Gönderen Konu: ördek düdügü  (Okunma sayısı 22430 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ördek düdügü
« : 02 Şubat 2014, 18:20:26 »
düdükte marka tavsiyeniz nedir
Hasan SARIGÖÇMEN
1985 BARTINhttp://www.avlakforum.com/forum/avatariniz/avatar_39246_1399802389.png?time=1399802390

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
Ynt: ördek düdügü
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2014, 20:44:58 »
buck gardner mükemmel bir düdüktür ama öttüre bilene bende ve gurubumda olan 4 arkadaşımda da var bu duduk ördeyi yıldıZdan ceviri adamın önüne indirir gecen sene karasuda vurdugumuz ördeyın sayısını bılmıyorum. çanlı ördek çak bagarsın birde budugu cal canlı ördeyi es gecer direk düdüge gelir okadar dıyorum.

« Son Düzenleme: 02 Şubat 2014, 20:45:59 Gönderen: Şahin BİTEN »

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2014, 20:54:17 »

bi videoda benden olsun..kendimi ördek merasında zannettim yeminle : ))

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2014, 21:15:31 »
ah bi çalabilsem şahin abi ah :/
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2014, 21:16:38 »
şahin abi nerden bulabılrz bu düdüğü
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55

1985-SAKARYA

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2014, 21:21:59 »
bende var işe yaramaz bi düdük deminden beri videodakilerle aynı ritmi tutturmaya çalışıyorum uzaktan yakından alakası bile yok..zaten merada öttürünce duyan ördek kaçıyor.. : )) bi araştırmak lazım googleden..bende bilmiyorum Türkiye'de varmı yokmu...
adamlardaki düdük çok bir çabada istemiyor gerçek ördek sesini veriyor zaten.sanki teyp koymuşlar düdüğün içine..kuvvetli nefes lazım sadece.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2014, 21:23:35 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2014, 22:24:48 »
bende var işe yaramaz bi düdük deminden beri videodakilerle aynı ritmi tutturmaya çalışıyorum uzaktan yakından alakası bile yok..zaten merada öttürünce duyan ördek kaçıyor.. : )) bi araştırmak lazım googleden..bende bilmiyorum Türkiye'de varmı yokmu...
adamlardaki düdük çok bir çabada istemiyor gerçek ördek sesini veriyor zaten.sanki teyp koymuşlar düdüğün içine..kuvvetli nefes lazım sadece.

ah sorma bendede wardı ole yaramaz bı duduk en son kırdım attım :)
nefes var sıkıntı yok dudugu bulmak lazım.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2014, 00:21:27 »
Katalonya düdüklerini bir deneyin..Uluabat gölünün iyi ördek avcılarından Yasin Bilbay Katalonya kullanıyor..tabi birazda marifet işi düdük..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2014, 07:56:26 »
Buckgardner Double Nasty II ve Mallard Magic ikiside güzel...kullanıyorum sonuç olumlu her ikisinde de.
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2014, 08:42:41 »
şahin abi nerden bulabılrz bu düdüğü
kardeşim düdük işine bi alışırsan öğrenirsen ördek avcılığının doruğuna ulaşırsın. dün mesele hayalde görülmeyecek tarzda ördek avı yaptık 4 arkadaşımızdada düdük ile mühreler ile süper av yaptık tiim on numara idi. bu düdükten bana bolca gelecek amerikadan bi abimiz yolluyor. ben sana tedarik ederim uygun. geldiğinde hbrlerişiz. 1 hafta sürmez gelmesi.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2014, 12:32:13 »
kardeşim düdük işine bi alışırsan öğrenirsen ördek avcılığının doruğuna ulaşırsın. dün mesele hayalde görülmeyecek tarzda ördek avı yaptık 4 arkadaşımızdada düdük ile mühreler ile süper av yaptık tiim on numara idi. bu düdükten bana bolca gelecek amerikadan bi abimiz yolluyor. ben sana tedarik ederim uygun. geldiğinde hbrlerişiz. 1 hafta sürmez gelmesi.

