Gönderen Konu: Nedir Bu Otomatik Tüfek Sevdası ?  (Okunma sayısı 7787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Nedir Bu Otomatik Tüfek Sevdası ?
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2014, 19:55:30 »
Benim tüfek aldigimdan beri takozu cikarmadim ama takozsuz olması çokta önemli değil bence çünkü zaten hayvanin limiti var limiti geçecek adam poze ile de geçer
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2014, 20:07:22 »
tamamen keyif meselesi. hepsinin yeri de ayrı. otomatik, poze kullandım şimdi de çifte kullanıyorum. aralarında pek bir fark yok.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2014, 21:33:56 »
Zevk meselesi ve nispeten daha hafif olması en büyük iki sebep. Ama özellikle bek avı yapanlar daha iyi bilir her nekadar takoz zorunlu olsa da o 3. fişek varya 3. fişek bazen mumla aranıyor. Ama yine de poze mi otomatik mi deseler gözüm kapalı poze derim. pozenin yeri ve tadı başka...

Çevrimdışı Süleyman ÖZTÜRK

• *
  • Yozgattan Selam ve Saygılar,,,
« Yanıtla #28 : 13 Nisan 2014, 14:58:57 »
walla ben çifteciyim, sanırım atadan kalma bi özellik, alıskanlık, otomatikte çok kaçırıyorum ama cifte de çok nadirdir kaçırdıgım, zevk meselesi sanırım ama 2 kursunda düşmeyecek hayvan çok zor. sonucda fil avına gitmiyoruz
otomatik alıp da takoz kullanmayan insanlara yada bi hayvana 4-5 mermi atan insanları da zaten avcı olarak nitelendirmiyorum. o yüzden dürüst avcı kardeslerim otomatik, poze yada çifte sadece keyif meselesi aldıgın zevke bakmak önemli. geri kalan fark edecek bi özellik değil...
bu arada http://www.akkar.com.tr/churchill-512-cifte-tufekler,1,492 akkarın yeni çiftesi ne zaman piyasaya cıkacak bilgisi olan var mı acaba.... 
Aşk hevesin geçene kadar, Av nefesin yetene kadar...