Gönderen Konu: Grupman testi tekrar GÜNCEL 312SE  (Okunma sayısı 2239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gökay Karaduman

• Ziyaretçi
Grupman testi tekrar GÜNCEL 312SE
« : 13 Şubat 2014, 16:22:40 »
Arkadaşlar merhaba dün tüfeğimin amatörce pattern testini yapmıştım atışlar desteksizdi bugün destekli atış yaptım ilginç sonuçlar elde ettim nişan alışımın stabil olmadığı kanısına vardım :) herşeye rağmen saçma dağılımı konusunda bize bazı sonuçlar verebilir.Atışlarda sıkıntı var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Kağıt 70 cm eni 100 cm boyu olan bir kağıt olması gereken zannedersem 120x120., Merkezdeki ilk dairenin çapı 12,5 cm ikinci dairenin çapı ise 25 cm'dir. Olması gereken ise 3 daire sırasıyla çapları 75cm 51cm ve 26cm. Fişek RC 32 gr 6 Numara hava çok az rüzgarlı ve sıcaktı.Amacım etkili bölgeye ne kadar saçma düştüğünden çok saçmaların odak noktası hedefin neresine düşüyor bunu ölçmekti.

bilder uploaden
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2014, 16:34:13 Gönderen: Gökay KARADUMAN »

Çevrimiçi Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Grupman testi tekrar GÜNCEL 312SE
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2014, 17:27:33 »
üst namluda sıkıntı var gibi sol üste vurmuş hep
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2014, 18:16:53 »
üst namlunuz hep üst vuruyor görünüyor, sanırım bir sıkıntı var birden fazla deneme yapmışsınız ve hepsinde bariz belli.. alt namlunuzda sağ üste bölümde biraz boşluk veriyor görünüyor. destekli attıysanız ve atış anlarında atıcı faktöründen kaynaklanan hata yok ise ben pek beğenmedim. emeğiniz ve paylaşımınızdan ötürü teşekkürler zaman ayırıp uğraşıp bizlerle paylaştınız. saygılar
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2014, 18:19:10 Gönderen: Hakan SEÇKİN »
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2014, 18:42:46 »
Gökay Bey; atışlarınızı namlu üst şeridini görerekmi yoksa arpacığı silme görerek mi yapıyorsunuz?
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Gökay Karaduman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2014, 18:49:54 »
Yorumlarınız için çok teşekkürler sıcakta ve rüzgarda biraz zor oldu hedefi tutturup doğru nişan almak hataların bir kısmı benden kaynaklı olabilir ama dediklerinize ben de katılıyorum..Alt namlu çok hafif sol, üst namlu da hafif üst gibi fakat bazı atışlarda da hem alt hem üst namlu iyi sonuçlar verdi işin içinden çıkamadım.Neyse zaten Ömer Akdaş Bey de gönderin bir de biz bakalım demişti muhtemelen yollayacağım.Şoklarda sıkıntı olabilir.Ersin Bey atışlarımı üst bantı da gözleyip atıyorum.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2014, 18:57:54 Gönderen: Gökay KARADUMAN »