kıymetli forum üyesi , ve saygıdeğer avcı kardeşlerim . .
herkes , bildiğini gördüğünü duyduğunu , tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak , içinde varolan merak ve öğrenme dürtüsünün gereği , hem okuyarak hem paylaşarak , bildiklerine yenilerini katarak ve bu işte tecrübe kazanmak için paylaşımlar yapıyor . illakide her firma için eleştiri ve övgü olacak . bu demek değildir ki , o firmanın bütün ürünleri arızalı veya sorunlu .
. . binlerce üretim arasında , sorunlu 3 - 5 tane çıkabilir , ama bu , firmanın bütün ürettiği tüfeklere mal edilemez . . kaldıki , kimse üzerine alınmasın , sorunlu ürün kadar , sorunlu müşteride var , firma ne yapsın . .
emre kardeşim browning auto 5 ile ördek avında saçını başını yolan bir avcıdan bahsetmiş . browning a 5 için , bir kaç kişiden bu tür sorunları bende duydum , ama forumdan kimsede çıkıp diyemediki a 5 ler sorunlu , ördek vurmuyor , vursa bile yaralı gidiyor . yanılmıyorsan backbord namlu a 5 ler .
her neyse , pek çok markalar hakkında , pek çok olumsuz yorumlar bizde duyuyoruz . kimi x firmasından , kimi y firmasından , kimi z firmasından memnun değil . . ama bu , kendi açımdan sorun değil . . neden derseniz , her attığınızı vurduracak tüfek maalesef icat edilmedi . . . .
ayrıca eklemek istiyorum , benim vardığım kanı şudur ki ; her otomatikte , arasıra tutukluk , sıkıştırma , vs olayları oluyor . . ha fişekten ha tüfekten . . sorunsuz çalışan illaki vardır ama , illada arada sırada tutukluk yaşar . .
ayrıca eklemek istiyorum , herhangi firmaya karşı ne sempatim var , nede antisempatim . tüfeklerini kimse babasının hayrına vermiyor . .