şahin bey teşekkür ederim,sen az kalsın bu tüfeği almaktan vazgeçirecektin beni bi ara baya eleştirmiştin ama daha sonra baktım diğer tüfeklerimi elime olmaz deyince hee tmm dedim onca soruna rağmöen vazgeçilmiyorsa tüfek iyidir dedim,aldım deneme atışlarıda olumlu geçti ilerleyen zamanla ne gösterir bilemem ama inşallah problem çıkarmaz,yaza da halil bey,inki gibi max 4 kaplatmayı düşünüyorum su avlarında kullanıcam,rastegele
gerek yok kaplamaya..stoeger her türlü gider..ben keşke ahşap alsaydım diyorum şu anda..sıkıldım artık camuflajdan...yada en başta camo modelini alıcaktınız..her avda gider...ne zaman elime poze alıpda ava gitsem daha ilk fişekte ah şimdi stoeger olucaktı elimde diyorum..bundan böyle stoegersiz ava çıkmam iyice emin oldum..yıkmıyor başka tüfek..stoegerle ya vuramazsınız kuşu yada kuş pert olur..ikisinden biri..yaralı bırakma olmaz...vurlmadıysa nişanda hata vardır..o kadar kesin..ilerleyen zamanlarda görürsünüz..sorun olsada yapılır..sezon bitiyor artık fabrikada bir ay beklemez tüfek..zaten fabrikaya bi kez gider gelirse yagmur çamur kullanın istediğiniz kadar fişek atın temizlemeden koyun yerine..daha arıza yapmaz bakımda istemez..ben temizlemiyorum üşengeçliğimden..geçen namluyu sileyim bi yazdan beri hiç silmedim diye söktüm..içi prıl pırıl ayna gibi..hemen taktım hiçbir işlem yapmadan..nasıl bi namluysa barut bile yapışmazmı yahu
ördek hariç hangi kuş olursa olsun 3 şokla 28gr RC2 7/5 VE8 NUMARA KULLANIN..YAZ KIŞ....en sevdiği fişektir..canlı gitmez ne keklik ve alakarga...bıldırcında 5 şok yaf bior tapa 30gr 9 numara fişek...ördekte ufak ördeklere marka farketmeksizin 32,34gr 7 numara..yeşil denk gelmedi daha denk gelirse onunda fişeğini bulucam..rastgelee.