0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dehşet birşey çok kötü olmuş .gencin kolu dibinden kopmuş bu domuza iyice gıcık olmaya başladım ayı o kadar koparmaz insanın kolunu yaban domuzu sanırsam türkiyede yok galiba ben hiç görmedim
bence domuz her zaman serbest olmalı yavrusu dişisi,hamile olanı,kur'anda da lanetlenmiş bir hayvan,
Hiçbir hayvanın lanetlendiğine ben inanmıyorum. Domuz ormanlarda bu kadar ağacın, bitkinin çoğalmasını sağlayan bir hayvan. Insanlar tüm hayvanların yaşam alanlarını işgal ettikleri için mahsülü falan zarar gören lanetliyor kendince. Aslında bal arısının polenlerle çiçekleri dölledikleri gibi, domuzlar da tohumları toprakla karıştırıp doğal çapa yapıyor yani
selamünaleyküm arkadaşlar..... videoda ölen kişi gözükmüyor..... yaralı olan kişinin kolunun koptugu yerde parçalanmış tiftiklenmiş bir kopma değil....... temiz düz bir kopma var.... yardıma gelen kişilerin elinde ateşli silah yerine balta var.... ve defalarca domuza vurmaya diye balta savuruyorlar..... acaba yardıma gelenlerin balta savurma anında olmuş olma ihtimali varmı......
Ben bu pakolar kadar kazma adam görmedim eminim biri kaza ile kesmistir
hocam haklısınız nefretle av yapılmamalı..... yalnız şuraya dikkat çekeyim..... bizim arkadaş ekmiş 52 dönüm ayçiçeği ortalama 14 ile 15 ton arası mahsul alırsın.... arkadaş aldı 1.300 kg ayçiçeği şimdi bu adam şiirlerle namelerle domuz avlamaz herhalde...... bizim arkadaş ülkemizde bu tür olay yaşayan tek kişi degil dir.... daha 1000 lercesi vardır...
O elektro şoklar yüzünden çok avcının canı yandı. Köpeği öldü vs. tehlikeli bir şey yapılan. gidip makinesini alırsa normal olabilir ama şebeke elektriği veren var...
hangi tel den bahsediyorsunuz anlamadım amanosların neresine tel çekmeyi düşünüyorsunuz..... besin daralmasından değil hayvan amanoslara sıgmaz oldu yerleşimin içine giriyor artık .... ama artık ülkemizde domuz üzerine BAM TELİNİN ÇALMASI gerektiğine inananlardanım....
Domuz mahsüle zarar veriyo diye hayvana kin güdüp şahsi duygular besliyen insan yeterince düşünemiyodur bence. Sanki hayvan bugünde ahmetin mehmetin tarlaya gireyim pislik olsun diye zararvereyim diyemi düşünüyo Onuda Allah yaratmış içgüdüleri öyle yemek zorunda. Biz nasıl hergün pilav yiyemiyosak oda hergün pelitmi yiyecek ormanda Bizde her sene mısır ekiyoruz domuzda dadanıyo fırsat bulursa buyursun yesin yeterki bana denkgelmesin Daha çok tonaj yapayım daha çok para alayım hep bana hep bana olmaz oda Allahın mahluğu oda alıcak nasibini fırsatını buldumu. Vurulmayı gözealarak hayatını sürdürmek için geliyo sonuçta o hayvanda oraya. İnsanoğluna zararverme potansiyeli olan (ayı, yılan, arı, arslan v.s.) tüm hayvanları kin güdüp yoketme neslini tüketme çabasına girseydik dünyada şuan varolan hayvan cislerinin yarısı kalırdı sadece. Her mahlukat doğanın parçasıdır ve dengesini sağlar faydası vardır. Allah domuza yeme mahsüle dadanma içgüdüsünü vermişse insanoğlunada önlemalıcak zekayı vermiş.