Gönderen Konu: Nitro Beast Modeli Hakkında  (Okunma sayısı 12166 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ersen ÖLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Nitro Beast Modeli Hakkında
« Yanıtla #25 : 27 Şubat 2014, 17:07:54 »
İnternetin gözünü seveyim bu işte son zamanların modası ses kasetlerine dönmüş,biri huğlu nitro mükemmel der diğeri huğluyu nasıl karalasam diye bakar arada bir iki iyi niyetli bizlere gördüğünü (şikayet öneri veya tavsiye) aktarmaya çalışır.Hepsi var maşallah :) Artık öyle bir boyuta geldiki daha önce de yazdım bir çok kişi taraf burada adam ya nasıl bu tüfeği karalasam diye bakıyor yada nasıl övsem de satışı arttırsam diye...Arkadaşlar nitro yeni tüfek ve belkide ilk alanlardanız biz gecen yaz daha önce ilk yazdık bunu buraya tüfek bizde sıkıntı yapmadı gayet başarılı ama sıkıntı yaşayanlarda var biliyoruz bunu da yeni olmasından dolayı bir eksiklik diye düşünüyorum.Ama şu gerçek ki yerli tüfek alacaksan huğlu ,ata veya sarsılmaz alacaksın bence...Ama bu markaların sıkıntıyı tabi paylaşacaksında karalamayacaksın.birileri gibi  hugulamak kelimeler kullanmayacaksın yoksa adama sorarlar sen ürüyormusunda huglu kullananları hugulamakla itam ediyorsun.
1983 ANKARA

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 27 Şubat 2014, 17:50:41 »
mesajlar siliniyormu aradan aradan banamı öyle geliyor ? :D

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #27 : 27 Şubat 2014, 17:57:56 »
mesajlar siliniyormu aradan aradan banamı öyle geliyor ? :D
  Şahin bey gecen sizede mesajla bir hata olduğunu bildirmiştim aynı rapor diğer yönetici arkadaşlara gitmiş olabilir yanlışlıkla silinmiş olabilr. lakin ben öyle bir durumun söz konusu olmadığını mesajlarınızı okuyarak gördüm bizi uyaran arkadaşda yanılmış sonradan oda fark etti. neyse bu durumdan ötürü özür dileriz..
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 27 Şubat 2014, 17:58:55 »
önemli değil..teşekkür ederim.. :)

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #29 : 27 Şubat 2014, 18:00:24 »
  rica ederim şuan bir bakın mesaj ilk sayfada görünüyor..
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 27 Şubat 2014, 18:06:37 »
İnternetin gözünü seveyim bu işte son zamanların modası ses kasetlerine dönmüş,biri huğlu nitro mükemmel der diğeri huğluyu nasıl karalasam diye bakar arada bir iki iyi niyetli bizlere gördüğünü (şikayet öneri veya tavsiye) aktarmaya çalışır.Hepsi var maşallah :) Artık öyle bir boyuta geldiki daha önce de yazdım bir çok kişi taraf burada adam ya nasıl bu tüfeği karalasam diye bakıyor yada nasıl övsem de satışı arttırsam diye...Arkadaşlar nitro yeni tüfek ve belkide ilk alanlardanız biz gecen yaz daha önce ilk yazdık bunu buraya tüfek bizde sıkıntı yapmadı gayet başarılı ama sıkıntı yaşayanlarda var biliyoruz bunu da yeni olmasından dolayı bir eksiklik diye düşünüyorum.Ama şu gerçek ki yerli tüfek alacaksan huğlu ,ata veya sarsılmaz alacaksın bence...Ama bu markaların sıkıntıyı tabi paylaşacaksında karalamayacaksın.birileri gibi  hugulamak kelimeler kullanmayacaksın yoksa adama sorarlar sen ürüyormusunda huglu kullananları hugulamakla itam ediyorsun.

