avcı dostlar bu haftanın yoğun yağmurlu vede birden soğuk yapması ile sonunda beklediğimiz ördekler geldi gurbet ellerden . inanın cuma cumartesi günleri herkez ördek avında idi anlatılanlar insanı iştahlandırmaya yetti fazla bile geldi. ama malesef önce iş mantığı ile pazar günü hariç ava fazla eğilmiyorum. haliyle gidemedim cumartesi günü. cumartesi akşamı yola çıktık hava değişimi, hemen belli etti kendini ben uzayda bu kadar yıldız daha önce hiç görmemiştim. nerde o yağmurlu soğuk hava . hava inanın yıldızlar geçiti gibiydi. buda ertesi günü çok sıcak olacağını gösterdi bize. üzüle üzüle yola çıktık ama ne olursa olsun ben havaya bakmadan ördek avına giderim, ördek olsun veya olmasın, pazar günümü göl içinde geçirmem gerekli. yoksa 1 haftam çok kötü geçiyor, gerginve sinirli
))
gece girdik göle sabah ördeğinde hüsrana uğradım. sinirden az daha millete ateş edecektim. arkadaş benim durduğum yerde adamlar sesimi duya duya, bile bile geldiler hemen 50 metre arkama yattılar. arkadaş daha ördek benim üstümden geçmeden: benim önümdeki ördeğe ateş etmeye başladılar. çok küfür ettim çokkkk. biri çıksın cevap versin diye ama nerde .... insan oğlu işte yüzsüz hepsi ben olsam neye sövüyonlan derdim
))
kimsenin av için kalbini kırmayacam diye kendi kendime söz verdim: ama arkadaş inadına üstüme geliyorlar. ben 1 tane avcı göreyim gölde en az arama 300 metre mesafe koyuyorum. uzak duruyorum ki avcı rahat av yapsın aynı ördeğe tüfek atmayalım .sen vurdun ben vurdum olmasın mantığı ile. insanlar tam tersi hemen dibime giriyor .bu sinir harbinden dolayıda kameram olduğu halde çekim yapmadım fazla. iştah kalmıyor. allahım sabır versin
sonunda daha ördek geçişi bitmeden ben mühereleri topladım ama nasıl ördek geçiyor üstümden tüfek bile kaldırmadım sadece o anda düşüncem biran önce mühreleri toplamak burdan daha uzağa gitmek. haliyle sabah avım rezil oldu. 1 tane fişek atamadan gereksiz bekledim orda. sonra çok çok uzağa gidince mühreleri serdim 1 kaç ördek vurdum . vurmak değil en güzeli düdük ile mühreler ile zevk yapmaktı. inanın ördek avcısı bana göre hem düdük olacak hemde mühre avı yapacak . diğer ördek avından zevk almıyorum yapmıyorum da artık . bi kaç video var paylaşayım sizinle her hafta olduğu gibi
not: videoları 1080P ayarında izleyin. youtube video yüklerken çözünürlüğü direk düşüyor kaliteyi bozduğu için izlerken ayarı 1080 p izlerseniz daha net görüntü ile izlemiş olurusunuz.
3 videoda you tube çöznürlüğü çok düşürdü nedense ??
böyle bi sorti yok abicim o yüksklikten nasıl bir mühreye dalış öyle sonuç vuramadım 1 tane yaralı uzağa düştü sadece
))9