detaylı anlatım için teşekkür ederim ama kafamda canlanan herşey alt üst oldu doğrusu bennelli cordobada özel üretim diye tanıdığım avcı arkadaşlarım tavsiye etti crioda en çok tutualn model essence çıktı yeni ama o ne zaman gelecek kimbilir fiyatı ne olacak
benelli m2 eski bir model diye pek içime sinmiyor doğrusu süper black eagle nasıl sizce ayrıca 66 cm olacak tüfeğimin bennelli olmasıda gerekmiyor beretta dan soğudum yoksa xplor lıght 66 almayı düşünmedim değil browning maxus ve/ veya winchester sx3 nasıldır bıldırcın avı için tecrübemde yok aslında
Benimki biraz avdan çok tüfeğe karşı zaafiyet bu zevki bilirsiniz uzmanlaşana kadar yenilen kazıklar cabası ayrıca alıp pişman olmak var bide berettayı aldım almaz olayım dedirtti ava gidince nefret ediyorum ama evde temizlerken tüfek okadar güzel görünüyorki gözüme e sonuçta av ele geçmeyincede saatlerce verilen emek boşa gidiyor
1995 yılında daha 14 yaşında lazer marka av tüfeğim vardı şuan 300 tl fiyatı onla vurduğum ördeklerin haddi hesabı yok bıldırcınlar keza öle ama gel görki paranla rezil oluyosun
sayın özdemir öncelikle sakin olun,
acele etmeyin,sezon kapandı,süreniz çok,
seçeneklerinizi gözden geçirin, mümkünse bütün seçenekleri artısı eksisi ile bir kağıda yazın,
istediğiniz vazgeçilmez özellikleri yazın,eşleştirin, en fazla özellikle eşleşen tüfeği seçin..
Sizin şuanki durumunuz 4 sene önce bende de vardı, ALLAH yardım etti, önce criocomfort,sonra cordoba aldım,
şuan iki benelli otomatiğim var,beretta çifte ve ata neo otomatik mevcut.
Ama;şuan en çok kullandığım tüfek beretta çifte, ördek avında ise cordobayı kullanıyorum ve memnunum.
Su kuşu avları için çelik saçma atabilen ve üç kilogramın üzerinde bir tüfek şart,bu sene magnum ve baby magnum attım cordoba hiç sarsmadı.
Ama sadece ördek avı için cordobayı kullanmak bence lüks,toplasanız 10 kez ancak ördek avına gidebildim,benelli crio comfortta upland avları için çok iyi,çok hafif...
bu yüzden Amerika'dan getirdiğim şoklarla ata neo ile su kuşu avı yapıp, beretta çifte ile de yaz avı yapmayı düşünüyorum.
M2 almayı düşündüm ama kışın fazla ava gidemediğim için lüx olacaktı.
Birde yabancı tüfeğe çok anlam yüklemeyin, Tabiki iyi tüfeği yerlide de bulabilirsiniz ama yabancı da bulma ihtimaliniz daha fazla...
Bu düşünceyle 2 benellimi satıp sadece ata neo 12 ve beretta çifteyle devam etme niyetim var,yani bir yerli bir yabancı,
umarım yardımcı olabilmişimdir.
selam ve saygılarımla...