Şahin sen S serisi beretta fikir ve tecrübe edecek kadar kullandın mı?
Yoksa olasılıkları mı söylüyorsun?
olasılıkları söylüyorum Ziya abi..dar iç çaplı silahlardan bıktım hepsininde birbirinden farkı olacağını sanmıyorum..her yer düz ova değil..bizim burası gibi makilik sık çalılık bir yerde gelde çulluk ve keklik avı yap bu tüfekle..hatta Ziya abim bu kadar güzel bir silahsa ördeğe S56'yla gitmek yerine neden franchi black magicle gidiyor diyede hergün düşünmüyor değilim..
Her fikre saygı duymak lazım değilmi..siz kullanırsınız seversiniz ben sevmediğim için almamda kullanmamda hatta bedava verseler geri çeviririm..bedava geldi nasılsa alayımda abartılı bir fiyata satayım bile demem..direk istemiyorum kardeşim götür geri derim..zevkler renkler tartışılmaz...yapmayın böyle arkadaşlar..ben gayet medenice yazdım işde..dar iç çaplı ve eski teknoloji bir tüfek dedim..yalancımıyım ben şimdi yani..bahsi geçen tüfek 2013 model ve back bored namlumudur..buna bir cevap lütfen..
S56 dediğiniz tüfek 2013 model ve back bored namlumudur? ben eski teknoloji ve dar iç çaplı bir silahtır..günümüz şartlarında işe yaramaz dedim..yalancımıyım şimdi..bunu 5 yaşındaki çocuk bile bilir ziya abi..70 kusur model ve dar iç çaplı o zamanki kağıt kovan keçe tapa fişeklere göre dizayn edilmiş bir silah dedim..nesi yanlış bunun..illa kullanmammı gerekiyor bunu bilebilmek için..yoksa o zamanlarda 89 mm magnum fişek vardıda benimmi haberim yok hala.. Allaha şükür S serisi BERETTA POZE KOLEKSİYONU YAPACAK KADAR DURUMUMUZ VAR..ama ben kullanmam..kullanan arkadaşlarıma abilerimede saygı duyarım..zevk meselesi bu..ama ben beğenmiyorum..ulaşılmaz birşeymiş gibi bahsetmeyelim lütfen şu S56 LARDAN..DAHA ÖNCE BİR ARKADAŞIMIZADA YAPILDI AYNI ŞEY..
SEN NERDEN BİLİCEN KULLANDINMI HİÇ BU TÜFEKTEN MUHABBETİ OLUYOR BURADA NE ZAMAN Bİrİ BİŞEY YAZMAYA KALKSA.ben şahsi fikrimi söyledim..bu kadar büyütülecek birşey değil abartılacak bir silahta değil..ha benelli crio comfort yada SBE2 verseler bedavaya alırmıyım?...onuda almam..ben kafaya koydum 300 serisi bir beretta alıcam ama 71 namlu olur ama 66..2.el temiz bir beretta otomatik..a300 olur,a304 olur,a303 olur,a390 olur,a391 urika olur..franchi black magic yada fabarm ellegide olur..sıfırı çıksa hala aynı kalitede aynı silahların sıfırını alırım ama yok işde..bu işler zevk işi..avcılık zaten başlı başına bir zevk işi...iyiki bişey dedik şu eski tüfekler hakkında...kullanıp memnun olmayanlarda var ONLAR NAPSIN..memnun olmuş çok sevmiş numarasımı yapsınlar şimdi.. kullanan birkaç abimiz kızacak diye....ne yazalım arkadaşın konusuna..yabantv ilanlarındaki gibi..
arkadaşım çok ucuz demişsin satma bu silahı sonra arkasından ağlarsın kelepir bi fiyata sattım diye..tut elinde bu tüfeği..elinden çıkarma mı yazmam lazım..onlara bile tahammül edilebiliyorken??..neyse konu uzadı gitti..hayırlı satışlar..isteyen çok değerli bu tüfek 3500 yetmez ben 5000 bin liraya almak istiyorum bu tüfeğide diyebilir..bizi ilgilendirmiyor bu saatten sonra..
biz tüfeğin arkasında iyi duramıyoruz..dedim ya sık maki bitki örtüsü bizim buralar çok çalılık ve battal...keklik bir çalıdan diğerine geçmeden kalktığı çalıya geri sokacak kadar atabiliyorum anca tüfeği..
yoksa diğer çalının arkasına geçtimi vurmak ne mümkün..2. fişeği zaten atamıyoruz..bazen 2ye 3e bölünüyor keklik ama refleks işde..uzatacak kadar iyi duramıoz silahın arkasında..Bi S56'ım olsa hiç parçalamazdım belki uzatır uzatır atardım..40,50 çalıyı arka arkaya yarıp geçer kekliği yakalardı saçma..sonuçda o bi efsane : ))
saygılar..istemeden kırdığım arkadaşlarım abilerim varsa özürdilerim..sizleri seviyorum biz bir aileyiz..