Gönderen Konu: Jandarmanın El Koyduğu Tüfeği Geri Nasil Aliriz  (Okunma sayısı 1764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Musa ÇETİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhaba Arkadaşlar sene 2001 de dedem robust marka çiftesini jandarmaya yakalatmiş ve el koymuş silahın ruhsati var ve bir eksik yüzünden el koymuşlar tabi dedem rahmetli oldu ve şimdi ben bu tüfeği alabilirmiyim

1985 zonguldak

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Jandarmanın El Koyduğu Tüfeği Geri Nasil Aliriz
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2014, 13:07:05 »
Merhaba Arkadaşlar sene 2001 de dedem robust marka çiftesini jandarmaya yakalatmiş ve el koymuş silahın ruhsati var ve bir eksik yüzünden el koymuşlar tabi dedem rahmetli oldu ve şimdi ben bu tüfeği alabilirmiyim

yüksek makamlarda dayın amcan falan varsa alırsın yoksa gariban gariban bi çare dolanırsın sonuca ulaırsın belkı ama astarı yuzunu gecer zamanın bıter helak olursun ama alırsın,dıyer yandan ıse amcan bı telefon acar sende o gun gıder alırsın burası turkıye ben buna cooook sahıt oldum
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2014, 23:05:22 »
2001de el koyulmuş büyük ihtimalle geçen yıl yapılan ihalede satışa çıkmıştır. Çıkmadıysa eğer kendi ruhsatıyla beraber veraset ilamı+varislerin hepsi veya vekil tayin ettiği kişiler bağlı bulunduğunuz jandarmaya baş vurursa alabilirsiniz.
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2014, 01:40:17 »
2001 de el konulan tüfekler bildiğim kadarı ile ruhsatlı olanları 5 yıl sonra geri teslim edildi..kalanlarda ihale ile satıldı..tüfeğin adli depoda olduğuna eminseniz ruhsat+veraset ile beraber araştırmalara başlamanız gerekiyor..tüfek jandarmadan adliyeye gittiyse kesin kaydı vardır..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976