Gönderen Konu: KİNETİK SİSTEM HUĞLU FOREVER 22gr ve 24gr fişek testi (( video eklenmiştir ))  (Okunma sayısı 4674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
kurban bayramında aldıgım kinetik sistem huglu forever marka tüfeğimle deneme atışları yaptım ... denemeler  apollo 22 gr bıldırcın özel ve sterling 24 gr trap fişekleridir .... görüldüğü gibi  forever tüfeğim 22 gr fişeği bile hiç tutukluk yapmadan çalısıyor..... (( not : videonun sonunda arabanın kabutu üstündeki görünen tüfek star hugludur  gazlı tüfek olmasına ragmen 22 gr apolloyu bırakın sterling 24 gr trap fişeklerinin bile  bazılarını atamadı
! Private video
« Son Düzenleme: 12 Mart 2014, 12:34:15 Gönderen: Ersin MUTLU »
  • dede yadigarı huğlu kop 16 cal tek kırma
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
  • Fabarm l4s grey hunter 71 namlu
1989 mersin (mut)
İstanbul

Çevrimdışı Fatih SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
selam arkadaşım tüfeğiniz-de herhangi bir sorun var mı
1995-Elazığ

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
selam arkadaşım tüfeğiniz-de herhangi bir sorun var mı
fatih kardeşim  haziranda bir arıza yapmıştı fişeği çıkarmıyordu fabrikaya gönderdim yapılmış bir kutu fişek atıp denedim çalışıyordu ....
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
22 yada 24 gr atması fişeklerin basınçlarıyla alakalı.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
22 yada 24 gr atması fişeklerin basınçlarıyla alakalı.....
suat abi ilk aldığımda  bu fişeklerle deneme yaptım bazı firmalar kinetikte 24 gr pek garanti vermiyo ... benm forever bir arıza yaptı geçenlerde   yapılıldı  ama daha 22 gr denemedim
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
suat abi ilk aldığımda  bu fişeklerle deneme yaptım bazı firmalar kinetikte 24 gr pek garanti vermiyo ... benm forever bir arıza yaptı geçenlerde   yapılıldı  ama daha 22 gr denemedim
bende de 401 kinetik var.jet marka 24 gr fişekleri sorunsuz atarken mirage marka 24 gramlarla çalışmadı mesala.çok mu önemli benim için değil.spor fişekleri iki yıldır deniyorum kanat kırığı çok oluyor.artık avda kullamayı düşünmüyorum.28gr larda sorunsuz sa benim için kafidir....

BİGA/1979

Çevrimdışı Fatih SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Başta Saol Kardeşim Cevap Verdiğin İçin .  Teşekkür Ederim Bilgi Verdiğin İçin Bizde 1 Hafta Kadar Oldu Alalı Huğlu Forever . F-Mod 500 Biraz Araştırayım Dedim Senin Bi Başka Forumda Fişek Sıkıştırıyo Falan Diyince . Benimde KAfama Takıldı Sana Sorayım Dedim . Herşey İçin Teşekkür Ederim Tekrardan Tüfeğindede Umarım Bir Sorun Çıkmaz
Rastgele .  O0
1995-Elazığ

Çevrimiçi Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
yeni çıkan 401 le bırakın 24 gr mı 30 gramla bile doğru düzgün çalıştıramadım, görünüş ve estetik olarak çok hoşuma gitmişti deneme amaçlı götürdüm ve geri bayiye bıraktım tavsiye etmiyorum, forever için bişey diyemem ama video herşeyi açıklamış hayırlı olsun
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Başta Saol Kardeşim Cevap Verdiğin İçin .  Teşekkür Ederim Bilgi Verdiğin İçin Bizde 1 Hafta Kadar Oldu Alalı Huğlu Forever . F-Mod 500 Biraz Araştırayım Dedim Senin Bi Başka Forumda Fişek Sıkıştırıyo Falan Diyince . Benimde KAfama Takıldı Sana Sorayım Dedim . Herşey İçin Teşekkür Ederim Tekrardan Tüfeğindede Umarım Bir Sorun Çıkmaz
Rastgele .  O0
sanada hayırlı olsun kardeşm  kazasız bol avlar ... sıkıştırma sorununu fabrika çözmüş gibi  görünüyor yaydan kaynaklanan hataymış yayı değiştirdik sorun olmaz diyorlar ....
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

Çevrimdışı Fatih SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İnşallah Sorun Çıkmaz Kardeşim Sanada Kazasız Bol Avlar Dilerim.   O0
1995-Elazığ

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
yeni çıkan 401 le bırakın 24 gr mı 30 gramla bile doğru düzgün çalıştıramadım, görünüş ve estetik olarak çok hoşuma gitmişti deneme amaçlı götürdüm ve geri bayiye bıraktım tavsiye etmiyorum, forever için bişey diyemem ama video herşeyi açıklamış hayırlı olsun

bu sezon aldığım 401 hiç te sizin dediğiniz gibi değil.28 ve 30 gr fişekleri sorunsuz attı.yaklaşık 6 kutu  bir  günde.inanın tık demedi.ve namlu muazzam derecede kusursu;z.66cm olmasına rağmen performansı çok tatmin etti.sizdeki ürün sıkıntılı olabilir yada çalışmamış olabilir.bunlar her markada olabilen şeyler.bence son derece şık ve başarılı bir ürün......

BİGA/1979

Çevrimdışı Fatih SER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Suat Arkadaşım Haklısın Fabrika Bazı Ürünlerde Sorun Çıkartabiliyor  Ama Garanti Oldumu Tekrardan Sorunu Düzeltebiliyorlar . Sonuçta  O0
1995-Elazığ