Gönderen Konu: Domuz saldırısı +18 içerik uyarısı  (Okunma sayısı 14159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan İNCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Domuz saldırısı +18 içerik uyarısı
« : 26 Ocak 2014, 13:50:13 »

İzlemişsinizdir belki ben yeni gördüm. Pakistanda domuz 1 kişiyi öldürmüş  1 kişininde kolunu koparmış. Sansürsüz midesi kaldırmayanlar izlemesin.
1980 İZMİR

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Domuz saldırısı +18 içerik uyarısı
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2014, 14:41:37 »
bence domuz her zaman serbest olmalı yavrusu dişisi,hamile olanı,kur'anda da lanetlenmiş bir hayvan,
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2014, 18:50:01 »
dehşet birşey çok kötü olmuş .gencin kolu dibinden kopmuş bu domuza iyice gıcık olmaya başladım ayı o kadar koparmaz insanın  kolunu yaban domuzu sanırsam türkiyede yok galiba ben hiç görmedim
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2014, 19:46:00 »
  :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 19:16:26 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Ramazan YILDIZ 20

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2014, 19:55:20 »
dehşet birşey çok kötü olmuş .gencin kolu dibinden kopmuş bu domuza iyice gıcık olmaya başladım ayı o kadar koparmaz insanın  kolunu yaban domuzu sanırsam türkiyede yok galiba ben hiç görmedim
Yaban domuzu Türkiyede dolu. Domuzun kopardığıda tam belli değil
  • Stoeger m2000 2012 model standart combo
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2014, 19:59:45 »
bence domuz her zaman serbest olmalı yavrusu dişisi,hamile olanı,kur'anda da lanetlenmiş bir hayvan,
Hiçbir hayvanın lanetlendiğine ben inanmıyorum. Domuz ormanlarda bu kadar ağacın, bitkinin çoğalmasını sağlayan bir hayvan. Insanlar tüm hayvanların yaşam alanlarını işgal ettikleri için mahsülü falan zarar gören lanetliyor kendince. Aslında bal arısının polenlerle çiçekleri dölledikleri gibi, domuzlar da tohumları toprakla karıştırıp doğal çapa yapıyor yani
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2014, 22:54:04 »
video domuzdan mı belli değil, bugün yaşadığımdan sonra bunlar ne ki :P bıldırcın gibi domuz kaldırdım ördek avında, tırsmaya başladım çok sık karşılaşır olduk bu meretle...
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 26 Ocak 2014, 23:39:55 »
Hiçbir hayvanın lanetlendiğine ben inanmıyorum. Domuz ormanlarda bu kadar ağacın, bitkinin çoğalmasını sağlayan bir hayvan. Insanlar tüm hayvanların yaşam alanlarını işgal ettikleri için mahsülü falan zarar gören lanetliyor kendince. Aslında bal arısının polenlerle çiçekleri dölledikleri gibi, domuzlar da tohumları toprakla karıştırıp doğal çapa yapıyor yani
valla ben senin görüşüne katılmıyorum,bi kaç sene önce bizim 5 dönüm nohutu bir gece de hasat etmişti bu meretler,doğaya zarardan başka verdikleri bir şey de yok,bi kaç sene sonra nüfusları arttıkça çiftçi mahsul alamaz hale gelecek,
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Serkan İNCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2014, 00:10:30 »
O0

selamünaleyküm

arkadaşlar..... videoda ölen kişi gözükmüyor..... yaralı olan kişinin kolunun koptugu yerde parçalanmış tiftiklenmiş bir kopma değil....... temiz düz bir kopma var.... yardıma gelen kişilerin elinde ateşli silah yerine balta var.... ve defalarca domuza vurmaya diye balta savuruyorlar..... acaba yardıma gelenlerin balta savurma anında olmuş olma ihtimali varmı......

as aynı video pakistan haber kanalında sansürlü verilmiş youtube da orada domuz saldırısı 1 kişi öldü 1 kişinin kolu koptu diyordu. dediğiniz de olabilir görmedik sonuçta iddia etmiyorum ama domuz her yıl türkiyede insan ölüdürüyor 
eminim bundan kötü yaralanmalar olmuştur. domuz bunu yapabilecek kapasitede kanımca.

