Gönderen Konu: SİZLERLE AYNI SIFAT ALTINDA ANILMAKTAN HİCAP DUYUYORUM ALLAH BELANIZI VERSİN  (Okunma sayısı 9456 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Nevzat abinin dediği ne katılıyorum  ya gercekten av zananinda avlamis ve yavru cikmissa avci arkadas in yapacak bir şey i yok bence bu tür fotoğraf lari yayinlamak ve paylaşmak çok yanlis bizde paylaşarak kendi camismiza zarar vermeyelim

Osman bey;
Yorumunuzdan şu anlaşılıyorki resmi tam olarak incelememişsiniz.
Bu şerefsizlerin bir tanesi kısa kollu diğerinin ayağında terlik var ve çorap yok ayrıca tavşanın bağırsakları yeşil belliki taze yeşillik yemiş,ayrıca zavallım yağlanmamış kısaca mevsim itibarı ile avı kapalı yasak zamanda vurulmuş.
Ayrıca hamile tavşanın altı beyaz ve yere yakın olur gerçek avcı onu 70-80 metreden bile fark eder.Fark etmeden vurulmuş diye birşey söz konusu bile olamaz.
Hadi fark etmeden oldu çekti tetiği bu resmi çekip yayınlamaya haya etmesi utanması lazım.
Yine ayrıca;

bence bu tür fotoğraf lari yayinlamak ve paylaşmak çok yanlis bizde paylaşarak kendi camismiza zarar vermeyelim

diye yorum yapmışsınız,asıl bu ve bunun gibi şerefsizler yayınlanmazsa gerçek avcılar ile bu şerefsizler arasında fark anlaşılmaz,aynı kefeye konur,32 senelik avcılığımda hiç böyle şerefsizlerin katagorisine girmedim her nerede ne şekilde olursa olsun tepkimide koymuşumdur.
Bu şerefsizliğin savunulacak bir tarafı yoktur.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
vala bu adamlaırn allah belaları ı versin   . ama emin olun dünya iklim öyle değiştiki son 5 yıldır taqvşana tüfek bile kaldırmıyorum. sıf bu karkudan dolayı aman içinden yavru çıkar diye kesinlikle tavşan tüfek atmıyorum av içinde kimseyede attırmıyorum.  nedeni ise deiğişen iklim ve hava şartları.  tavşan yavru makinesi gibidir havayı az sıcak görsün hemen çiftleşme başlar. sürekli çiftleşir . karadeniz bölgesi son yıllarda aşırı sıcak gidiyor kışları . sürekli kışın ortasında bile duyuyoruz yavru çıktığını içinden tavşanın.   ben kokruyorum arkadaş etini yemesem de olur tavşanın böyle kötü bir durumla karşılaşmaKTANSA yemem daha ii. 

1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Osman KOCABIYIK

• *
Özhan bey insani ve vicdanı yönden size katılıyorum Rabbimizinde bu katillerden hesabı olacaktır ama sosyal medyada bu fotograf lar yayınlanıyor bir kac gun dur
sonucta lekelenen yine av çamaisi oluyor bizlere katil gözüyle bakılıyor maalesef.
Osman KOCABIYIK
1977 - SAKARYA

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Özhan bey insani ve vicdanı yönden size katılıyorum Rabbimizinde bu katillerden hesabı olacaktır ama sosyal medyada bu fotograf lar yayınlanıyor bir kac gun dur
sonucta lekelenen yine av çamaisi oluyor bizlere katil gözüyle bakılıyor maalesef.

O zaman sosyal medyada duyarlı bir avcı olarak bu şerefsizlere gereğini yapmanızı öneririm zira ben böyle yapıyorum.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Sami KARATAY

• Müdavim Üyemiz
Bu sene kar ve kış az oldu ,hayvanlar hava şartlarına göre üreme yapıyorlar,sezon açılış ve kapanışları habitat olayları göz önüne alınarak yapılması gerekmektedir.Böyle bir olay meydana geldiğinde  avcı külübleri ve doğa koruma ve milli parklar genel müdürlüğü  sezonu kapatabilmelidir ...
27/7/1959-KÜTAHYA

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
2 sene önce sezonunda arkadaşımın vurduğu tavsandan da yavru çıkmıştı 2 tane onları
Yaşatmayı başarıp tekrardan doğaya salmıştık ...
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Sebahattin ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Ben söyleyecek söz bulamıyorum,çok yazık...
Sebahattin ÖZTÜRK
1955  ANKARA

Çevrimdışı A.İhsan MUDANYALI

• Free Üye
  • *
  • DOĞAYA SAYGI DUYAN HER İNSAN AYRI BİR DEĞERDİR
kelimeler kifayetsiz kalıyo
  • Brownıng Maxus Hunter otomatic
1971 ikametgah İstanbul .Yalova

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
yazıklar olsun  Allah' a havale ediyorum böyle ucubeleri ..
MUSTAFA ERTAN

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Bu milli parklar gündüz zırt pırt belgeli avcıları denetliyorlar da asıl geceleri neredeler? Avı gündüz avlayan avcı tüketmiyor ki... Çünkü avın kaçma şansı var...Üstelik av korunsun diye yılda 250 TL de para veriyor. Gelin görün ki av kapalı olduğu zamanlarda bohçacıya gün doğuyor. Hele ki bu sene kekliği kasımda açtılar. Normal avcıdan çok Bohçacı av yaptı. Hepsinin boynu altında kalsın...

Çevrimdışı Sezer İNAN

• *
Böyle bir manzarayı fotoğraflamak bile etik değil ...İnsan üzüntüden fotografmı çekebilir ....
Sezer İNAN
1975-Kayseri

SELİM AYDOS

• Ziyaretçi
Avcılık öncelikle doğayı ve hayvanı sevmektir. Amaç ne olursa olsun öldürmek değildir. Avcılık bir nevi sanattır. Bu şekilde avlananları kınıyorum.