0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tarık kardeşim avınız daim olsun,şu hava şartları ve zamansız kapatılan çulluk avından sonra yapılabilecek en iyi avı seçmişsiniz.Eee güzelde olmuş rastgeleyin.
ne süslenmiş kırmızı yanaklara ne üç el atıpda ıskalayıpda sona duble yapanlara nedee hatta vede hatta inkiliz pıyantırlarınıza sözüm yok bayım benim sözüm bu canım çekimleri TRTnin bilmem ne insuyu mağarası yada bilmem ne dağının egzotik çiçeklerinin belgesel müziğine sözüm var hadi TRT işi bilmiyoda janjanla junjunla iki tırı bi vırıyla işi görüyo ama siz ölemisiniz canım sizler avcısınız diliniz dönmeli anıları avları anlatırken fırdöndü misali keşke fideolara orcineeeel ateydin bee Tarıkım şakşukam ülen şu camiada bi kendim var sanırdım birde siz rakip çıktınız eyimi TKDK dan destekleme alıp bende gitmezsem boyler hayvanı furmaya siz görceniz üleeeen muhabbetiniz bol avınız ganlı olsun dendi gali [color]
Harika kareler tarık özellikle seninle gurur duyuyorum.eline saglık yüregime saglık ayrı bir renk bir ahek katıyosun uzun zamandır görüşemiyoruz beklerim bir bardak çay içelim sohbet edelim.abini getirme )))) ne yazdım be...
Hay Maaşallah daim olsun dostların avı ...
Goca usta ne yazmışın be usta bir daha ki konumda James bond kalemi kullanacam 0.07 uç anca keser video konusunda haklısın ama bizim bu sülo bu videoya çok para harcadı yoksa 3 defa orijinalini yükleyip silmezdim güzel yorum güzel anlatımın için teşekkür eder saygılarımızı sunarız goca usta
size yakışır üle dendi gali dendi durduramaz napolyonun ordusu size yeteki sülo siponsor oluvesin
Sülünün de kanadını kırdınız..Sırada ne var usta.. Bi Romanya yaparsınız artık
Canım kardeşim burağım sırada allah sağlık verirse karadeniz ördek avı var dur hele sen dur
Goca usta napolyon ordusu AVCI TİM 45 e neyler beya uzun sülo var bizde selvi boylu hemide kamyoncu
Güzel bir av ve muhabbet olmuş ekibi kutlarım.Avcı Tim 45 bu sene güzel bir sezon geçirdi...Ekip olarak yaptığınız avlarınızın gelecek sezonda aynı güzellikte olmasını dilerim...Selamlar...
maşallah tarık , allah dostluğunuzu daim etsin ,tüm ekibi tebrik ederim güzel keyifli bir av günü olmuş ,sürükleyici güzel anlatımın zaten okurken keyif veriyor ,edebiyat hocasısın maşallah yalnız bu sefer az yazmışşın ,video konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana keyif aldım ,her zaman ve bundan sonrada ihtiyaç halinde yardımcı olmak isterim ,,avınız dostluğunuz daim olsun ,,
Silahşör müsün kalemşör müsün anlıcem de benim ki benden gitcek anasını satimmm Tarığım Östlüerim Gardeşim Faruk ne diyo bak cevap vee bakem Faruğa söyle Ziya Abim bi ördek yeri bulmuş depilipdurumuş dee Sezonda beraber olamadık emme yeniye sağolusaz Allah(c.c) ömür verise inşallah buluşuruz yine muhabbetin dibine vuruz evelallah. Bu sezonda avın daniskasını yaptınız yaaa helal olsun Avcı Tim 45