Sayın M.Aytaç TOK,
Böylesine bir olay yaşamanız elbet hoş değil. Samimi paylaşımınız için teşekkür ederiz. Geribildirimler her zaman firmaya destek sağlayacaktır.
İsmail Bey ile görüştüm, kendisi tüfekleri geri istediğini söyledi. Sorun nedir, ne değildir fabrikada inceleme yapıldıktan sonra ortaya çıkacaktır.
Mekanizma kaynaklı bir aşınma olduğunu düşünmüyorum. Kaplama ile ilgili bir sorun olabilir. Merak ettim doğrusu.
Fabrikadan satışımız elbet mevcut, ancak tüfeği yerinde görmek ve yüz yüze görüşülebilen bir muhataba sahip olmak bir çok müşterinin istediği bir şeydir. Bir sorun yaşarsanız mesela, bayii sorunuzu fabrika ile görüşüp çözecektir.
Örnek vermek gerekirse; X marka otomobili ile sorun yaşayan kişi fabrikasına göndermez, satın aldığı ve servis sunan merkeze götürür. Y markalı çamaşır makinemiz arıza yapsa fabrikasıyla değilde satın aldığımız bayi ve onun yönlendirmesiyle teknik servis ile iletişime geçeriz vb...
İsmail Bey bu nedenle size bayiden satın almanızı tavsiye etmiş olabilir. Ama dediğim gibi, fabrikadan satın alabilirsiniz.
Selamlar