0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Okula bayıldm ramazan bey...
çok güzel görüntüler bunlar ramazan hocam . . mesleğinizide , avcılığıda gerçekten severekten yaptığınıza inanıyorum . eğitimcilere karşı gerçekten oldukça büyük sempatim var ve oldukça saygı duyuyor onları yaptıkları işten dolayı takdir ediyorum . sadece eğitimciler değil , görevini ve vazifesini hakkıyla yerine getiren ve bu memleket için çalışan uğraşan alın teri döken , emek veren herkes için geçerli bu yazdıklarım . . ve iftiharla eklemek istiyorum ki , 3 tane kardeşim sizin gibi eğitim camiasında , umuyorumki , gelecek nesillere ışık olabilirsiniz . . . vazifelerinizde başarılar dilerim . saygılar . .
Ramazan Hocam, ben de öğretmenim. Müdür kadrosu işlerinden hiç anlamam ama size şöyle bir teklifim olacak: Sizi bizim okula doğru alsak, müdür olarak? Ne dersiniz? Hem Antalya'ya daha yakın, hem de av bakımından Uşak'ı aratmaz... Okul bir avcı açısından cennet gibi ama temennim odur ki inşallah çevreci, hayvansever bir müfettiş denk gelmez... Hocam, kusurumuza bakma biz avcılar takılmadan edemeyiz bilirsin. Çok selamlar Denizli'den...
Bizimkiler Nazi subaylarını aratmıyordu valla çocuklar çok şanslı bir çoğunun avcı olacağı kesin Tahnit işi ilerlemiş hocam maşallah..
Benim babam da okul müdürü, gençliğinde şahit olduğu bir av kazası nedeniyle silah olan ortamda bulunmuyor, balık avına yönelmiş durumda. Keşke o da sizin gibi avcı olsaydı, benim için çok şey değişebilirdi.
içimdeki öreti aşkıyla av aşkı birleşdiğinde keşke çabalayıp bende öğretmen olabilseydim demişimdir hep ne güzel hocam sizin adınıza buda demek oluyorki güzel ahlaklı avcılar yakında meralarda belirecekler emeğinize sağlık saygılar
Bu müdürün okulunda bende örenci olmak isterdim,tebrikler güler yüzlü müdürüm.
Ramazan Hocam tebrik ederim. Çok emek verilmiş bu çalışmaları yapan elleriniz dert görmesin. Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için iyi bir yöntem.
Avcı olmayanlar görse eleştirir muhakkak ancak biz avcıyız öğrencileriniz çok şanslılar, keşke MEB her okula evcil hayvanlar için kümesler, ekim dikim için bahçe ayırsa ilköğretim de Okulunuz da pırıl pırıl maşallah hocam
Ben sapantayla kuş vurmak için okuldan kaçıyordum şimdiki nesil çok şanslı
Ramazan bey kutlarım sizi..çok güzel örnek bir hareket..
ramazan ağabeyim sayende çocuklara ileri de ne olacaksın diye sorsalar AVCI olacağım diyen illa ki çıkar emeğine sağlık
Güzel paylaşımın için teşekkürler.
maşşalah hocam çok güzel kareler rasgelsin
Ramazan abi bende geliyorum eşmeye ))
Ramazan Hocam tebrik ederim. Çok emek verilmiş bu çalışmaları yapan elleriniz dert görmesin.Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için iyi bir yöntem.
Ben çok beyendim. Bir okulda bu örneği daha önce hiç görmemiştim tebrikler hocam.
maşallah ramazan hocam resimlerde tahnit lerde süper olmuş,elinize sağlık
hocam benim kaydımı yap ben bir daha okuycam
Beklerim Kardeşim Çok sağolun arkadaşlar.Bundan sonraki hedefimiz "okul trap takımı kurup, arka bahçeye trap sahası yapmak olacak
haydi mübarek olsun..zamanında Yücel Kılıçyaldır Adana'da yapmış..Ortaokul seviyesine kadar trap yapmış,neden olmasın??
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş eserlerin ...devamını bekliyoruz
Ramazan hocam süper paylaşım olmuş, tam avcı okulu olmuş, daim olsun....
Hocam o ilk resimdeki çulluk Acar'ın fermasındamı vuruldu? şaka bir yana harika bir kolleksiyon olmuş,ellerinize sağlık,bu yıl ne hikmetse burada çok lökeşe(kazıklı)vardı,seneye kısmetse Acar'la geliriz inşallah.
Keşke bütün Müdürler sizin gibi olsa hocam,,, ben müdürümden yıllık izin istiyom ava gideceksen vermem diyo, yazık hayvanlara diyo (evindeki etler tarlada yetişiyo tabi ) ben de yalan söylemek zorunda kalıyom..
hocam çok ğüzel kareler veşanslı öğrenciler
bir ögretmende görebilecegim en güzel özellik bu olsa gerek eline saglık hocam on numara olmuş..
Ramazan Hocam tebrik ederim. Çok emek verilmiş çok güzeller bu çalışmaları yapan elleriniz dert görmesin. Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için iyi bir yöntem tebrikler.Selamlar eşmeye.
Hocam şöyle yapalım sizin oraların av popilasyonı iyi ise ben oraya tayin isteyeyim.Yoksa bizim buralar gayet iyi sizi alalım.böyle bi müdürle çalışmak isterim.
Ellerine ve yüreğine sağlık hocam ..