Gönderen Konu: NİTRO BEAST İADE  (Okunma sayısı 7131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan GÜNEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
NİTRO BEAST İADE
« : 15 Şubat 2014, 20:40:17 »
Aralık ayının basında büyük umutlarla aldıgım nitro beast tüfegimi yaşadıgım sorunlardan ve sorunların çözülememesinden dolayı geri iade ettim.
ilk karşılastıgım sorun germe problemiydi servisden geldikten sonra sorun devam etmekteydi ve sonradan  fark ettikki en önemli sorunu tufek SOLA VURUYOR bir cok kişinin karsalastıgı problem. tufek 25 gun serviste kalmasına ragmen namlunun degistigini söylediler ama sorun hala devam etmekteydi bende tufegimi aldıgım yere iade ettim.  nitro beast almayı düşenen arkadaslara tafsiyem uzak durun problemi bir tüfek...
1984 ANTALYA

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: NİTRO BEAST İADE
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2014, 20:48:22 »
bu tüfeği siteden bir arkadaş daha iade etmişti yanlış  hatırlamıyorsam. çevremdende işittiklerim pek iyi şeyler değil.
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Ceyhun ERİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2014, 21:15:28 »
Aynı problemleri bende yaşıyorum zaten şu an serviste gelsin bende iade etmeyi düşünüyorum ....Alacak arkadaşlara uyarım olsun sakın almayın.... O0
05.04.1976 CEYHUN ERİM EDİRNE UZUNKÖPRÜ
XLR 5 / AFFİNİTY/ VENZA / S 12 E/ PHONEMO/ 200 AC/ CHURHCIL/ VERNEY CARRON/ NİTRO/ BARETTA

Emre KARADENİZ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2014, 23:06:03 »
sorunlar ufak tefek te olsa avcının hoşuna gitmez, üretimde ve testlerde tam anlamıyla kontrol edilmesi lazım. ama şu da var iş av yaptırmaya gelince tüfek güzel...  performanslı etkili ve yıkıcı bir tüfek.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2014, 22:41:39 Gönderen: Emre KARADENİZ »

reşatdoğan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2014, 23:56:59 »
Yazık valla dünya markası olacaz derken Huğlu dan şikayet üstüne şikayet...

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2014, 00:15:35 »
çalışma sistemi değişik araştırdım  dünyada sadece benelli ve huğlu kullanıyormuş nitro sistemini  sol vurma sornu böyle iddalı bir tüfek için çok olumsuz bir gelişme buda kalite konturolünün iyi yapılmadığını gösteriyor  nitro sistem olduğundan süper poze kullanmama gerek kalmaz diye bende almayı düşünüyordum bu gelişmelerden sonra fazla güvenim kalmadı  yarı otomatik konusunda huğluya geçmiş olsun umarım daha iyi bir yarı otomatik alıp  kazasız sorunsuz kullnırsınız Hasan bey  selametle
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2014, 00:18:07 Gönderen: Caner COŞAN »
1985
BURSA

Çevrimdışı Selman ÇELEBİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2014, 08:29:44 »
bir rot balans lazım.tanıdığım çok iyi ön düzenciler var isterseniz yardımcı olurum.
Selman ÇELEBİ
1978 Midyat MARDİN

Çevrimdışı Hasan GÜNEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2014, 10:14:28 »
sistem olarak güzel ve etkili bir tüfek ama kalite ve satış sonrası hizmette sınıfta kaldı. niye ben sıfır aldıgım tüfekte bu tip sorunlarıyla uğrasayımki.
1984 ANTALYA

Emre KARADENİZ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2014, 11:05:35 »
sistem olarak güzel ve etkili bir tüfek ama kalite ve satış sonrası hizmette sınıfta kaldı. niye ben sıfır aldıgım tüfekte bu tip sorunlarıyla uğrasayımki.
aynen öyle Hasan Bey, kalite önemli. yerli bir tüfeğe hele de huğlu gibi bir markaya 1700 TL verdikten sonra insan ister istemez beklenti içine giriyor haklı olarak. ama böyle basit sebepler yüzünden sıkıntı çıkınca da avcının tadı kaçıyor.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2014, 12:06:46 »
yerli tüfeklerde hatda artık ithal tüfeklerde bile piyasaya yeni çıkmış  modelleri almakta aceleci olmamak lazım....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2014, 12:57:17 »
yerli tüfeklerde hatda artık ithal tüfeklerde bile piyasaya yeni çıkmış  modelleri almakta aceleci olmamak lazım....

