Emre kardeşim seni yanıltmaz yarı yolda bırakmaz avda..güzel silahtır..yalnız 34,36gramı sevmez..ördekte hiç gerek yok..yazın ne seviyorsa kışında aynı hiç bozmaz..inan bana yazın aldığın randımanı kışında aynı fişeklerle alırsın..ördekte RC titano 6 numara,mirage lite game 30.5gr 6 numara kullan iki fişeği kullan saçmayı alırda düşmezse kuş tekrar gelir yazarsın burada..ben S4,36GR MİRAGE,36gr BP Long range,lambro brown,JK6 RC hepsini kullandım ördekte..saçma namludan çıkar çıkmaz savruluyor..ama 30gr,31gr 6,7,8 Numara saçmayı bulsun tüfek hemen değişiyor..28GR RC2 7/5 numara saçma,RC Ttano 6 numara,Mirage Lite Game 6 no
bu fişeklerle yazın üveyik,kışın ördek avı yap..4 mevsim aynı fişek..şimdiden hayırlı olsun..seni yanıltmaz tüfek..bıldırcın hariç her avda 3 no şok kullanabilirsin her zaman..normal bir tüfeğin full şokla vurduğu mesafelerden stoeger 3 şokla çok güzel vurur..benim tecrübelerim böyle..bendede md2000 camo modeli var 71 namlu..diğer kullanan arkadaşlarda yardımcı olacaktır..rastgelee.