karalamak hoş olmaz tabiki de..burada elinde olan kullanan sıkıntı yaşayan yazar,memnun olanda yazar..elinde olmayıp kullaktan dolma sorun yaşamadığı halde ısrar eden varmı ? varsa bilemem..ama sorun yaşayıpta yaşadığı sorunu anlatan insanları karalamakla itham etmek bence karalamanın ta kendisidir..yazmasınmı insanlar..stoegerde var sorun yaşadık zamanında..hala sorunlu hala sorunlu..düzeltmediler gitti..3,4,5 kere silah değiştikten sonra anca sorunsuzu denk geliyor..yazdık sorunun ne olduğunu karaladıkmı..öve öve bitiremeyelim mi sorunlu silahı? lütfen insanlara sen diye hitap etmeyin..bana yazmamışsınız o yorumu ama hoş durmuyor..arkadaşımız ,  abimiz huğulayanlar demiş , lar takısı kullanmış sizde siz diyerek hitab edip kırıcı olmaktan uzak daha nazik bir dille yazabilirsiniz yorumunuzu.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 18:08:05 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Mustafa KESGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 27 Şubat 2014, 19:29:42 »

Kimse huğlu kullananları huğulamakla itham etmiyor ,huğulamakta birtakım canlılar gibi ses çıkarmak anlamında söylenmiş bir söz değil,sadece gözü kapalı huğlu iyidir deyip başka bir şey demeyenler için kullanılmıştır.Merak ediyorum ellerine başka bir marka alıp hiç inceliyorlarmı veya atıyorlarmı?Sadece merak .Amacımız asla ve asla kendi öz varlığımız olan yine en köklü bir firmamızı kötülemek kesinlikle değildir.Huğlu kötü bir firmadırda demiyoruz bilakis yıllardır ülkemize hizmet veren ,ve eski avcıların veya artık emekli olmuş avcı büyüklerimizin %90 indan fazlasında en az bir adet ürünü olan bir firmadır,bunları zaten herkes biliyor,tartışmak bile yersiz.Sorun şu,
     Yeni ürün yapabilirsiniz çok iyide olur veya istediğiniz başarıyı alamamışta olabilirsiniz ,yapılacak şey hemen araştırmaya girer sorunu tesbit edip daha iyisini ortaya koymaya çalışırsınız,ha bu arada gelen eleştirilerede dikkat edersiniz,çünkü herkesten farklı istek ve öneriler gelecektir belkide bu binleri bulabilir,toplarsınız bu eleştirileri bir süzgeçten geçirip çoğunluğun belirttiği sorunlar veya öneriler üzerine çalışma yapıp tekrar yeni bir tasarım geliştirirsiniz buda sizin hedef kitlenizin istekleri doğrultusunda olduğu için hem satışta hemde müşteri memnuniyetinde iyi bir grafik yakalarsınız .Budur olması gereken,çok iyi satan firmalar gizlice bu şekilde çok araştırma yaptırıyorlar hatta ürünü markasız olarak birçok kişiye denettiriyorlar,ve sonuç ,çok daha az sorun çok daha fazla müşteri memnuniyeti ve çok daha fazla satış.
     Bizimkiler ne yapıyor ,ben yaptım oldu ,olmadıysada tek kurşun atışının standardı yoktur  deyip işin içinden sıyrıl.
     Bir yakınımda huğlu çifte var ,adam 55 yaşlarında bu kişinin babası almış çifteyi anlattığına göre yaklaşık 40 yıl önce (öyle diyor kendisi)  buraya kadar normal ama adam tüfeği  Bodrum un karşısındaki Yunanıstanın İstanköy adasından almış dedimki nasıl olur o zaman ihracat falan mı vardı bir yanlışlık var ,ısrarla çok iyi biliyorum oradan aldı hatta yelkenli tekneyle gitmişlerdi ben daha çocuktum dedi .İnanın o tüfek  hala sapasağlam namlu içinde krom mrom yok  sadece ,çok hafif karıncalanma var inanın bugünkülere 50 basar.Bazen dağda rastlıyoruz ,
soğuk  havamış,sıcak havamış ,yağmur çamurmuş ,saçmamış umurunda değil sadece avı gör at git topla.
     Peki son yıllarda yapılan bu firmanın tüfeklerine bakalım, herkes nerden aldım ,niye aldım diyor,ilanlara bakın 90lı  ve eski modelleri aranıyor , kinetik modelinde bile eskisi daha makbul.
     Sorarım şimdi bunları arayanlarda akıl yokmu ,tüfekten ,iyiden kötüden hiç mi anlamıyorlar,eski tüfekleriyle attıklarını vururken yeni tüfek aldıklarında atmasınımı unuttular.
     Demekki sorun başka .Firmalarımızın ,bizim onlara verdiğimiz değerin yarısını bile bize vermediğini düşünüyorum,inşallah yanılıyorumdur.
Ama eleştirilerin bu kadar çok çabuk yayıldığı bir ortamda işini iyi yapmayan firmaların daha fazla dayanabileceğinide sanmıyorum.Hazırdaki tez bitermiş.Dost acı söylermiş,bizden söylemesi.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 19:34:50 Gönderen: Mustafa KESGİN »
1965
MUĞLA

