Gönderen Konu: Drahthaar LİNDA ile sülün ve keklik avımız  (Okunma sayısı 2972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar KARAASLAN

• *
  • DRAHTHAAR BİR SEVDADIR
Drahthaar LİNDA ile sülün ve keklik avımız
« : 10 Şubat 2014, 10:09:57 »
Uşaktaki özel avlakta yaptığımız bu güzel av günümüzde lindanın 3 sülünün 3 ünede 12 kekliğin 5 tanesine verdiği fermalarda vurulmuştur diğer vurulan keklikler ise babamın ingiliz pointeri Kont ve hocamın 7 aylık pointeri Cesy nin fermasında vurulmuştur. Tüm avcı dostlarıma rastgele
gif upload

yükle resim

çoklu resim upload

resim yuklemek
1985-Acıpayam/Denizli 05066801053

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Drahthaar LİNDA ile sülün ve keklik avımız
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2014, 21:45:40 »
   SERDAR KARDEŞ GÜZEL AV OLMUŞ, ELLERİNİZE SAĞLIK, DRAHTHAAR OLUNCA DAHADA ZEVKLİ OLUYOR AV, TABİKİ DİĞER KÖPEKLERİNDE HAKKINI TESLİM EDİYORUM.
   KISMET OLURSA BU HAFTA SONU BEN VE ARKADAŞLARIM GİDECEĞİZ UŞAKDA SİZİN GİTTİĞİNİZ AYNI AVLAĞA, VARSA TAVSİYELERİNİ ALMAK İSTERİM. ÇÜNKİ 4-5 NİSAN 2014 TARİHİNDE D.DRAHTHAAR TÜRKİYE DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ VJP SINAVINA GİRECEK 9 AYLIK D.DRAHTHAAR YAVRUMU GÖTÜRÜP SÜLÜNLE TANIŞTIRACAĞIM. ÇÜNKİ ALMAN HAKEMLER SINAVDA SÜLÜN İZ TAKİBİ YAPTIRIYORLAR.SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

• *
  • DRAHTHAAR BİR SEVDADIR
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2014, 22:58:09 »
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim Savaş abi. Ben bu uşaktaki sülün ve keklik avını çok küçümsemiştim ama değilmiş yani baya bi uğraştırıyor kuşlar Linda ustalığı ile çok yardımcı oldu bana çünkü sülün hemen kalkmıyor Lindanın 5 Dakika'ya yakın ferma yaptığı an bile oldu daha sonra iyice çalıya girdi ve kuş öyle kalktı yani anlayacağın savaş abi acele etmeden yavaşça gezmek lazım size başarılar diliyorum inşallah işiniz rasgider hayırlı akşamlar

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2014, 22:50:10 »
   SERDAR KARDEŞİM MERHABA. BENDE GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ ARKADAŞLARIMLA GİTTİM UŞAKDAKİ ÖZEL AVLAĞA, AMACIMIZ SÜLÜN AVLAMAKDI İYİDE OLDU, SENİN DEDİĞİN GİBİ HİÇ KOLAY BİR AV DEĞİL SÜLÜN HAYVANI ÇOK SERT BİR KUŞ, ÇİFTLİK KUŞUDA OLSA YABANİLİK GENİNDE VAR MALUM. İKİ DRAHTHAARIMIDA GÖTÜRDÜM, İKİSİDE ÇOK İYİ İŞ YAPTI, USTA KÖPEĞİM IŞIK SIK ÇALIYA GİREN 3 ADET SÜLÜNÜ AĞZIYLA YAKALADI, KUŞLAR UÇAMADIĞINDAN DEĞİL GİRDİĞİ ÇALININ SIKLIĞINDAN ÇIKIŞ NOKTASI BULAMADILAR, DEDİK YA DRAHTHAAR DİYE GİRDİ BASTI ALDI ÇIKARTTI, TÜFEK ATMADAN 3 CANLI SÜLÜNÜM VAR, 9 AYLIK DRAHTHAARIM ANKANIN EĞİTİMİNDE KULLANMAK ÜZERE ANKARAYA GETİRDİM, HEPSİ ÇOK SAĞLIKLI. HANİ DRAHTHAARLAR İÇİN SERT DERLER YA HİÇ ALAKASI YOK SÜLÜNLER PIRIL PIRIL, CAPCANLI VE SAPSAĞLAM.
   YAVRU KÖPEĞİMDE İLK DEFA SÜLÜNLE TANIŞTI VEDE IRKININ HAKKINI VERDİ, USTA KÖPEKTEN FARKI YOKTU, FERMASI, APORTU HERŞEY GÜZELDİ. SINAV İÇİN UMUTLARIM YÜKSELDİ, YÜZÜMÜZ KARA ÇIKMAYACAK GÖRÜNÜYOR. GÜZEL BİR AV GÜNÜ OLDU, HATTA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTASONU İÇİNDE REZERVASYON YAPTIK KISMET OLURSA TEKRAR GİDECEĞİZ. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Ali GÜMÜŞ

