Gönderen Konu: lütfen yardım  (Okunma sayısı 1939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan YENİGÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • tüm üye arkadaşlara sevgiler,saygılar.
lütfen yardım
« : 24 Ocak 2014, 14:43:36 »
 değerli arkadaşlar açacağım konunun yeri burası değilse şimdiden özür dilerim.sorunum şöyle.dört  yıl evvel edremit altınolukta ikamet ediyordum.edremit ilçe jandatma komutanlığından sarı ruhsat çıkardım ve bir adet pompalı tüfek alıp ruhsata işlettirdim.şimdi oradan ayrılıp istanbula yerleştim altınoluk'la alakam kalmadı.ruhsatımın bitmesine onsekiz ay var.şu anda başka bir tüfek almak istiyorum ne yapabilirim.bu ruhsatın süresi devam ederken yeni bir ruhsat çıkarabilirmiyim?.şimdiden teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2014, 14:59:45 Gönderen: Hakan YENİGÜN »
  • Zafer PA-08 55 namlu mobil şok pompalı
  • haniç 12 GA 66 namlu çifte
  • Armsan A612W 12 GA slug namlu
Hakan YENİGÜN
1947-İstanbul

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2014, 15:02:17 »
değerli arkadaşlar açacağım konunun yeri burası değilse şimdiden özür dilerim.sorunum şöyle.üç yıl evvel edremit altınolukta ikamet ediyordum.edremit ilçe jandatma komutanlığından sarı ruhsat çıkardım ve bir adet pompalı tüfek alıp ruhsata işlettirdim.şimdi oradan ayrılıp istanbula yerleştim altınoluk'la alakam kalmadı.ruhsatımın bitmesine onsekiz ay var.şu anda başka bir tüfek almak istiyorum ne yapabilirim.bu ruhsatın süresi devam ederken yeni bir ruhsat çıkarabilirmiyim?.şimdiden teşekkür ederim.

DEĞERLİ HAKAN BEY.YENİ BİR RUHSAT ÇIKARMANIZA HİÇ GEREK YOK.AYRICA YENİ ALACAĞINIZ TÜFEĞİNİZİDE AYNI RUHSATA KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ.BAĞLI BULUNDUĞUNUZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ ATEŞLİ SİLAHLAR KISMINA GİDİP İŞLEMLERİNİZİ ORADAN YAPTIRABİLİRSİNİZ.EĞER BAYİDEN SIFIR YENİ BİR TÜFEK ALACAKSANIZ ÖNCE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ ATEŞLİ SİLAHLAR KISMINDAN SATIN ALMA BELGESİ ALACAKSINIZ.O BELGEYLE BAYİYE GİDİP TÜFEK ALABİLİRSİNİZ.BELGENİN 6 AY SÜRESİ OLUYOR.TÜFEĞİ ALDIKTAN SONRADA 1 AY İÇİNDE RUHSATA İŞLETECEKSİNİZ.KOLAY GELSİN.

Çevrimdışı Hakan YENİGÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2014, 19:30:34 »

Ersin bey açıklamanız için çok teşekkür ederim.İstanbul içersinden kullanılmış bir tüfek alsam satcıyla önce notere arkasından satış evrakıyla birlikte şubeye giderek ruhsata işletmemmi gerekiyor.selamlar.
Hakan YENİGÜN
1947-İstanbul

Çevrimdışı Murat DENİZ

• *
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2014, 19:40:32 »
hakan bey arkadaşın anlattığı şekilde olmaz şimdi oturduğunuz bölgenin emniyetine başvuracaksınız dilekçeyle ikametgağım değişti diye  onlarda eski oturduğuz emniyetten dosyanızı isticekler sonrası bazı evraklarınızı yenıden yapıcaksınız nerdeyse hepsını sağlık raporu süresi 6 ay olduğu için sabıka kaydı falan yenıden sıfır gibi çıkaracaksın
Murat İLDENİZ
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2014, 19:42:52 »
1994 Yılında Tokat Turhal da çalışırken Ruhsatım buraya kayıtlıydı. 1995 de Uşak Eşme ye tayinim çıkmıştı. Turhal emniyetinden dosyamın istenmesi için Eşme emniyetine başvurum reddedilmişti. Ben de dilekçeyi Kaymakalık makamına yazıp kaymakama durumu anlatınca, emniyetteki memur çaresiz dilekçemi kabul etti. Daha sonra dosyam Turhal emniyetinden istendi ve Eşme emniyetine kaydım yapıldı. Bütün işlemlerim de Eşme emniyetince yapıldı ve yapılıyor.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Hakan YENİGÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2014, 20:17:46 »
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.sağlıcakla kalın.
Hakan YENİGÜN
1947-İstanbul