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 27 Şubat 2014, 19:53:02 »
Huğlunun tüfeği yüzünden yıllardır didişip duruyoruz..ben bu noktada bu işten ekmek yiyenler adına üzülüyorum..nedenmi?şöyle bir örnek vereyim..11 aydır Kırşehirdeyim..bu ilde sadece 3 tane fabrika var ve gençler İzmit,İstanbul ve Ankaraya gidiyorlar iş bulmak için..bu fabrikalardan bir tanesi Petlas..hani şu lastiklerini yıllardır beğenmediğimiz Petlas..şu an özel şirketde ve yeni yatırımlar yapıyor..şu an ünlü bir marka ile beraber Çankırıya jant ve lastik fabrikası kararı almışlar..bu firmaya Kırşehir yerine Çankırıya gitme kararı aldıranlar utansın..buraya gelmeden önce buradaki işsizlik konusunda bir bilgim yoktu ama Petlasa vardiya vardiya giden işçi sayısını görünce duygulandım..ben bu firmanın lastiklerini yıllarca beğenmedim ama bu firmaya bir şansta vermedim..nasılmı?arabam da kullanmasamda traktör ve römorkumuzda kullanabilirdim..artı ve eksilerini firmaya bildirebilirdim..şimdi aynı şeyi Huğlu için söylüyorum..biliyorum,çok kişi ekmek yiyor ama ;Huğlu sende kendine bir çeki düzen ver..kurumsallaş artık..1700 liraya nitro ile piyasaya girilmez dedim,yine diyorum..yurt dışına ne verirsen ver ama banada uygun fiyatlı ver..yapılıyormu bilmem ama yurt dışından dönüş yapmış veya eksperler tarafından elenmiş tüfekleri iç piyasaya sürme..siteni güncelle..kamuflaj tüfeğe parlayan mekanizma koyma,bunuda sitende yayınlama..dönen sarmaşık ve ördek desenleri yerine daha canlı gravürler uygula..avcı sitelerine üye ol..sorunları dinle,izle.içimizden biri ol..

A dan Z ye konuyu çok güzel özetlemişsiniz tebrik ediyorum.

Zamanın efsanesine ne oldu da böyle oldu ? Ben huğlunun kesinlikle avrupa tüfekten daha iyi üretim yapabilme

yetisi olduğunu biliyorum ama kurumsallaşamamış ve gelişime ekonomik bakmış gibi görünüyor.
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 27 Şubat 2014, 20:26:22 »

