remigton tek kurşun daha hiç atmadım Tunç abi oldukça sert ve basınçlı bir fişek olduğu söyleniyor bizim üzümlülerde atmak sağlıklı olurmu bilimiyorum
ben basıncını hissetmedim ama bilemem şimdi bi kutu ötekine benzemez bizim yavaşçalar misali
caner mutlu seneler
ben benim üzümlü saka ile geçenlerde attım üst üste 5 tane azılı devirmek için. tez can versin diye. ama üzümlüden üzümlüye fark var.
üzümlü dediğin yer bu işin bildiğin çin halk cumhuriyeti siemenste çinde üretiliyor sony de SQNY de ya aynen öyle olmuş. istediğin kalite ve özellikte tüfek çıkıyor üzümlüden. diyorsun torun berettaya tüfek yapıyor alıyon bakıyon bi boka yaramaz tüfek eline geçiyor, diyorsun 600 liraya poze aldım markası torun berettayı elimden bıraktırdı.
doğru yerde doğru tüfeği alan doğru insan olmanla alakalı sanırım bu ilişki. ben saka ile attım bi halt olmadı. oda üzümlü malı. başkası diyor tüfeğim dağıldı gitti. (tek diyebileceğim bi ara şehir merkezine inince 1 tane (tek satıyor bazı av bayileri) al dene bakalım ne oluyor ne olacaksada bence tüfeğin garantisi bitmeden olsun
)
he ben armsana sordum tüfeğimi alınca sabot fişeklerim var yivli şokumu takıp atayımmı diye at dediler. sakaya sordum kaiser 1600 bar fişek atacam namlu yarılmasın dedim bişey olursa sorumluluk bize ait değiler hala mesajını saklarım
neler attım neler bi şeycik olmadı ama bana olmadı diye sana olmayacağı anlamına gelmez he bilesin.... benim gözüm biraz kara... bide sordum ya ona güvendim...
birini armsandan bi yetkiliye sormuştum sakayıda adını hatırlayamadım ama soyadı yoğurtçuydu (patronu bağlayalım demişlerdi de bağlamışlardı) ondan öğrendim.
bide şu var senin tüfeğin otomatik (gazın fazlasını tahliye edebiliyorsun) ben pompalı kullanıyorum. bende basınç düşmüyor. şimdi bi yanım kullan caner bir dene nasıl olsa gazın bi kısmı tahliye olacak diyor bi yanımda ulem ben dedim ama bide sert geçiş yapar mekanizmayı dağıtır diyor inan bilemiyorum.