tamam adem abi haber beklıyorum
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2014, 13:13:40 »
tamam adem abi haber beklıyorum
tamam kardeşim . yazarım sana gelen modelleri hangisi fiyat olarak yada seversen onu alırsın .
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2014, 18:39:18 »
Adem bey bende talibim.zahmet olmazsa eger...
ÖNCE VATAN
1978 ankara

« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2014, 20:54:11 »
ahmet bey bizede haber verrsen sevnrmm
Hasan SARIGÖÇMEN
1985 BARTINhttp://www.avlakforum.com/forum/avatariniz/avatar_39246_1399802389.png?time=1399802390

« Yanıtla #14 : 03 Şubat 2014, 21:34:56 »
sanırım en iyisi buck garner çeştleri
Hasan SARIGÖÇMEN

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2014, 23:00:12 »
 arkadaşlar çok sayıda düdükler gelmiş. beeper tasmalarda gelmiş. gidip teslim alacam. çok sayıda sipariş vermiştim gelmiş. tulumda sipariş vardı sadece onlar gelmemiş. ben gelenleri yazarım kim ne istiyor ise alır.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Mesut ŞEN

• *
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2014, 23:17:17 »
ördek düdügünden o kadar çok marka varkı illede şu marka en iyidir demek yanlış olur piyasada en çok satılan ve bılınen buck gardner markası olabılır belkı ama kesinlikle en iyisi o degildir.doube nasty 2 de baslangıç tarzında öttürmesi kolay düdüklerden biridir ,bıraz videonun karsısına gecip antreman ve birazda kabılıyetınız varsa işinizi rahatlıkla gorur ama profesyonel saglam ava donuk yarısma degıl 300 den 600 700 tl dahada yukarı cıkar örnek birkaç markada FOILES,hobo,duck commander,RNT,echo gibi markalara bakılabılır.
Mesut ŞEN
1980-İstanbul

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 04 Şubat 2014, 08:06:39 »
Adem bey bende talibim.zahmet olmazsa eger...
harun bey ne demek. bugun yarın gidip teslim alacam kargoyu . hepsini yazarım kim ne isterse veririm kargoya . gelenleri göreyim ona göre fiyat belirlemesi yapacam size de yazarım
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 04 Şubat 2014, 08:08:10 »
ördek düdügünden o kadar çok marka varkı illede şu marka en iyidir demek yanlış olur piyasada en çok satılan ve bılınen buck gardner markası olabılır belkı ama kesinlikle en iyisi o degildir.doube nasty 2 de baslangıç tarzında öttürmesi kolay düdüklerden biridir ,bıraz videonun karsısına gecip antreman ve birazda kabılıyetınız varsa işinizi rahatlıkla gorur ama profesyonel saglam ava donuk yarısma degıl 300 den 600 700 tl dahada yukarı cıkar örnek birkaç markada FOILES,hobo,duck commander,RNT,echo gibi markalara bakılabılır.
mesut kardeşim tabikide katılmamak elde değil ama yurt dışında bile bu dediğin düdükler en ucuzu 100 dolardan başlıyor.  maddiyata bağlı bu durum ama gereksiz bence  o kadarda fiyat vermek
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Erkan HASDEMİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 04 Şubat 2014, 10:04:55 »
Cabelas'ta istediğiniz düdükler var arkadaşlar, düdükten mühreye kıyafete kadar defalarca alışveriş yaptım. Sadece 75 Euro üzerinde alışveriş yapmayın gümrüğe takılır. Duck Commander markası gayet güzel, ama önemli olan öttürmeyi bilmek. Düdüğü öttüremedikten sonra en iyisini de alsanız kıymeti yok. Cabelasın sitesinde Duck Commander markasında videoları da var bakınız isterseniz. Selamlar...
Erkan HASDEMİR
1968 ÜNYE

