MALZEMELER...
ÖZENLE VURULMUŞ ÇULLUK
2 ADET PATATES
1 ADET SOĞAN
TEREYAĞ
KIRMIZI BİBER
KARABİBER
KÖRİ
TUZ
SOYULUP KÜP KÜP DOĞRANMIŞ PATATESLER BİR KABIN İÇİNDE TUZ,KÖRİ,KARABİBER ve KIRMIZI BİBER İLE
HARMANLANIR.DAHA SONRA YAĞLANMIŞ OLAN FIRIN TEPSİSİNE DÖKÜLÜR.YUVARLAK OLARAK KESİLEN
SOĞANLAR PATATESLERİN ÜZERİNE DİZİLİR.İSTEĞE GÖRE YEŞİL BİBERDE KOYULABİLİR.ÇULLUKLAR TEPSİYE
KOYULUR ve ÜZERİNE BİRAZ TUZ,KÖRİ,KARABİBER ve KIRMIZI BİBER SERPİLİR.BİRAZDA TEREYAĞ KOYULUR ve
230 DERECEDE 45 DAKİKA PİŞİRİLİR.DAHA SONRA SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...