0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoş geldiniz ...
aramıza hoş geldin kardeşim
bende 601 g vardı. 61 namnulu. 24 gram-36 gram arası attım hiç tutukluk görmedim. tek kurşun atışı da iyiydi.tam attığım yere gidiyordu. tepme de azdı. sorunsuz bir tüfekti.
Hoşgeldiniz
601 G 4+1 gayet kullanışlı fakat bana sorarsanız gönlüne hangisi daha yatkınsa onu alın derim ben size.Aklınız da kalacağına sizde kalsın...
Süjrekli araştırsan içinden çıkamazsın. Siz en güzeli gidin iki üç bayiye oralardan yine kafanıza göre iki tüfekte karar kılın ve birini alın ve araştırmayı da orada bırakın kafanız karışmasın.3 tane tüfeğim var hiç birisiyle alakalı sorun yaşamadım kendimce küçük çapta bi araştırma yaptım ve aldım. Şimdi ne derlerse desinler dinleyipte kafamı neden karıştırayım.OLur da bir gün tüfeğimin birisiyle alakalı bir sorun yaşarsam, yaşadığım sorun üzerine arastırma yaparım.
son 1 aydır otomatik tüfek araştırıyorum şu ana şikayet almadığım tek otomatik tüfek steoger 2000 almaya niyetlendim fakat bayi m 3000 modeli geliyor sabırlı ol onu da gör dediği için beklemeye bu arada araştırmaya karar verdim. Avrupadaki bazı listelerde Fiyat / Performans birincisi steoger 2000 bi araştır derim.
ben de uzun bir süre otomatik tüfek araştırdım,kesinlikle gazlı olmayacaktı,sonunda stoegerde karar kıldım ve iyi ki de almışım,siz ördek ve tahtalı avı yapacağım demişsiniz,stoeger bu avların ilacı kanımca,alırsanız sentetiğini alın,çok dengeli,
gerçek bir avcının 3. fişeğe ihtiyacı yoktur
walla babamın lafı.babama anlatın bana değil