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 04 Şubat 2014, 10:40:41 »
Cabelas'ta istediğiniz düdükler var arkadaşlar, düdükten mühreye kıyafete kadar defalarca alışveriş yaptım. Sadece 75 Euro üzerinde alışveriş yapmayın gümrüğe takılır. Duck Commander markası gayet güzel, ama önemli olan öttürmeyi bilmek. Düdüğü öttüremedikten sonra en iyisini de alsanız kıymeti yok. Cabelasın sitesinde Duck Commander markasında videoları da var bakınız isterseniz. Selamlar...
  erkasn abicim herkez aynı şeyi söylüyor . herkez biliyor nerde düdük var satılıyor. madem bu kadar klolay getirmek getirin herkez düdük sahibi olsun. herkezde aynı şeyleri yazıp duruyor  şurda burda var diye ama getiren çok az. getirse bile kendine getiriyor. cabelasdan alışveriş yapmak zor. yani dil lisan bilmek gerekli. verelim size sipariş getirtin bize olurmu acaba .isimleri yazayım lazım olanları getirin ben geldiğinde size ücretini takdim edeyim. olurmu acaba
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 04 Şubat 2014, 12:03:29 »
Adem kardeşim, cabelastan alışveriş yapmanın hiçbir zorluğu yok, tam tersine çok kolay. Fakat malum iki sipariş arasında 2 ay süre olması lazım, yılda da 4 kere sipariş verilebiliyor. Ben son siparişimi 1 ay önce verdim. İndirimleri takip ediyorum iyi birşey bulursam da sipariş hakkımı kullanıyorum. yakında olsanız sizlere yardımcı olmak isterdim.
Erkan HASDEMİR
1968 ÜNYE

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 04 Şubat 2014, 12:28:18 »
Adem kardeşim, cabelastan alışveriş yapmanın hiçbir zorluğu yok, tam tersine çok kolay. Fakat malum iki sipariş arasında 2 ay süre olması lazım, yılda da 4 kere sipariş verilebiliyor. Ben son siparişimi 1 ay önce verdim. İndirimleri takip ediyorum iyi birşey bulursam da sipariş hakkımı kullanıyorum. yakında olsanız sizlere yardımcı olmak isterdim.
diyorumya 1 kere denemek lazım ama işte. yok prosedür yok kargo masrafıo vsvs gibi konular kafaya takıldınca bi adım geri duruyorsun. bende yurt dışından bolca ürün getirttim. arkadaşım getirsem satış olurmu dedi. bende neden olmasın herkez alıyor getir dedim bolca ürün getirmiş gelirken. onun adına satacaz ürünler baklım hayırlısı ile. beeper tasmalar düdükler vsvs bakalım gidip teslim alacam
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 04 Şubat 2014, 13:16:33 »
Dostum bu iş ticari amaçlı olunca pek olmuyor. Zaten çoğu ürünler Türkiyede var. Ben cabelastan sadece türkiyede bulamayacağım yada ülkemizden daha ucuza bulduğum ürünleri alıyorum. Kargoyu da uçakla değil de gemi kargosuyla yaptırıyorum.(Uçak 1 hafta, gemi en fazla bir ayda geliyor). Mesela geçende su geçirmez kaban ve düdük aldım. Öncesinde yine kaban,çizme,düdük,mühre vs.vs. aldım. hiç sorun yaşamadım çok şükür.
Bu sitede Cabelastan alışveriş rehberi diye bir link olması lazım.Silinmediyse oraya bakabilirsin.
Erkan HASDEMİR
1968 ÜNYE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 04 Şubat 2014, 13:20:52 »
site yönetiminden dostumuz Tuncay hocanın verdiği link aşağıda,isteyenler bakabilir:(bu arada Tuncay hocaya selamlar)
http://avlakforum.com/forum/avcilik-siteleri-adresleri-ve-tanitimlari/cabelas-alisveris-rehberi/
Erkan HASDEMİR
1968 ÜNYE