0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAŞALLAH BURAKCIĞIM İNŞALLAH SENEYEDE BU AVLARI YAPARSINIZ ALLAH DOSTLUĞUNUZU MUHABBETİNİZİ BOZMASIN ÇÜNKÜ ÖYLE GÖRÜLÜYORKİ SENEYE AVA DEĞİLDE MUHABBET ETMEYE GİDECEĞİZ GÖLE BU KONUYLA İLGİLİ AVCI KULÜPLERİNİN AVCILARIN MUHAKKAK BİRŞEYLER YAPMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM ATINÇ İLEDE BU KONUYU SIK SIK KONUŞUYORUZ KANALLAR SU DOLU KIZILIRMAK AKIYOR BU GÖLÜ YAŞATMAK İSTESELER 3 4 GÜNDE GÖLE SU BASARAK DOLDURABİLİRLER AMA NİYET KURUTMAK ANA GÖLLERDE SU BIRAKIP ORAYIDA PARALI AVLAĞA ÇEVİRMEK BENİM AKLIMA BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR YAZIK OLUYOR BU CENNETE RASGELE
Nasıl işlem yoktu bu sezon avcı tim 45 döktürdü bereket versin doyduk çok şükür
kazasız belasız nice Z raporlarına inşallah, bu sene olmadı ama seneye bir X raporu alacaz artık burak
bu berbat fişeğin reklamını yapma kardesım.avınız guzel daim olsun maşallah.
Bu devirde hep karın tokluğuydu bizde de kardeşim bakma sen bana
Süper av olmuş rastgele..
BURAK SÜPERSİN ALLAH DAHA GÜZEL SEZONLAR NASİP EDER İNŞALLAH. BİZDE BURADA FENA OLMAYAN BİR SEZON GEÇİRDİK. ANLAMADIĞIM HİÇ KAZ RESMİ YOK 2-3 GÜN SİNOP ROMANYA GİBİYDİ ÖRDEKTEN FAZLA KAZ VERDI GÜZELDE AV VERDİ BURALARDA NEYSE GÜZEL AVLAR ÇIKARMIŞSIN TEBRİKLER.
Maşallah çok güzel avlar yapmışsınız. Avınız bol, dostluk ve muhabbetiniz daim, sofranız bereketli olsun. Rasgele
Bak yine duygularım debreşti ne pike yapanları patlattık be burağım pofffffffff
tebrik ederim ..yine müthiş avlar yapmışsınız.. bu sene çok kısır dı.. Allah izin verirse seneye inşallah .. rast gele Burak kardeşim...
Güzel avlar yapmışsın tebrikler...
Ördekler senin elinden çok çekiyormuş,bana şikayet ettiler.Benim için bir imtiyazda bulun Burak seneye kıyma onlara,ben adresimi verim sana yolla bana misafir edim onları
Maşallah Burak epey bereketli bir sezon olmuş,tebrikler
Burak çat kapı gelecen,benim yerim sizinde sayılır,biliyorsundur sıkıntılı biryer bizim ora ,kimseye sebebte olmak istemediğimden avcı arkadaşlarımı çağıramıyorum,kötü tarafı o işte,sevdiğim insanlarla birlikte olmaktan mahsur kalıyorum,
maşallah burak, gene yapacağını yapmışsın bu işin bir kitabını yazsanda bizde faydalansak diyorum
a.s. Burak'cım,sende selam söyle babana ve dostlara