28gr 7,8,9 numara saçmayla yaz kış mesafe tanımaz..vurur af yok..32gr ,34gr,35gr,36gr 3,4,5,6 numaraya geçtiğiniz anda yatar..10metreden bile birşey vurulmaz..nereye gittiği belli olmaz saçmanın..iç çapı 18.3 büyük ihtimal...onun için ördek avı yapıcam diye 71 namlu 76 namlu almak gereksiz..66 namlu alıp her avda kullanılabilir hafif dolu küçük numara saçmalarla...
S4 5 numara,34gr Rc 5 NO SAÇMALARLA GÜZEL ÖRDEK AVI YAPTIM DİYEN ARKADAŞLAR..Ben ördek avında herzaman 20pakete yakın fişek götürürüm en az 8 paketinide yanıma alırım yeleğin sırt çantasına ve belimdeki fişeklikli çantaya koyuyorum değişik değişik her marka ve gramajdan..jk6 rc,jk6 mirage,jk6 cheddite,lambro,rc34gr,s4,bornaghi,aqulia36gr,rotweil34gr,mirage32gr,mirage34gr,BP longrange 36gr,akla gelebilecek daha unuttuğum her markadan en kaliteli fişekleri götürüyorum,4,5,3 numara hiçbirisi hedefe gitmiyor bile..nişanda hata yok sabit hedeflerdede aynı..vurmuyor saçmayı savurtuyor....+ bu fişekleri avda tüm şoklarla tek tek denemişliğim var..tüfek elimden düşmedi aldı alalı..
sizin tüfeklerin namlu back boredmi merak ettim..aynı silah kullandığımız..fişeği 28gr rc2 7/5,8 no..başka hiçbir fişekle vurmaz..nereye neye atarsan at..tenekeye atarsan deliciliği grupmanı çok güzeldir iri saçmalarla..avda sabit duran kuşa bile atsan kalkar gider..anlamadım bu işi..ya benim tüfekte var bir sorun ya sizin tüfeklerin namlu dediğim gibi back bored namlu...alacak olan arkadaşlar; namlu iç çapı çok dar..aynı benelli gibi..burda benelli alıpta hemen elinden çıkaran çok insan tanıdım..28gramdan başka saçmayla randıman vermiyor saçmayı savurtuyor diye sattılar hep..stoegerde aynıdır..alırken bunu göz önünde bulundurup öyle alın arkadaşlar..
ben stoeger her saçmayı seviyor 5 no saçmayla çok güzel,34gramı çok seviyorda diyebilirim..herkes kendi tüfeğini övecek ya güya..ama bunun bana bi getirisi yada faydası yok..stoeger bana satışlarından komisyon vermiyor..kimseyi yanlış yönlendirmeye gerek yok..doğrusu neyse stoegerden avda ne gördüysem buraya aynını yazıyorum..yazın üveyikte 3 şokla 8 numara 28gr saga ve rc2 fişeklerle harikalar yaratır..bıldırcında 5 no şokla güzel bıldırcın avı olur..71 namlusuyla dağda keklikte gezilmez..hantal kabadır..pratik bir tüfek değildir..66 namlusununda farklı olacağını sanmam..keklikde en uzun namlu boyu otomatik kullanılacaksa 66 olmalı..bu tüfekler 32gramda dahil olmak üzere 32 ve üstü gramajlarda kesinlike bişey vurmaz..birde 3,4,5,6 numara atmayı planlıyorsanız çok yanılırsınız..her ördeğe gidişimde yanımdaki fişekler bitsin tüfeğide bi daha elime almıyayım diye 3,4 paket fişeği sıkıyorum havaya..fişekler bitmek üzere,4,5 paket kadar kaldı..hafta sonu pozeyle gidicem ördeğe..103D poze 36 GRAMIDA 34 GRAMIDA ÇOK SEVER KIŞIN..YAZINDA 28,30,32GRAM VE 8 NUMARA SAçMAYLA ÇOK İYİDİR..TÜFEK DEDİĞİN YAZIN HAFİF DOLU KÜÇÜK NUMARA KIŞIN AĞIR DOLU İRİ SAÇMAYI SEVER..STANDART TÜFEK BUDUR BÖYLEDİR NEREYE GİTSEN..ŞİMDİKİ TÜFEKLERİ ANLAMIYORUM ŞAKA GİBİ..para düşmanı..adamı zarara sokmaktan başka işleri yok..fişekcilere çalışıyoruz.