Yazmış oldugum yazıya gelen cevap
'Öncelikle firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Kullandığımız gıda maddelerinin kalitesini düşünerek, üyelerimize Türk firması ne de olsa ! Bu firma da kalitesini bozdu dedirtmektense, aynı ve yüksek kalitede hammadde seçimlerimiz ile her zaman olduğu gibi ürünlerimizin kalitesini korumak adına
döviz kurlarındaki yükselişin kullanılan hammaddelere yansıması nedeniyle fiyat artışı yapılmıştır. Yapılan fiyat artışını anlayışla karşılamanızı temenni ederiz.'
,
Yansııtsın da bu kadar değil %50 zam yaptılar nerdeyse ürünlerine .Tamam dolar arttı fakat %50 de artmadı yani. Diğer yerli firmalar da aynı kalitede devam ediyor ve fiyatlarında bu kadar artış olmadı .
Yerli Mama da bonacibo kalitesinde bir kaç marka sayıcam . Hepsini de kullandım hiç bir kötü yanını görmedim . Sadece cool dog kuzu etli olmasına rağmen haftada bir iki isal yapıyordu. Benim köpeğime has bişey olabilir bilemem.
İşte yerli mama alternatifleri
1 Pet Line markalı ürünler.Eski ve köklü bir firma diye biliyorum .
2 Cool dog . Pınar şirketinin bazı ürünler için ortaklık yapıyor diye duyduğum mama .
3
www.tropikalpet.com un ürünleri iki markaları var : Goody ve Champion
PEtline 75 tl civarı idi 1.5 sene önce ve halen aynı paralara satılıyor.Bonacibo 53 tl idi oda 75 oldu .
Birinin ham maddesine zam geliyor sürekli ve fiyatına yansıtıyor . O zaman o biri kaybediyor ve bende başka marka alıyorum artık
Önemli değil belki ama ufak da olsa önemli olan bir tepki vermek .