sakallarından hariç  ;D yaptıklarıylada gerçekten bana uyan bi ırk sectiğimi anladım. Yoksa çok beğendiğim pointerlerde var.
Tamam abi ilerleyen zamandan hem temel itaat videosu ve bu söylediğini yapar atarım.Tony' e elimden geldiğince ilgilenmeye eğitimlerini vermeye çalışıyorumbu yüzden  seni sürekli rahatsız ediyorum, beni sabırla dinliyorsun cevap veriyorsun hersey için tekrardan teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 16:55:37 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2014, 16:31:36 »
Maşallah gökan kardeşim iyi olur merak etme sen devam egtime pointer lafina cok gûldûm ömûr törpûsû:-)

teşekkürler abi, inşallah abi iyi olması için uğraşıyoruz.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #5 : 07 Mart 2014, 20:21:40 »
Yakınlarda Fetiye ye gidişimde Gökhan la tanışma fırsatımız oldu misafirperverliği için  teşekkürler .Tonyi de gördüm 10 aylık olmasına rağmen fizik ve eğitim olarak maşallahı var .Önümüzde ki sezon güzel avlarını izleyeceğiz inşallah .Gökhanı da ayrıca tebrik ediyorum ilk köpeği olmasına rağmen güzel eğitim vermiş ve her geçen gün kendini geliştirerek devam ediyor.
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2014, 20:42:08 »
eline emeğine sağlık gökhan kardeşim, doğru yoldasın devam et, başarılar dilerim.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2014, 01:29:16 »
Yakınlarda Fetiye ye gidişimde Gökhan la tanışma fırsatımız oldu misafirperverliği için  teşekkürler .Tonyi de gördüm 10 aylık olmasına rağmen fizik ve eğitim olarak maşallahı var .Önümüzde ki sezon güzel avlarını izleyeceğiz inşallah .Gökhanı da ayrıca tebrik ediyorum ilk köpeği olmasına rağmen güzel eğitim vermiş ve her geçen gün kendini geliştirerek devam ediyor.
Sagolasin  Mehmet abi tastigimiza cok memlun oldum ozellikle onu belirteyim. Tony e elimden geldigince ilgilenmeye calisiyorum soyledigin gibi daha once hic kopek beslemedigimden yavrunun ne durumda oldugunu kestiremiyordum  sagolasin geldin durumunu gordum ve soylediklerin beni cidden mutlu etti. Insallah seneye sezonda egitimin sonuclarini hep beraber goruruz.O zamana kadar egitimlere devam :D
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2014, 01:31:24 »
eline emeğine sağlık gökhan kardeşim, doğru yoldasın devam et, başarılar dilerim.
Sagolasin abi, insallah Pasa gibi guzel bisekilde yetistirebilirim. Fethiyeden selamlar.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2014, 17:29:43 »

Gökhan Tony ile iyi biir şekilde ilerliyorsunuz,sezonda bolca ava giden bir Toni seni çok mutlu edecektir.
Sagolasin Ufuk abi elimden geldigince av gostermeye calisiyorum.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2014, 17:19:21 »
Birkaç tanede fotoğraf ekleyeyim dedim.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 25 Mart 2014, 20:24:54 »
   GÖKHANCIM MAŞALLAH İKİNİZDE PEK YAKIŞIKLI ÇIKMIŞSINIZ NAZAR DEĞMESİN SİZLERE, SELAM VE SEVGİLERİMLE.
   NOT: 4-6 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK VJP SINAVI İÇİN İZMİR ÇEŞMEYE BİR HAFTA ÖNCEDEN GİDİP, MERAYI GÖRÜP, KÖPEĞİNDE HAVASINA, SUYUNA ALIŞMASINI VEDE SINAVIN YAPILACAĞI MERAYI TANIMASINI SAĞLAYACAĞIM HABERİN OLSUN, ARARSAN ORALARDA OLACAĞIM.
1958-Ankara

Çevrimdışı Fatih TAŞKINER

• *
« Yanıtla #12 : 26 Mart 2014, 00:14:56 »
bugün canlı olarak gördüğüm Falk ın iz takibidir.
Влачена диря на патица - Falk vom Fuchsberg
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 00:21:08 Gönderen: Fatih TAŞKINER »
  • ATA TURQUA 308 WİN
  • BROWNİNG 525
  • BENELLİ RAFAELLO CRİO
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- CRONA V.D. FUCHSWİESE
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- LUCHS VOM LOFTYBERG
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- ATEŞ VOM KAYGISIZ
Fatih TAŞKINER    0 RH -
1977 BURSA-İNEGÖL    

Çevrimdışı Fatih TAŞKINER

• *
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2014, 00:21:49 »
bu da benim Baskonun iz takibi.
  • ATA TURQUA 308 WİN
  • BROWNİNG 525
  • BENELLİ RAFAELLO CRİO
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- CRONA V.D. FUCHSWİESE
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- LUCHS VOM LOFTYBERG
  • DEUTSCH DRAHTHAAR- ATEŞ VOM KAYGISIZ
Fatih TAŞKINER    0 RH -
1977 BURSA-İNEGÖL    

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2014, 19:43:45 »
    FATİH KARDEŞİM MERHABA KOLAY GELSİN, MAŞALLAHI VAR BASKONUN. İZMİR ÇEŞMEDEKİ VJP SINAVINA GİDECEĞİM MALUM BAKALIM ANKA NASIL BİR PERFORMANS GÖSTERECEK ORDA. ANTREMANLARIMIZ SÜPERDE BAKALIM HAYIRLISI. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 20:26:31 Gönderen: Savaş KAYGISIZ »
1958-Ankara

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2014, 21:48:05 »
   GÖKHANCIM MAŞALLAH İKİNİZDE PEK YAKIŞIKLI ÇIKMIŞSINIZ NAZAR DEĞMESİN SİZLERE, SELAM VE SEVGİLERİMLE.
   NOT: 4-6 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK VJP SINAVI İÇİN İZMİR ÇEŞMEYE BİR HAFTA ÖNCEDEN GİDİP, MERAYI GÖRÜP, KÖPEĞİNDE HAVASINA, SUYUNA ALIŞMASINI VEDE SINAVIN YAPILACAĞI MERAYI TANIMASINI SAĞLAYACAĞIM HABERİN OLSUN, ARARSAN ORALARDA OLACAĞIM.
Abi cok tesekkurler, Izmire gelmeyi cok istiyordum fakat malum evlilk hazirliklari surdugunden dolayi Konya'ya gitmem getekiyor. Insallah uretim sinavlarina diyeyim hem ilerde benim icin cok iyi bi tecrube olur hemde sizin gibi degerli abilerimizle tanisma firsati yakalamis olacam. Sana ve Anka ya basarilar diliyorum.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 27 Mart 2014, 15:40:00 »
bugün canlı olarak gördüğüm Falk ın iz takibidir.
Влачена диря на патица - Falk vom Fuchsberg
Fatih bey Falk cidden güzel bi köpek zaten öyle olmamış olsa Uğur abi Dorle ile çiftleştireceğini sanmıyorum o yüzden o yavrulardan birine sahip olarak sanslısınız.
             Basko'nunda maşallahı var.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA