http://www.kedikopektakipshop.com/default.asp?git=9&urun=1#.Uv52O2J_ticTürkiyede yeni kullanılmaya başlanan bir cihaz . Fiyatı 450 tl . kredi kartına taksit yapıyorlar. avrupada kullanılan bir aletmiş. 3 gsm operatörünün hangisi o nokatada iyi çekiyorsa alet ona geçerek sinyal gönderiyor. cep telefonundan takip edebiliyorsunuz köpeğinizi , yada bilgisayarınızdan...
Aleti satın aldıktan sonra ödeyeceğiniz tek maliyet kullandığınız aylarda verdiğiniz 5 yuroluk bedel.
bunun dışında bir harita ücreti ve ya simkart satın alma fatura ödeme işi yok. şu an türkiyede arventonun cihazı var. onda az önce saydığım ücretleri ödemek zorundasınız. ayrıca arventonun ve benzeri aletlerin bildiğim kadarıyla hepsi su geçiren aletler. fakat bu su geçirmez . daha ayrıntılı bilgi için link incelenebilir. bir arkdaş için araştırırken denk geldim türkiyede yeni hizmet vermeye başlayan markaya. ilgilinen arkadaşlar bilgi sahibi olsun diye de paylaşayım dedim. yurt dışından getirilen daha önce benim de kullandığım gps tracker gibi ürünlerden çok daha profesyonel ,verimli ve bu iş için tasarlanmış bir cihaz. sanıyorum biz bir arkdaşa alıp bir deneyeceğiz...