Aynen browning in back bored namlu hikayesi gibi grupmanı düzelteyim derken 30 metre üzeri pattern sorunu oluştu

• Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Emre EYÜPOĞLU

• *
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2014, 19:46:42 »
Malesef arkadaşlar büyük umutlarla aldığımız bu silah tam bir hüsrana uğrattı bizleri.50-75 metre tek kurşun atışında destekli olarak bariz bir biçimde sol vurdu,3 farklı atıcı 5 farklı marka kurşun 25 atış neticesinde daha fazla kurşun yakmanın anlamsız olduğuna kanaat getirdik.28-30-32 g saçmalarda müthiş bir tepme atıcının yanağını omuzunu hırpalayan bir çalışma şekli malesef geldiği gibi bayiye iade oldu.Tüfeğin üzerindeki boya kaliteside kesinlikle 1600-1700 tl gibi bir rakamı hak etmiyor.forumlarda paylaşıldığı gibi bu hatayı koop yöneticilerinden çözmesini umut ediyoruz.Bizler gibi Huğlu Koop sevenler için Nitro B olayı  kapandı malesef.ilgilenen arkadaşlara duyurulur
« Son Düzenleme: 10 Mart 2014, 20:05:34 Gönderen: Emre EYÜPOĞLU »
Emre EYÜPOĞLU
1979 KEMALİYE/ERZİNCAN

Çevrimdışı Yaşar SAVAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2014, 11:02:58 »
  Herkese Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Yeni aldığım Nitro ile ilgili araştırma yaparken siteyi buldum. Tüfekle ilgili Sitede yer alan yorumları okuyunca sıkı bir deneme atışı yapayım dedim. Çeşitli markalardan 60 Adet tek kurşun  ve saçma atışları sonucunda tüfekte sola çekme olduğunu gördüm. Yalnız bazı kurşunların sola gitmediğini hedefi vurduğuna şahit oldum kafam karıştı. Kooperatif ile görüştüm tüfeği istediler gönderelim bakalım ama herkeste aynı şikayet var bu durum nasıl çözülecek.
1964-KIRŞEHİR/AKÇAKENT

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2014, 11:32:04 »
Yaşar bey. Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun diyorum. yeni üretim Nitro Beast tüfeklerinin namlu kep bölümüne tırnak eklenmiştir sol atma sorunu önlenmiştir. kullanmış olduğunuz fişeklerden hedefde oynama olabilir. Nitro Beast tüfeği enerji aktarım sistemi ile çalıştığından diyer gazlı yarı otomatik tüfeklere göre biraz sert tepme fark ediliyor. tüfeğinize alışmanız gerekiyor zamanla atışlarınız daha iyi olucağından eminim. fabrikadan tüfeğiniz istemiş ise gönderin en kısa zamanda sorun rastlanırsa cözülüp size tekrardan gönderilecektir. saygılarımla.

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2014, 02:16:20 »
Dün firmayla görüştüm. hareketli namlu olduğu için NİTRO, kurşun atışlarında tam hedefi vuramazsınız diyorlar. Benim kurşun atışı ile hiç işim olmaz. fakat insan bu kadar parayı verince tüfekte sorun çıksın istemiyor. Sağa sola çeksin istemiyor saçmayı ve kurşunu. YORUMU SİZE BIRAKIYORUM.

Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2014, 11:50:26 »
Dün firmayla görüştüm. hareketli namlu olduğu için NİTRO, kurşun atışlarında tam hedefi vuramazsınız diyorlar. Benim kurşun atışı ile hiç işim olmaz. fakat insan bu kadar parayı verince tüfekte sorun çıksın istemiyor. Sağa sola çeksin istemiyor saçmayı ve kurşunu. YORUMU SİZE BIRAKIYORUM.
Benim anlamadığım, hareketli namluyla kurşun atışında tam hedef vurulmaz diyorlar da madem peki niye nitroya slug namlu üretiyorlar o zaman ? bu ne perhiz what is this demezler mi ??

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2014, 13:59:03 »
Yazık valla dünya markası olacaz derken Huğlu dan şikayet üstüne şikayet...
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

reşatdoğan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2015, 16:35:31 »
Avrupa tüfek almayı düşündüm fakat kurşun namlusunu bulmak ayrı bir dert parası ayrı bir dert.Nitrobeast combo şeklinde alayım diye düşünürken kurşun atmaya uygun olmadığını öğrenmiş olduk.

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2015, 17:04:11 »

Kadir bey bu açıklamayı Huğlu koop. yetkilisi mi yaptı? benim şimdiye kadar duyduğum en mantıksız açıklama. Namlu hareketi bir iki milim geri geliyor diye hedefte sapma mı olurmuş.

1984 Ankara

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 13 Ocak 2015, 11:53:56 »
Aynen arkadaşlar fabrikayı aradığımda, hareketli namlu olduğu için hedefte sapma yapabilirmiş.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI