Gönderen Konu: lütfen yardım  (Okunma sayısı 1685 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman ERTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
lütfen yardım
« : 02 Mart 2014, 12:56:19 »
köpekleri gercekten cok seven bi kardesinizim. ilk defa setter bi köpeğim oldu. daha önce alman ırkları ile ugrasıodum. çok narin ve duygusal bi köpek oldugunu biliyorum. 3 aylık oldu yeni. bazı sorularım olacaktı. 7 saatlik bi yolculuktan sonra köpek elime geldi. gidip getirdim. otobüste perişan olmasın diye. yeni yeni kendine gelmeye basladı. ama tüyleri çok zayıf getirdiğimden beri. ayrıca gözüme çok ufak gözüküyor. mama ile besliyorum toplar mı kendini. köpekler cekilmeden önce parazit ilacı vurulmamıs anne ve babasına. parazit ve vitamin takviye veriyorum simdilik.  en önemli sorularımdan birisi ise köpeğimin dişi. dediğim gibi üç aylık oldu suanda. ne zaman eğitime baslamalamalıyım. ve temel eğitimlerden sonra ferma ve aport eğitimlerine nasıl devam etmeliyim. bilgi verirseniz gercekten cok sevinirim. herkesin işini allah rast getirsin. allaha emanet
Süleyman ERTÜRK
1984 YOZGAT

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2014, 14:01:18 »
köpek bakmak ve yetiştirmek komple bir konudur... yazmaya kalksak sayfalar tutar... siteyi iyi analiz ederseniz faydalı bilgiler edinirsiniz.. hayırlı olsun yavrunuz....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2014, 18:40:31 »
köpeğin büyüklüğünü çok kendinize sorun etmeyin.Setter illaki çok uzun tüylü olacak diye bir şey de yok.Trial tarzı köpekler zaten ufak ve zayıf yapılı oluyor.Hareketli ise sorun yok.3 tane köpeğim var.3 üne de temel itaat  komutlarından başka hiçbir eğitim vermedim.ferma çalışması diye tabir edilen şeyi,apport çalışmasını yaptırmadım ama köpeklerimin tamamında ferma ve aport var.tabi bu kişilerin beklentileri ile doğru orantılıdır.

Çevrimdışı Süleyman ERTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2014, 18:57:24 »
egitim vermeden sıkıntı olmuyor mu hocam acaba... pointerlarım vardı onlara eğitim yaptırmıstım ferma ve aport üzerine. setterim vardı o yetişkin gelmişti malesef yiğenim kurda kaptırdı. setter yetiştiriciliğini tam olarak o yüzden bilmiyorum malesef. bulundugum yerde kuscu yetiştiren kimse yok. burda herkes kopay ile domuz ve tavsan avcısı. pointerlarımı yetiştirirken sezona yakındı ve bıldırcın vardı hep doğal ortam da alıstırmıstım. ve cok memnundum. sizin tavsiyeniz nedir simdi ne yapmalıyım hocam sizce acaba
Süleyman ERTÜRK
1984 YOZGAT