feral pig attack

boar attack

wild hoag atttack

yazınca baya video ,görsel çıkıyo. Umarım dediğiniz gibidir benim şevki kırmaya başladı son zamanlar domuz artması ve ölümler.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2014, 00:27:52 Gönderen: Serkan İNCE »
1980 İZMİR

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2014, 00:18:08 »
Ben bu pakolar kadar kazma adam görmedim :) eminim biri kaza ile kesmistir
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Serkan İNCE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2014, 00:22:33 »
Ben bu pakolar kadar kazma adam görmedim :) eminim biri kaza ile kesmistir

şimdi bidaha izledim haklı olabilirsin son vuruşta kolu da almış olabilir.
1980 İZMİR

Çevrimdışı Özgür TOKCAN

• *
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2014, 01:05:56 »
Hiçbir canlı anlamsız gayesiz yere yaratılmamıştır..insan oğlu dışında hiçbir canlıda (istisnalar haricinde) hiçbir canlıyı zevk için öldürmez..bende bir avcıyım her avladığım av hayvanı için üzüntü duyan ama asla av hayvanından her ne olursa olsun nefret etmeyen bir avcı ,sirkte aslan tarafından parçalanarak öldürülen aslanada adamada üzülen bir avcı..avcı nefretle av öldürmemelidir..her canlının bir yaşam alanı vardır birinin alanının büyümesi bir başkasının yada başkalarının yaşam alanlarını tehtit eder..

kazasız belasız bol avlar dilerim
Özgür TOKCAN
1975 DENİZLİ

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2014, 23:18:08 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 19:15:48 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2014, 09:19:32 »
hocam haklısınız nefretle av yapılmamalı..... yalnız şuraya dikkat çekeyim.....    bizim arkadaş ekmiş 52 dönüm ayçiçeği ortalama 14 ile 15 ton arası mahsul alırsın....  arkadaş aldı 1.300 kg ayçiçeği   şimdi bu adam şiirlerle namelerle domuz avlamaz herhalde...... bizim arkadaş ülkemizde bu tür olay yaşayan tek kişi degil dir....  daha 1000 lercesi vardır...
Bunları önlemek içinde tarla etrafına elektro şok veren tellerle çevreleniyor. Domuz giremeden kaçıyor. Diğer konu ise zaten hayvan besin alanı daraldığı için insanların mahsülüne giriyor. Birde domuzun dayanamadığı yiyecekler varsa keyif yapıyor orada.
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2014, 11:54:41 »
Bizim köyde amcamın biri elektro şoklu telle çeviriyor tarlayı ama domuzu içeride unutmuş:) baya bi gülmüştük.
Bu hayvan mahsul buldumu fantazi yapıyor ya,arkadaşın pancar tarlasını görmüştüm,bir ısırıyor atıyor,nasıl bi meret anlamadım,açsan karnını doyur git.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2014, 12:22:47 »
O elektro şoklar yüzünden çok avcının canı yandı. Köpeği öldü vs. tehlikeli bir şey yapılan. gidip makinesini alırsa normal olabilir ama şebeke elektriği veren var...
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2014, 15:04:25 »
O elektro şoklar yüzünden çok avcının canı yandı. Köpeği öldü vs. tehlikeli bir şey yapılan. gidip makinesini alırsa normal olabilir ama şebeke elektriği veren var...
Kesinlikle kendi imkanlarıyla önlem almaya çalışanlardan bahsetmiyorum. Bende gördüm forumda iki köpek akıma kapılmış. Kesintisiz şebeke elektriği verilmiş tellere. Bu şekilde değilde profesyonelce ve yaban hayatına saygı duyarak, sadece kaçırma amaçlı olanlarından bahsediyorum.
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2014, 15:55:47 »
domuz lanetli değil sadece insanın tüketmesi haramdır.. doğada her varlık bir işe yarar allah c.c hiç lüzünsuz birşey yataramıştır..

