sabah ezanlarıyla çıktık yollara ,havala tam çamaşır havası av olmaz emme kurtla kıpraşıyo işte yapcek bi şey yok gitmek lazım ava eee ben avlara köpeksiz de gitmiyom ,av köpeği her ava gitcek arkıdeş amanın avı bozar amanın ördekleri dereden kaçırır dememek lazım ,köpeği av göturmedim mi inanın don giymeden ava gitmiş gibi olup duruyom.neyse av yeri ne vardık başladık dere kenarı yürüyüşe bi dönende 5,6 ördek suyun ustünde vakit geçirip durula köpekle yedekde yavaş yavaş menzile varma az kala bizihıyalleyıp kaltılar tak tak 2 ben tak tak 2 el cengiz sıyırdık kuşlara bi yeşil bi tekir ayrı ayrı düştüler ,ben tekire cengiz yeşile koştu yeşil cansız hemen buldu yeşil yok bulamıyoz ora bura derken işte köpeğin önemi otlaniçinden aldı geldi yeni yetişen şila, aldık ördekleri devam derken köpekleri yanımız almadık saldık cengizin barut usta oldu artık bu işte derenin kenarındaki otları hiç bırakmıyo az gittik uz gittik dere boyu acık gittik ,bi tekir kenardan pike yaptı acık mesafe uzak attık 2 el attım yok ördek dikildi minare gibi le bu napıyo deme kalmadan 3 attım bu sefer de aynı aşağı doğru suyun içine köpek alcek ördek dalıyo barut manyak oldu tam tutcek köpek ördek dalıyo en sonun da barut oldu dalıcı nasıll soktu kafayı suya ( en az 15 dk)
aldı geldi .etti 3 bu kadar silah attık olmaz ardık dedik dönüşe geçtik ulen köpekle soya yapı dere kenarında Allah diyom herhal kalkan ördeklere yaoıyo derken barut ferma da otun içine şila arkasında kap deme kalmadan tavşan gibi pusan yeşil farrrrr önümüzden 2 el ona o kim vurdıya gittiya
bi gün böyle geçti kalın sağlıcakla
len cengiz alamadın bi foto makina antikayla çekcem diye uğraşıp durun
bunlarda günün kahramanları