Tüfek tavsiyelerinde huğlu huğlu diye huğulayan arkadaşlar ne der acaba
yeni pozeleride berbat..vurmuyor,yıkmıyor..kuş
''ciyaaak ciyaaaak'' diye koşturup gidiyor sıkıyı yiyince..40gramın altında her gramajı ve akla gelebilecek tüm yabancı markaları kulllandım..randıman vermiyor..öyle özkursanla falan denemedim..
amacım Huğluyu kötülemek değil..yanlışda anlaşılmasın..ben gözümün gördüğünü söylüyorum..bilmiyorlar namlu delmesini...bu kadar net
2kere2=490lı ve 2000li yıllardaki namlu ustaları yok..hepsi ayrıldı gitti,büyük huğludur,genç huğludur,star huğludur vs vs ...yeni yetmelerin hepsi namlu yapar olmuş kanımca..adı huğlu diye alıyor memleketim insanı benim gibi..ben tavsiye etmiyorum hiçbir serisini..forum 2008 sonrası satılık 103FE , 200ac ilanlarıyla dolu dikkat ederseniz..tek fişek atılmadı daha diye bir sürü ilan açılıyor her yerde..neden satılır ki o zaman yada neden alınmış bir kere bile denenmeyecekse...
net'in her yeri huğlunun yeni model silahlarıyla satılık ilanlarıyla dolu...birgünde biri 88 model huğlu çiftesini satılığa çıkarmıyor..yada 89 model.. ya da 93 model bir pozesi satılığa çıkmıyor......satılığa çıkan Huğlular 2008 ve 2013 tarihleri arasındaki çifte ve pozeler.. yakında 2014 modelleride düşer ..
vuran tüfekleri göremioz bi piyasada.. bi denk getirsem 80,90 model yüksek bant bir çiftesini, ya da daha eski monoblok namlu çiftelerini.....elimde ne kadar tüfek varsa verir takas ederim..yada hepsini satar o çifteyi alırım..avrupa tüfekte neymiş o eski huğlu çiftelerin yanında..