Kimse huğlu kullananları huğulamakla itham etmiyor ,huğulamakta birtakım canlılar gibi ses çıkarmak anlamında söylenmiş bir söz değil,sadece gözü kapalı huğlu iyidir deyip başka bir şey demeyenler için kullanılmıştır.Merak ediyorum ellerine başka bir marka alıp hiç inceliyorlarmı veya atıyorlarmı?Sadece merak .Amacımız asla ve asla kendi öz varlığımız olan yine en köklü bir firmamızı kötülemek kesinlikle değildir.Huğlu kötü bir firmadırda demiyoruz bilakis yıllardır ülkemize hizmet veren ,ve eski avcıların veya artık emekli olmuş avcı büyüklerimizin %90 indan fazlasında en az bir adet ürünü olan bir firmadır,bunları zaten herkes biliyor,tartışmak bile yersiz.Sorun şu,
     Yeni ürün yapabilirsiniz çok iyide olur veya istediğiniz başarıyı alamamışta olabilirsiniz ,yapılacak şey hemen araştırmaya girer sorunu tesbit edip daha iyisini ortaya koymaya çalışırsınız,ha bu arada gelen eleştirilerede dikkat edersiniz,çünkü herkesten farklı istek ve öneriler gelecektir belkide bu binleri bulabilir,toplarsınız bu eleştirileri bir süzgeçten geçirip çoğunluğun belirttiği sorunlar veya öneriler üzerine çalışma yapıp tekrar yeni bir tasarım geliştirirsiniz buda sizin hedef kitlenizin istekleri doğrultusunda olduğu için hem satışta hemde müşteri memnuniyetinde iyi bir grafik yakalarsınız .Budur olması gereken,çok iyi satan firmalar gizlice bu şekilde çok araştırma yaptırıyorlar hatta ürünü markasız olarak birçok kişiye denettiriyorlar,ve sonuç ,çok daha az sorun çok daha fazla müşteri memnuniyeti ve çok daha fazla satış.
     Bizimkiler ne yapıyor ,ben yaptım oldu ,olmadıysada tek kurşun atışının standardı yoktur  deyip işin içinden sıyrıl.
     Bir yakınımda huğlu çifte var ,adam 55 yaşlarında bu kişinin babası almış çifteyi anlattığına göre yaklaşık 40 yıl önce (öyle diyor kendisi)  buraya kadar normal ama adam tüfeği  Bodrum un karşısındaki Yunanıstanın İstanköy adasından almış dedimki nasıl olur o zaman ihracat falan mı vardı bir yanlışlık var ,ısrarla çok iyi biliyorum oradan aldı hatta yelkenli tekneyle gitmişlerdi ben daha çocuktum dedi .İnanın o tüfek  hala sapasağlam namlu içinde krom mrom yok  sadece ,çok hafif karıncalanma var inanın bugünkülere 50 basar.Bazen dağda rastlıyoruz ,
soğuk  havamış,sıcak havamış ,yağmur çamurmuş ,saçmamış umurunda değil sadece avı gör at git topla.
     Peki son yıllarda yapılan bu firmanın tüfeklerine bakalım, herkes nerden aldım ,niye aldım diyor,ilanlara bakın 90lı  ve eski modelleri aranıyor , kinetik modelinde bile eskisi daha makbul.
     Sorarım şimdi bunları arayanlarda akıl yokmu ,tüfekten ,iyiden kötüden hiç mi anlamıyorlar,eski tüfekleriyle attıklarını vururken yeni tüfek aldıklarında atmasınımı unuttular.
     Demekki sorun başka .Firmalarımızın ,bizim onlara verdiğimiz değerin yarısını bile bize vermediğini düşünüyorum,inşallah yanılıyorumdur.
Ama eleştirilerin bu kadar çok çabuk yayıldığı bir ortamda işini iyi yapmayan firmaların daha fazla dayanabileceğinide sanmıyorum.Hazırdaki tez bitermiş.Dost acı söylermiş,bizden söylemesi.

A dan Z ye konuyu çok güzel özetlemişsiniz tebrik ediyorum.

