İyisi ile kötüsü ile kazasız belasız bir sezonu daha güzel bir av ile kapattık. Yeni tüfeğimi deneme imkanı bulacağım için, hem de kuşun biraz bol olması sebebi ile kapınış avımız iki gün oldu. Cumartesi-Pazar iki günlük avımızın ardından herkesin yüzü gülüyordu.
Buradan Affinity almama tecrübeleri, yorumları ve paylaşımları ile sebep olan Sayın Tuncay KAHRAMAN Bey'e tekrar teşekkürü borç bilirim. Geçen hafta acemiliğini hissettiğim tüfeğime bu hafta alışmaya başladım ve yeni tüfeğim AFFİNİTY harikalar çıkardı, Su avında kullanılması gereken yegane tüfek sentetik tüfek buna bir kez daha kanaat getirdim. Sizlerde katılırsınız bana sanırım.
Cumartesi günü bu iki yeşili de Affinity ile çok uzak mesafeden her ikisininde vuruluşunu kameraya çekmek kısmet oldu. Görüntüleri yakın zamanda paylaşacağım.
Pazar günü kıl ve her ne kadar dişileri vurmayı pek istemesem de bir adet yeşil dişisi ve çamurcun dişisi kısmet oldu.
Tabiki bu güzel avı yapabilmenin bir bedeli var, iyi kamufle olmak.
Ekip arkadaşlarımdan Mustafa SOYÇEKİÇ'de boş durmadı dişi bir kıl vurmakda ona nasip oldu.
Pazar günü kuvvetli rüzgar sebebi ile olsa gerek kıl bol idi, limitler dahilinde herkez 1'er adet vurmakla yetindi. Kıllar çok ısrar ettiler Affinity ile topluca resim çekindiler.
Av dünüşü yorgunluğumuzu ve açlığımızı güzel bir yemek ile giderdik.