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2014, 21:25:21 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 19:15:28 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 29 Ocak 2014, 00:54:19 »
hangi tel den bahsediyorsunuz anlamadım ;) amanosların neresine tel çekmeyi düşünüyorsunuz..... besin daralmasından değil hayvan amanoslara sıgmaz oldu yerleşimin içine giriyor artık ....  ama artık ülkemizde domuz üzerine BAM TELİNİN ÇALMASI gerektiğine inananlardanım....
Domuz belkide istisnai çünkü sevdiği yiyecekleri talan etmeye bayılıyor. Grup halinde gezdikleri de düşünülürse zararı çiftçiye çok maliyetli oluyor. Hem onları hemde zarar görenleri üzmeden domuzların uzaklaştırılması üzerinde çalışılmalı bence. Sonuçta domuzda bize lazım mahsüllerde.
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Abbas ÖZBAYRAK

• *
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2014, 20:22:35 »
bana biraz tuaf geldi domuz yanında testeremi taşıyor
Abbas ÖZBAYRAK
1961-Kocaeli

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2014, 02:50:48 »
 Domuz mahsüle zarar veriyo diye hayvana kin güdüp şahsi duygular besliyen insan yeterince düşünemiyodur bence. Sanki hayvan bugünde ahmetin mehmetin tarlaya gireyim pislik olsun diye zararvereyim diyemi düşünüyo  ;D Onuda Allah yaratmış içgüdüleri öyle yemek zorunda. Biz nasıl hergün pilav yiyemiyosak oda hergün pelitmi yiyecek ormanda  :)  Bizde her sene mısır ekiyoruz domuzda dadanıyo fırsat bulursa buyursun yesin yeterki bana denkgelmesin  ;D Daha çok tonaj yapayım daha çok para alayım hep bana hep bana olmaz oda Allahın mahluğu oda alıcak nasibini fırsatını buldumu. Vurulmayı gözealarak hayatını sürdürmek için geliyo sonuçta o hayvanda oraya. İnsanoğluna zararverme potansiyeli olan (ayı, yılan, arı, arslan v.s.) tüm hayvanları kin güdüp yoketme neslini tüketme çabasına girseydik dünyada şuan varolan hayvan cislerinin yarısı kalırdı sadece. Her mahlukat doğanın parçasıdır ve dengesini sağlar faydası vardır. Allah domuza yeme mahsüle dadanma içgüdüsünü vermişse insanoğlunada önlemalıcak zekayı vermiş.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2014, 02:52:44 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2014, 20:07:52 »
Domuz mahsüle zarar veriyo diye hayvana kin güdüp şahsi duygular besliyen insan yeterince düşünemiyodur bence. Sanki hayvan bugünde ahmetin mehmetin tarlaya gireyim pislik olsun diye zararvereyim diyemi düşünüyo  ;D Onuda Allah yaratmış içgüdüleri öyle yemek zorunda. Biz nasıl hergün pilav yiyemiyosak oda hergün pelitmi yiyecek ormanda  :)  Bizde her sene mısır ekiyoruz domuzda dadanıyo fırsat bulursa buyursun yesin yeterki bana denkgelmesin  ;D Daha çok tonaj yapayım daha çok para alayım hep bana hep bana olmaz oda Allahın mahluğu oda alıcak nasibini fırsatını buldumu. Vurulmayı gözealarak hayatını sürdürmek için geliyo sonuçta o hayvanda oraya. İnsanoğluna zararverme potansiyeli olan (ayı, yılan, arı, arslan v.s.) tüm hayvanları kin güdüp yoketme neslini tüketme çabasına girseydik dünyada şuan varolan hayvan cislerinin yarısı kalırdı sadece. Her mahlukat doğanın parçasıdır ve dengesini sağlar faydası vardır. Allah domuza yeme mahsüle dadanma içgüdüsünü vermişse insanoğlunada önlemalıcak zekayı vermiş.
aynen katılıyorum
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 31 Ocak 2014, 15:37:35 »
Ben bu videoyu anlıyamadım arkadaşlar,domuz orda adamın yanında hareketsiz duruyo,adam yanında yatıyo bağırıyo,yani domuz niye duruyo orada! vurdukları zaman kalkıp gidiyo,acaba adamın kolunumu tutuyo,ama ozamanda hareketsiz durmazki..
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 01 Şubat 2014, 22:02:22 »

bógle  avlanirsan birsey olmaz.
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda