Gönderen Konu: HUğludan saygılar  (Okunma sayısı 4401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet YAYLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
HUğludan saygılar
« : 03 Şubat 2014, 12:35:56 »
Konya beyşehir ilçesi huglu kasabasında yasıyorum doğma büyüme huğluluyum lise eğitimini lüleburgazda aldım 18 yaşından bu yana huğlu av tüfeklerinde mekanik üzerine çalışmaktayım ileri derece ustalıgım var ayrıca bütün marka model tüfek tamiratı yedek namlu/kundak işi yapmaktayız saygılarımla
05363250822
Huğlu 103de
Huğlu 601 g
Huğlu effecto
Cz hunter
Cz 3006 lux

Çevrimdışı Ali DAL

• Müdavim Üyemiz
Ynt: HUğludan saygılar
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2014, 13:19:00 »
siteye hoş geldiniz keyifli paylaşımlar denizliden selamlar
Ali DAL    1976
Serinhisar / DENİZLİ
05373669437

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2014, 18:05:39 »
   MEHMET YAYLA KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN, KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM. SATIŞ MD. DE BENİM ARKADAŞIMDIR. 20 NUMARA HUĞLU POZEME BENDE SİZİN FABRİKADA MAGNUM SLAG NAMLU YAPTIRDIM. BENİM BU TÜFEĞİMİ AV ARKASINDAN ATEŞLEDİĞİMDE  ARADA BİR İKİ NAMLUDAKİ FİŞEK AYNI ANDA PATLIYOR, SEBEBİ NEDİR ACABA ? SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2014, 19:23:30 »
   MEHMET YAYLA KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN, KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM. SATIŞ MD. DE BENİM ARKADAŞIMDIR. 20 NUMARA HUĞLU POZEME BENDE SİZİN FABRİKADA MAGNUM SLAG NAMLU YAPTIRDIM. BENİM BU TÜFEĞİMİ AV ARKASINDAN ATEŞLEDİĞİMDE  ARADA BİR İKİ NAMLUDAKİ FİŞEK AYNI ANDA PATLIYOR, SEBEBİ NEDİR ACABA ? SELAM VE SEVGİLERİMLE.
aramıza hoş geldin keyfli paylaşımlar
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2014, 21:19:26 »
Sitemize hoş geldiniz keyifli paylaşımlar .......
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2014, 22:22:57 »
Aramıza hoşgeldiniz. Selamlar
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2014, 22:29:01 »
dükkanın resmi yokmu,sizin resminiz yokmu...dükkanın sabit telofonu yokmu... yaptıgınız işlerden örnekler yokmu... paylaşında sizi tanıyalım,yoksa sarıçizmeli mehmet aga.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Mehmet YAYLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2014, 12:27:57 »
teşekkür ediyorumö hoş bulduk tabiki onlarca resimlerimiz işyerimiz numaralarımız var ama yeni geldik buraya zamanla yükleyecez de ben buraya iş çıkartırım diye katılmadım zaten yeni dostlar yeni tecrübeler edinmek için katıldım hocam sizin tüfeğiniz çift patlatmasına sebep selektöründen su gitmiş olabilir veya pislik yayları kasabilir hep yapıyosa teknik hatada olabilir
Huğlu 103de
Huğlu 601 g
Huğlu effecto
Cz hunter
Cz 3006 lux

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2014, 14:09:36 »
Sitemize hoş geldiniz keyifli paylaşımlar .......
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Bülent KOCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2014, 11:46:51 »
Aramıza hoşgeldin,bilgi ve tecrübelerinle de yararlı olacağına inanıyorum.
Bülent KOCA-1970  Çal   505 8281132 Alaşehir

Çevrimdışı Mehmet YAYLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 05 Şubat 2014, 14:17:04 »
Tabiki bildiklerimle faydam dokunursa ne mutlu ve yasim itibari ile koca ustalarimdan öğrenecek çok şeyim var
Huğlu 103de
Huğlu 601 g
Huğlu effecto
Cz hunter
Cz 3006 lux

