0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu değerli bilgileri paylaştigin için, sana ve hazirlamada emeği geçen bilal Araba'ciya teşekkür ediyorum.
Özgür bey tüfeğinizin ölçüleri baya bir sıkıntılı görünüyor..Öyle bir eğimmi olur..Dipçik tepe düşüklüğü 6cm,arka dipçik eğimi 10 cm demişsiniz..Eminmisiniz sağlam ölçtüklerine..Ölçümde de sıkıntı var bence..Videoda ki gibi tüfeği düz bir zemine ters olarak yatırıp öylemi bakıldı yoksa dipçik tabanı yere konularak tüfek dik bir şekilde iken duvara paralel olarakmı bakıldı? 6 cm lik bir tepe düşüklüğü ve 10 cm lik bir arka eğim şayet doğruysa çok ciddi bir sıkıntı var demektir..Pardon tüfeğinizin markası nedir? Şayet elinde aynı tüfekten olupta kullanan arkadaşların ölçüleriyle karşılaştırmış olursunuz..Selamlar..
usta videodakinin aynısı gibi olçüleri aldı bende gördüm ölçüler kesinlikle doğrudur ersin bey ayrıca düz bircetvel üzerindede denedik tüfeğim armsan 612w saygılar
Bence o ölçümde hata olabilir, zira ben 6-10 ölçüsünü bu yaşıma kadar hiç bir tüfekte görmedim.En fazla 5-7,5 ölçüleriyle karşılaşmıştım.Tetik çekme mesafesine bir şey diyemem, çünkü çok uzun boylu insanlar var.
https://www.ozkanav.com/shopexd.asp?id=1245Yukarıdaki linktede görüldüğü üzere çekme mesafesi 37 cm arka eğim 6,5 cm ve tepe düşüklüğü 4 cm dir...Arka eğim 10 tepe düşüklüğü 6 cm olması imkansız bence..Ölçümde kesin hata var diyorum..