• *
  • BUCA AVCILAR DERNEĞİ BŞK.YRD.
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2014, 12:33:15 »
Serdar bey öncelikle aavlarınız için tebrik ederim.

Linda Ramazan Hocam'dan size geçmiş bunun içinde ayrıca çok şanslı olduğunuzu belirtmek isterim.

Linda'yı Ramazan Hocam'a sahipllendirmek hayatımda aldığım en yanlış kararlardan biriydi ve inanın aralık ayına kadar her av dönüşü Linda sayıklayıp durdum.

Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar seviyordunuz da neden Linda'yı verdiniz?

Ben bir sigara firmasında Bölge Müdürü olarak çalışıyorum ve o dönem Lindayı İzmir bölge distribütörünün deposunda bakıyordum.Fakat geceleri mecburen depo içine alıyordum ve zaman zaman içeriye pisleyebiliyordu bu yüzden oluşan kokunun sigaralara sinme tehlikesi vardı ve bu konuyla alakalı o dönemki Distribütörümün sahibiyle ciddi problemler yaşadım ve bu yüzden linda ile vedalaşmak zorunda kaldım.

Cumartesi ve pazar akşamları ava gideceğim için mecburen Lindayı evin banyosuna alıyordum ve küvette yatıyordu:)
ve inanın evde varlığı dahi hissedilmiyordu.Pazartesi sabahtan yine depoya götürüyordum.Yani gerçekten zor oluyordu.Sonrasında Distribütörü ve Depoyu değiştirdim ve şimdi yeni deponun önüne sabit bir kafes yaptım bu sayede daha rahat köpek bakabiliyorum.Şu an bir elimde bir Kurzhaar var ve onunla avlanmaya çalışıyorum.

Size bir naçizhane arkadaş tavsiyesi....Linda ile lököşe(çulluk) avlarsanız eğer alacağınız zevk diğer avlara göre çok daha farklı olacaktır.

Selamlar
  • Beretta AL 391 Urika 2
  • Bereta AL 391 Urika Gold
  • Beretta S686 Essential
  • Pointer Lusi
Ali GÜMÜŞ
1981 İZMİR(BUCA)

• *
  • DRAHTHAAR BİR SEVDADIR
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2014, 12:21:12 »
Ali bey merhaba öncelikle kusura bakmayın işler dolayısıyla mesajınızı daha yeni gördüm. Ramazan hocam sağolsun bizi 10 numara bir köpek sahibi yaptı Linda ile çok iyi anlaşıyoruz ve çok akıllı bir köpek bana keklik avı bittikten sonra geldi ama 2 ay ördek avına gittik ve sağolsun ayağımız bile ıslanmadan bütün ördekleri getirdi göl ve kanallardan geçipte. Aslında ben ramazan hocam neden bu köpeği sattı çok merak ediyorum gerçekten iyi bir kan. nasipse bu pazar burada mera yarışması var ona gideceğiz Lindayı sokacağım yarışmaya bakalım napacak. Size değerli düşünce ve yorumlarınız için teşekkür ederim hayırlı günler dilerim

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 12 Mayıs 2014, 11:59:24 »
daim olsun maşallah iyi iş çıkartmış keyifli bir av yapmıssınız.

Nevşehirden selamlar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

• *
  • DRAHTHAAR BİR SEVDADIR
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2014, 16:32:25 »
Teşekkür ederim Kenan bey allah razı olsun avcı abilerimizden yapıyoruz işte bişeyler kendimizce