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 06 Şubat 2014, 16:26:27 »
teşekkür ediyorumö hoş bulduk tabiki onlarca resimlerimiz işyerimiz numaralarımız var ama yeni geldik buraya zamanla yükleyecez de ben buraya iş çıkartırım diye katılmadım zaten yeni dostlar yeni tecrübeler edinmek için katıldım hocam sizin tüfeğiniz çift patlatmasına sebep selektöründen su gitmiş olabilir veya pislik yayları kasabilir hep yapıyosa teknik hatada olabilir
    CEVABINA TEŞEKKÜR EDERİM MEHMET YAYLA KARDEŞİM, TÜFEĞİM AYNI ANDA ÇİFT PATLAMAYI HEMEN HEMEN HER AVDA YAPIYOR,SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 06 Şubat 2014, 16:45:59 »
bence huğlunun başarısız olduğu konu bu tek tetikte çift patlatma meselesi. sırf bu yüzden 103 de tüfeğimi sattım 2006 yapımıydı. fabrikaya gitti tamir için geldi yine çift patlatıyordu gına gelmişti. şuanda 2 arkadaşım 103 fe kullanıyor yeni aldılar  ikiside çift patlatıyor 1 arkadaşımda 103 de var o da çift patlatıyor.
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 06 Şubat 2014, 17:06:00 »
işe bak 80 li yıllarda çift tetikler bile çift patlatıyordu,huglu sorunun yarısını çözmüş,artık tek tetikler çift patlatıyormuş !!!... şaka gibi vallahi...huglu degil sanki tofaş kuş serisi....

1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 06 Şubat 2014, 17:11:50 »
işe bak 80 li yıllarda çift tetikler bile çift patlatıyordu,huglu sorunun yarısını çözmüş,artık tek tetikler çift patlatıyormuş !!!... şaka gibi vallahi...huglu degil sanki tofaş kuş serisi....

biri tofaşmı dedi..bende bi Şahin var 92 model..bigün masrafsız binersem 10gün masraf çıkartıyor.. : ))

hehee sorunun yarısını çözmüş....sağlam tespit : ))

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 06 Şubat 2014, 18:16:16 »
:D
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 06 Şubat 2014, 18:45:10 »
Hayırlı olsun.....
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Mehmet YAYLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 06 Şubat 2014, 22:14:21 »
Arkadaşlar ben hugluluyum  kurum adina giris yapmadim tanisma maksadindayim sizin muhabbetini yaptiginiz işlerle 0332 516 1153/125 tamir servisi ilgileniyor çift patlama sebebi selektorden ileri gelen bi sorun pislik/ su  gider selektoru calistiramaz hale getirir çift düşer fabrikadan çift patlar halde satis yapilmaz hassas tüfek kundagi vurursun kasayi vurursun direk kasaya darbe yapar çift patlar :)turkiyeye ayda 4000 tüfek satiliyor koopun tamir servisine nedense gelmiyor çift patliyo diye
Huğlu 103de
Huğlu 601 g
Huğlu effecto
Cz hunter
Cz 3006 lux

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2014, 10:28:46 »
konu sizin tanışma konunuzun altında spontane olarak gelişti :) direk sizinle alakalı değil elbette. sadece sohbet ediyoruz. buarada söylediklerinize cevap verme gereği duydum. su kaçtı pislik kaçtı falan filan bence bunlar hep bahane. yanlış anlamayın. sonuçta çift patlatıyormu patlatıyor. tüfeğide evin içinde temiz ortamda kullanamayacağımıza göre. dağda suda gidebilir tozda. kooparatife geliyormu gelmiyormu bilemem ama ben gönderenlerden birisiydim. benim etrafımda gördüklerimin tamamı böyle neredeyse. hataları kabul etmekte önemli. zaten en iyisi bu mantığıyla yapılıp eleştirileri kulak asılmadığı için neyazıkki gelişemedi huğlu. yurtdışındaki forumlarda da bu apaçık ortada tekrar söylüyorum konu sizinle alakalı değil mehmet bey. saygılar
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2014, 13:16:09 »
Mehmet kardeşim hoş geldin..
Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA