hikmet kardeşim , o , şu , bu . sonuçta hepsi poze . birinin , bir diğerine üstünlüğü veya avantajı olacağı konusuna gelirsek , pek bir farkları olacağı kanısında değilim . öncelikle sen ne istiyorsun . tek tetik , çift tetik , ejektör , sellektör . . çift tetik düz bir şey olsun dersen eski yapımlar , veya sıfır çifsan . yazılmış zaten her marka her model .
. . bütçende belirliymiş zaten . . görmeden , incelemeden ikinci el bir tüfek almak biraz piyangoya benziyor . . ben ördek avı için , , daha bir ay olmadı alalı , bir miktar inceleme ve araştırmadan sonra , kral poze almaya karar verdim . fiyat olarak uygun ve ejektörlü sellektörlü . ikinci el kulanılmış bir tüfek almaktansa sıfır alıp kullanmak daha mantıklıca . kaldıki , bazı ikinci ellere neredeyse sıfır parası istiyorlar .
. aldım , avını yaptım kullandım . ilk avıma attım poşet , ilk ördeğime attım poşet . havada öldüğünü bile anlayamayanlar oldu desem yeridir . . ejektör sıkıştırması , çift patlatma , fişek seçme gibi sorunlarıda allaha şükür yaşamadım . .
gönül isterki hep kalite kullanalım , en iyisini kullanalım ama her şey maddiyata bağlı . aldığım tüfeğin linki aşağıda ve ördek avı için 76 namlusunu aldım . kral av tüfekleri bölümündede inceleyebilirsin yorumları . kullanıcılar genel anlamda memnun ve almamda en büyük etken kullananların yorumları oldu . acizanede olsa tavsiyem bu yöndedir . .
http://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=2771bendeki 76 namlu net 3500 gr . ve fiyat olarakta 750 tl ye zorla aldım . bayii abim , zam geldi , yeni fiyatlar 800 oldu dedi , güç bela 750 ye aldım . burda yazan fiyat ne kadar doğru bilemiyorum . .
en üstteki pozemde 76 namlu huğluydu . namlu içi karıncalanma , çok fişek atmaktan kaynaklandığını düşündüğüm namlu içi aşırı korozyon , eklem yerlerinde meydana gelen laçkalık , ve üst iğne kırılması satmamda en büyük etkendi . nede olsa 91 model bir tüfek . ördek avı için gerekli kondüsyonların bir çoğunun büyükçe bir yüzdesini kaybetmişti . . sıfır sıfırdır düz mantığı ağır bastı , değiştirmek zorunda kaldım . . i
hayırlı olsun . .