Gönderen Konu: NİHAYET STOEGERİMİ ALDIM...  (Okunma sayısı 14449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: NİHAYET STOEGERİMİ ALDIM...
« Yanıtla #25 : 02 Şubat 2014, 18:33:55 »
şimdi sırada ne var galiba ben biliyorum av bayisi gibi oldun arkadaş ;D
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 02 Şubat 2014, 18:56:02 »
şimdi sırada ne var galiba ben biliyorum av bayisi gibi oldun arkadaş ;D

yok be abi ne bayisi bi tane huğlu çiftem var bir de bu,başka da gerek duymam heralde :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 02 Şubat 2014, 20:41:31 »
teşekkür ederim inşallah sorunsuz olanından denk gelmemiştir deneme atışı yapamadım daha ruhsata işletmedim o yüzden problem çıkarsa değiştirecekler,ilk izlenimlerim olumlu,kolay nişana gelir öyle kaba dedikleri gibi kaba değil,namlusu ve şokları kaliteli duruyor,dengeli bir tüfek,hani forumda fabrikaya ulaşamıyoruz diyenler olmuştu,bana 4 adet şok gelmişti 2 nolu şok yoktu,fabrikayı aradım hemen telefona çıktılar,standart böyleymiş artık 4 adet şok gönderiyorlarmış,bir de en ufak bir arızada gönderin hemen hallederiz dediler,fabrika çalışanları malının arkasında duruyor izlenimi verdi,

hayırlı olsun güle güle kullanın..2 nolu şoka gerek yok kullanılmıyor zatenn..çok lazım olursa av bayilerinde huğlu şoklarından bolca mevcut her tüfeğin şoku oluyor zaten stoegere..bi tane alır takarsınız..kazasız belasız bol avlar dilerim..

teşekkür ederim inşallah sorunsuz olanından denk gelmemiştir

sorunsuz olanından denk gelmiştir demek istediniz heralde : ))

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 02 Şubat 2014, 21:24:50 »
hayırlı olsun güle güle kullanın..2 nolu şoka gerek yok kullanılmıyor zatenn..çok lazım olursa av bayilerinde huğlu şoklarından bolca mevcut her tüfeğin şoku oluyor zaten stoegere..bi tane alır takarsınız..kazasız belasız bol avlar dilerim..

sorunsuz olanından denk gelmiştir demek istediniz heralde : ))
şahin bey teşekkür ederim,sen az kalsın bu tüfeği almaktan vazgeçirecektin beni bi ara baya eleştirmiştin ama daha sonra baktım diğer tüfeklerimi elime olmaz deyince hee tmm dedim onca soruna rağmöen vazgeçilmiyorsa tüfek iyidir dedim,aldım deneme atışlarıda olumlu geçti ilerleyen zamanla ne gösterir bilemem ama inşallah problem çıkarmaz,yaza da halil bey,inki gibi max 4 kaplatmayı düşünüyorum su avlarında kullanıcam,rastegele :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Erdem SERİN

• *
  • AV LİMİTLERİNİ UNUTMAYALIM!!!!!
« Yanıtla #29 : 02 Şubat 2014, 21:29:48 »
her türlü avda rahatca kullanılır arkadaşıma aldık combo set sarı kuşlu modeli çalışma ve grupmanı gayet güzel bir silal m2000 serisi hayırlı olsun

Erdem SERİN
1983-BALIKESİR/BURHANİYE 05556752053

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2014, 21:31:38 »
şahin bey teşekkür ederim,sen az kalsın bu tüfeği almaktan vazgeçirecektin beni bi ara baya eleştirmiştin ama daha sonra baktım diğer tüfeklerimi elime olmaz deyince hee tmm dedim onca soruna rağmöen vazgeçilmiyorsa tüfek iyidir dedim,aldım deneme atışlarıda olumlu geçti ilerleyen zamanla ne gösterir bilemem ama inşallah problem çıkarmaz,yaza da halil bey,inki gibi max 4 kaplatmayı düşünüyorum su avlarında kullanıcam,rastegele :)

gerek yok kaplamaya..stoeger her türlü gider..ben keşke ahşap alsaydım diyorum şu anda..sıkıldım artık camuflajdan...yada en başta camo modelini alıcaktınız..her avda gider...ne zaman elime poze alıpda ava gitsem daha ilk fişekte ah şimdi stoeger olucaktı elimde diyorum..bundan böyle stoegersiz ava çıkmam iyice emin oldum..yıkmıyor başka tüfek..stoegerle ya vuramazsınız kuşu yada kuş pert olur..ikisinden biri..yaralı bırakma olmaz...vurlmadıysa nişanda hata vardır..o kadar kesin..ilerleyen zamanlarda görürsünüz..sorun olsada yapılır..sezon bitiyor artık fabrikada bir ay beklemez tüfek..zaten fabrikaya bi kez gider gelirse yagmur çamur kullanın istediğiniz kadar fişek atın temizlemeden koyun yerine..daha arıza yapmaz bakımda istemez..ben temizlemiyorum üşengeçliğimden..geçen namluyu sileyim bi yazdan beri hiç silmedim diye söktüm..içi prıl pırıl ayna gibi..hemen taktım hiçbir işlem yapmadan..nasıl bi namluysa barut bile yapışmazmı yahu  :D

ördek hariç hangi kuş olursa olsun 3 şokla 28gr RC2 7/5 VE8 NUMARA KULLANIN..YAZ KIŞ....en sevdiği fişektir..canlı gitmez ne keklik ve alakarga...bıldırcında 5 şok yaf bior tapa 30gr 9 numara fişek...ördekte ufak ördeklere marka farketmeksizin 32,34gr 7 numara..yeşil denk gelmedi daha denk gelirse onunda fişeğini bulucam..rastgelee.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2014, 21:37:05 Gönderen: Şahin BİTEN »

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 02 Şubat 2014, 21:39:28 »
sormayı unuttum kaç namlu tüfek..resimlerden 71 gibi gözüküo ama.

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 02 Şubat 2014, 21:49:25 »
sormayı unuttum kaç namlu tüfek..resimlerden 71 gibi gözüküo ama.
evet 71 namlu,söylediğiniz fişekleri mutlaka edinirim,kamuflajı ördek avı için yaptırıcam baksanıza kara yılan gibi fark edilir,en başta almayı düşündüm kamuflajlı ama 1200 tl idi ben 950 tlye aldım 125 liraya kaplama yapılıyor yaza 150 olur toplam da 1100 lira olmuş olur,100 lira kar nerden baksan :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 02 Şubat 2014, 21:49:55 »
her türlü avda rahatca kullanılır arkadaşıma aldık combo set sarı kuşlu modeli çalışma ve grupmanı gayet güzel bir silal m2000 serisi hayırlı olsun
erdem bey teşekkür ederim,rastgele
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2014, 22:10:58 »
evet 71 namlu,söylediğiniz fişekleri mutlaka edinirim,kamuflajı ördek avı için yaptırıcam baksanıza kara yılan gibi fark edilir,en başta almayı düşündüm kamuflajlı ama 1200 tl idi ben 950 tlye aldım 125 liraya kaplama yapılıyor yaza 150 olur toplam da 1100 lira olmuş olur,100 lira kar nerden baksan :)

siyahda parlamaz pek ama siz bilirsiniz..zaten ördek tüfekten önce avcıyı farkediyor..mübarekte dürbün gibi göz var..:D tekrar hayırlı olsun..

Çevrimdışı Barış SERT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2014, 23:28:59 »
           Selçuk bey hayırlı olsun. Allah kazasız belasız avlar nasip etsin..
Ne ile ateş ettiğin, nasıl ateş ettiğinin yanında önemsiz bir ayrıntıdır!!

İstanbul-1980

Çevrimdışı Ali DAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2014, 23:33:18 »
selcuk bey hayırlı olsun ağırlığını yazarmısınız
Ali DAL    1976
Serinhisar / DENİZLİ
05373669437

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 02 Şubat 2014, 23:33:23 »
           Selçuk bey hayırlı olsun. Allah kazasız belasız avlar nasip etsin..
teşekkür ederim barış bey,
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 02 Şubat 2014, 23:34:39 »
selcuk bey hayırlı olsun ağırlığını yazarmısınız
ali bey teşekkür ederim,ağırlığını bilmiyorum elimde tartı olsa tartıp size söylerdim,deluxe modeli 3150 geliyormuş bu da 3000 ile 3100 arasındadır ama kesin değil :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Mahmut HOCAOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 02 Şubat 2014, 23:42:50 »
Hayırlı uğurlu olsun.. bu model kınetik sistem demi?
  • Ata Neo
  • Huğlu Ventus
1996/Mersin

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 02 Şubat 2014, 23:46:32 »
güzel ördek işliyormuş Selçuk..Benim Armsan senin Stoegeri yener  :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Tugay BOZKURT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 03 Şubat 2014, 00:06:13 »
Hayırlı olsun  kardeş  vuruş  gücü tutuş  gücü hepsi  güzel  tüfek  almışsın  baretta  mubarek  :)
DOĞUM YILI YAZINIZ
DENİZLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #42 : 03 Şubat 2014, 00:56:10 »
Hayırlı olsun  kardeş  vuruş  gücü tutuş  gücü hepsi  güzel  tüfek  almışsın  baretta  mubarek  :)

güzel ördek işliyormuş Selçuk..Benim Armsan senin Stoegeri yener  :)
Hayırlı uğurlu olsun.. bu model kınetik sistem demi?
teşekkür ederim tugay bey ve mahmut bey,evet kinetik sistem,ahmet abi iş tüfekte değil avcıda bitiyor sen usta avcısın,ben senle boy ölçüşemem şimdi :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 04 Şubat 2014, 00:03:43 »
Arpacığa iyi bak tamamdır,altın kural :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976