Zamanın efsanesine ne oldu da böyle oldu ? Ben huğlunun kesinlikle avrupa tüfekten daha iyi üretim yapabilme

yetisi olduğunu biliyorum ama kurumsallaşamamış ve gelişime ekonomik bakmış gibi görünüyor.

son iki yoruma ister istemez hak veriyorum . . işin özeti bu . .  sizlerin ve benim gördüğüm kadarıyla , huğlu firmasının , kalıplaşmış bir sistemi var , ve bu kalıplaşmış sistemi bir türlü aşamamışa benziyorlar .  nitro modeli ile bu çizgiyi bir nebze olsun ileriye taşımak istemiş gibi görünüyorlar .  . ne kadar başarılı olabildiler onu bilemiyorum . . .
 . . . mustafa gürhan kardeşimin de dediği gibi , bende inanıyorum ki ,  huğlu istese avrupadan üstün ürünler yapabilmekte . yerli av tüfekleri bölümünde , adanadan bi avcı kardeşimiz huğlunun bir çiftesini koymuştu satılık ilanlara . çifteyi görünce şaşırdım doğrusu huğlu olduğuna . . ama fiyatıda ona göre tabiki . .

yine eklemek istiyorum ki ; herhangi bir firmaya karşı ne sempatim var nede anti sempatim . ama tüfek alacaksam , sarsılamaz ve huğlu yine  ilk tercihim olurdu . her ne kadar huğlu dan çokça bu tür şikayetler gelsede , bizde kalıplaşmış bir huğlu hastalığı var . . çünkü huğlu kullanan herkes bilirki ,  huğlunun verdiği güveni , başka bir tüfekte bulamıyoruz . .  çünkü tüfekleri  tank gibi geliyor bize . ne paslanma oluyor nede laçka . . başka pozeleri görünce iyiki huğlu almışım diyordum kendi kendime . diğerlerine göre çok temiz ve passız duruyordu , temizlik yapmasanız bile  paslanmıyor ne hikmetse tüfekleri . . .
. . . . . . .  ama son zamanlarda ne olduysa oldu , artık neyini değiştirdiler bu tüfeklerinde , alan memnun olmuyor bu huğlulardan . . bende duyuyorum ; vurmuyor , öldürmüyor diyenleri . .  belki isim nam yaptığındandır , beklentiler çok galiba huğlulardan , alanlarda hemen öldürecek , her attığımız düşecek gibi mi bakıyor diyorum kendi kendime . . .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Ersen ÖLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 28 Şubat 2014, 09:42:48 »

Haklısınız bencede
1983 ANKARA

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 06 Mart 2014, 18:07:18 »
1700 tl veripte o tüfek alınır mı ya...

Çevrimdışı S.Emre ÇALIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 06 Mart 2014, 20:21:57 »
Diğer konuda yazmıştım. Buraya kopyalıyorum. Sola atmayı Huğlu'nun fabrikası bile kabul ediyor sen kabul etmiyorsun arkadaşım. Nerdeyse tüm nitrolar sola atıyor. !!! 103 D kaos 901 G berbattı..

