Ademcim güzel bir konu olmuş eline emeğine sağlık..Birkaç şeyde ben eklemek istiyorum..Önleme vermek tabiki elzemdir..Fakat bu önlemeyi etkikeyen çokça etken vardır..Hava durumu, fişeğin gramajı,fişeğin hızı,kullanılan tapa,kullanılan tüfeğin şoku vs.vs
Şimdi konuyu açan Adem kardeşim elindeki tüfeği 20 senedir kullanıyor ve ona göre belli bir önleme veriyor..Bunu niye söylüyorum 20 senedir kullanıyor diye çünkü elindeki tüfeğin tabiri caiz ise ciğerini sökmüş ve tüfeğini çok iyi tanıyor..Hangi mesafede etki ettiğini nekadar önleme vereceğini yıllardır kullandığı için çok iyi biliyor..Bunun bir ölçüsü yoktur arkadaşlar..Ademin verdiği önleme afakidir..Sizin tüfeğinizle aynı önlemeyi vereceksiniz anlamına gelmez..Bu önleme olayı deneme yanılma yoluyla insan fişek yaka yaka zamanla meleke kazanıyor..Tüfeğinizlede bütünleştikten sonra tüfeği yüzünüze aldığınızda bir refleks olarak tetiği kesiyorsunuz ve kuş çantada...BOL BOL FİŞEK YAKMAK VE KULLANDIĞINIZ TÜFEĞİ ÇOK İYİ TANIMAK VE HAVASINA GÖRE UYGUN ŞOK VE FİŞEK KOMBİNASYONUNU AYARLAMAKTAN GEÇİYOR HERŞEY...
BİRDE EN ÖNEMLİSİ BELLİ BİR ÖNLEME VERDİKTEN SONRA SAÇMAYI KESMEMEK YANİ TETİĞİ KESTİKTEN SONRA NAMLUYU DURDURMADAN HAREKET ETTİRMEK LAZIM..
Sürçü lisan ettiysem affola ustalar..Selametle kalın....