Gönderen Konu: LÜTFEN ÜYELİKLERİMİZDEKİ DOĞUM GÜNLERİ BÖLÜMÜNÜ GÜNCELLİYELİM  (Okunma sayısı 1125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
Sayın avcı dostlarım,
Takdir edersinizki yıllardır bu forum sayesinde avcılığımıza yeni bir renk geldi. Yıllardırda forum sayesinde hem av tecrübelerimizi paylaştık hemde çok güzel dostluklar kurduk. Ancak bu güzellikler yanında çokda güzel olmayan olaylarla karşılaşmaktayız. Daha öncede bu konuya benzer konular yazdığımı hatırlıyorum.Ama son günlerde ayyuka çıkmaya başldı. Arkadaşlar lütfen yorumlar yaparken ve hitap ederken yaş saygısını unutmayalım. Bu bizim avcılıktan önce aile kültürümüzde olan bir gelenektir. 20 yaş büyüğüne sen diye hitap edenimi ararsınız ya da 1995-96 doğumlu kardeşlerimizin avcılık deneyimlerinive tecrübelrini bize ders verici şekilde anlatmsınımı ararsınız... hepsi maalesef sitemizde mevcut.Atıyorum 21 yaşındaki bir avcının hertarafı tecrübe olsa ,ustalık olsa ne yazar. 3 senelik avcılık hayatı vardır.Yahu el insaf 28 senedir  (çantacılık hariç) sürekli ava giderim . Bu duayenlerdeki tecrübe bende yok. Bizim zamanımızda google yoktu. Bizim zamanımızda kes kopyala yapıştır yoktu.Ypmayın inanın komik duruma düşüyorsunuz. 25 yaşında av duayeni,köpek duayeni,ekipman duayeni,laf duayeni, vs olmaz. Avcılık usta çırak ilişkisiyle devam eder. Bu eğitim düzeni bozulurda ayaklar baş olursa , yıllardır devam eden bu kültürümüzde yozlşmayabaşlar. Hatta başladı bile. Lütfen kimse üstüne alınmasın , sözün meclisten dışarı demicem. Alınması gerekenler alınacak. Sözüm meclistende dışarı değil. 
Not: Hala bn böyle düşünmüyorum diyen varsa , güncelleyin sitedeki doğum tarihlerinizi bizde rahat edelim.1996 doğumlu genç avcımdan tecrübe paylaşımı yerine bilgi paylaşımı ve yaratıcılık bekliyoruz. Saygılarımla...
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Aytaç bey hatırlatma için teşekkürler Forum hepimizin aynı duyarlılık içinde olmamız lazım...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Ben üstüme almadım hocam :) Ellerine yüreğine sağlık
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting