bende bir ara fişek doldurmak düşüncesindeydim kendim kurşunu alıp eritiyim kenim kalıbını özel yaptırıyım dedim neyse biraz masraflı oluyor hurdacıdan kurşun istedim 30 tl kilosu dedi yuh dedim bazı arkadaşlar sordu 2, 3 lira kilosu dedi tamam alalım dedim kurşun yok abii dedi neyse baktım bazıları ile konuştum eskiden kendileri dolduranlar ile otomatik tüfeklerde randıman alamazsın demişti bende neden dedim bazen içinde kalı yordedi birde eniştem silahın içinde kalmış boş kovan atmamış ve mekaniz ma kitlenmiş dedi adam yapma fişek atmış dedi çıkarana kadar mekanizma takılmış tüfeği emanet vermiş adam ayağı ile vurarak bişe ler yaparak kasayı mahfetmişti silah eski sarsılmaz franchi tipi diğer arkadaşım yine sarsılmaz kulanan biri yapma fişekle namlu elinde patlamış eniştem ve diğer arkadaşlarım yaptığın doldurduğun fişeği poze tek kırma çiftede iyi ama otomatikde iyi değil dedi amcamda aynı şeyleri söyledi hazır fişek iyi uğraşmıyorsun dedi birçok arkadaşlarla konuştum hata kendim doldurmayı ben hala düşünüyorum ama özelikle ben tek kurşun doldurmayı isteyen biriyim kimse önermedi
Birde ben hep sordum ama bir türlü cevaplar beni tatmin etmedi ve yeterli bulmadım sizce yivli kurşun mu yoksa misket mi hangisi iyi saygılar