1000 TL 901 G'ye verdim. 1300 TL 103'd ye verdim benim suçum ne ?

S.A. arkadaşlar ben ilke avıma babamın 1982 yapımı Huğlu 20 numara süperpozesi ile başladım. Daha sonra kendime Huğlu 104A aldım.  Her iki tüfekte güzeldi. 104A' yı bi arkadaşa hediye edince Otomatik tüfek merak sardı bende GÜVENDİĞİM marka olan Huğlu'dan bir otomatik alayım dedim. Fabrikayı aradım. Yeni üretime başladığımız 901 G exelans modelimiz var iddialıyız dediler. Hemen atladım. Tam bir rezillikti. (Huğludan olan varsa alınmasın videolarım var gösterebilirim) En çok sıkıntı yaşadığım konu çiğli havada sabah patlatmıyor. Çıt diyor. İkinci hata tüfek aşırı seri (gazlı tüfekler gerçekten seridir) ama o kadar seri ki boşu atmaya fırsat bulamadan dolusu mekanizmaya girmek istiyor ikiside orda kalıyor.  mesafeli atışlarda çok ilginç sorun elinde olan denesin, 7 numara 32 gramla 50  - 60 metreden kuş vurabiliyorsun ama 32 gr 4 -5 numara ile 40 metreden hiç bişi vuramıyorsun farzetki vurdun direk atıştan sonra koş çünki hayvan yaralı ) bu şikayetlerle fabrikaya gitti tüfek geri geldi temizlemişler iğne değişmiş başka bişi yok, ördek sezonu açıldığında Özkursan COM fişek attım 2. fişekte tüfek şok kısmından çivi başı kadar şişme yaptı ( özkursan diyor ki 4 -5 numara şok kullanın 4 numara şokla tüfek namlusu gitti) SAKI ÖZKURSAN'IN COM FİŞEKLERİNDEN ALMAYIN BENİM TANIDIKLARIMDAN 4 NAMLU YARILDI
         Vazgeçtim dedim bana göre değil bu tüfek sattım tüfeği sıkıntılarını anlatrak arkadaşıma 400 TL ye
         Gittim kendime bir tane süperpoze aldım tekrar 103 D GÜVENDİĞİM MARKA YA HUĞLU  aldığım güne lanet olsun fabrikatörü değil ustası deil 7 ceddi gelsede tüfek tüfek deil. Zaten ilanlara bakarsanız en çok satılan 2. el tüfek 103 D İsterse huğlu dava açsın bana 103 D den uzak durun. Av tüfeği deil 20 - 35 metre arası yıkım süper. bu sezon en az 15 tane ördek yaraladım 1 tanesini bile alamadım. Kullandığım mermiler Winchester 34 gr 5 numara, Winchester 32 gr 7 numara, Rc 33 gr 5 numara, BP 34 gram 4 numara, saga 32 gr 6 numara, Remington 34 gram 5 numara, Amcaoğlu dedim bende bir sakatlık var şu senin Vursan'ı (92 a) bi de ben deneyim şununlada sen dene dedim bende sorun var HUĞLU'ya GÜVENİYORUM ya tamam dedi. Sonuç Vursan 92 A 33 gram RC 2 tane attım 2 side indi. Amcaoğlu 2 tane attı aynı kuşa o kuş yaralı gitti. Kayıkla balık avlayan bir arkadaş vardı gölde balık tutuyor biraz kovalayıp aldık kuşu.Şoklar 2 ve 1.
         2 arkadaşım Steoger kullanıyor çok memnunlar. Avlara birlikte gittiğimizde oldu Allah var bende beğeniyorum tüfeği ama tip yok kardeşim ya bir tüfekçi arkadaş dedi ki steogeri boşver illaki nitro beast al, GÜVENİPTE ALAMIYORUM, biri almış süper diyor 60 metrede 2 no şokla keklik aldım 7,5 Winchesterler diyor alamıyorum, 1 arkadaşım kardeşi çok seri çok güzel avı affetmiyor diyor GÜVENİPTE alamıyorum, fabrikayı aradım. Avrupa tüfeklerle kıyasla al diyor. GÜVENİPTE alamıyorum.
         Tüm interneti taradım.
1 tane adam var gramaj testleri yapmış zaten paylaşmışsınız.
1 göl kenarında 2 adam var gramaj testleri yapıyor,
1 de grupman videosu var

BUNUN HARİCİNDE NE KULLANICI YORUMU, NE VİDEOSU, NE AV SAHASI ÇEKİMLERİ, NE KURŞUN DENEMELERİ, NE 50 GR. NE DE BAŞKA BİŞİ YOK
          Ama huğlu diyorki çok sattık geri dönüşleri çok güzeldi. 500. 000 Tane daha yapcaz, 2013 kasım aralık siparişleri 2014'e kaldı yetiştiremiyoruz diyor.
          Ben GÜVENEMİYORUM arkadaşım. !!!                                                             Biraz uzun oldu özr dilerim.

Son olarak kullanan bazı insanlar sol atıyor diye fabrikaya göndermişler. Nitrocular 1 kurşun atın sola atıp atmadığını test edin !!
1982 osmaniye