0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
güzel avlar yapman dileğiyle ağabeyim
Hayırlı olsun, Kazasız belasız avlar diliyorum
Hayırlı olsun,güzel tüfek gülegüle kullanın.
Hayırlı oLsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Hocam hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel avlar dilerim. Gelibolu'dan selamlar...
Gözün aydin aytaç abi, Allah utandirmasin,deneme paylaşimlarinizi görmek isterim
Hayırlı olsun..
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hayırlı güzel günlerde kullanın
Aytaç bey tüfeğin özelliklerindende bahsederseniz sevinirim. Namlu, kilosu, çantası fabrikadanmı? Çanta içerisinde neler mevcut vs.
Geçen gün bayide inceledim gerçekten cok hafif zarif avrupa kalitesinde bir silah kesinlikle doğru seçin hayırlı olsun
Aytaç bey hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bende geçen ay aldım. İzlenimlerinizi bekliyoruz.Selamlar
71 namlu , kilosunu av bayinde hassas terazide tarttık ne kadar doğru bilemem ama net 3.060 gr geldi. Tüfek kadife iç kılıfla Çantasıyla geldi(Çanta akdaş firmasının hediyesi). Çanta içinde şok takımı ( 5 adet) , kullanım kılavuzu ve garanti belgesiyle geldi. Çok dengeli bir tüfek özellikle av bayine gittiğinizde tüfeği yüzlemenizi öneririm. Henüz kullanmadığım için ilk izlenimlerim bunlar.
Hocam hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah.
Aytaç hocam hayırlı olsun kazasız belasız avlarda severek kullanırsınız inşallah, AKDAŞ a duyarlılığı için ayrıca teşekkür ederiz.