Gönderen Konu: HUĞLU NİTRO BEAST KULLANAN VARMII !!!  (Okunma sayısı 41909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anıl ACAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
HUĞLU NİTRO BEAST KULLANAN VARMII !!!
« : 20 Ocak 2014, 15:01:30 »
DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
HUĞLU NİTRO BEAST ALMAK İSTİYORUM. ANCAK COK BÜYÜK TEREDDÜTLERİM VAR BU PARAYI BU TÜFEĞE VERİPDE SÜREKLİ PROBLEMLERİYLE UĞRAŞACAKSAM İSTEDİĞİM VERİMİ ALAMAYACAKSAM BİR ANLAMI OLMAZ. ONUN İÇİN RİCA EDİYORUM KULLANAN ARKADAŞLAR BU TÜFEĞİ TAVSİYE EDERLERMİ.
1991 ANTALYA

Çevrimdışı Ramazan YILDIZ 20

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU NİTRO BEAST KULLANAN VARMII !!!
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2014, 17:25:39 »
Daha yeterli kullanıcı sayısına ulaşmadı bence. Görünümde güzel tüfek. Forumda da konusu epey geçti. Tüm avcılar tereddütle yklaşıyorlar o tüfeğe. Yeterince tanınılmadı bence. Fiyatın gelincede aşırı yüksek yerli tüfeğe göre
  • Stoeger m2000 2012 model standart combo
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2014, 17:43:49 »
Akdas ak 212 derim ben onun yerine yapılmış testi var en azından
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2014, 00:49:36 »
Kendini kanıtlamış Armsan Phenoma var..sonra Akkar,sonra Akdaş..sıralama önemli değil,bu üçüde yolda bırakmaz..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Ceyhun ERİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2014, 01:40:18 »
Anıl kardeşim bende var nitro alayımmı abi dersen alma sana sıkıntılı tüfek ... Durduk yere başına dert alma diğer otomatiklere bak... O0
05.04.1976 CEYHUN ERİM EDİRNE UZUNKÖPRÜ
XLR 5 / AFFİNİTY/ VENZA / S 12 E/ PHONEMO/ 200 AC/ CHURHCIL/ VERNEY CARRON/ NİTRO/ BARETTA

Çevrimdışı Anıl ACAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2014, 09:09:39 »
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için normalde otomatik düşünmüyodum ama nitrobeast ilgimi çekmişti sizin tavsiyrlerinizlede vaz geçtim huğlu poze alacagım artık
1991 ANTALYA

Çevrimdışı Abdullah UYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2014, 11:29:57 »
Sayın Ceyhun Erim,

Nitro Beast ile ilgili ne gibi bir sıkıntı var çok merak ettim doğrusu. Facebook ta vediğer forum sitelerinde okuduğum kadarıyla hiç kimse sıkıntı olduğunu söylemiyor. Siz sıkıntısını bir  dile getirseniz de biz de öğrensek. Bu arada sıkıntısı ile ilgili (malum var diyorsanız alıp kullanmışsınızdır kesinlikle) Kooperatifin teknik servisiyle irtibata geçtiniz mi?

Saygılarımla
1987-Huğlu-Beyşehir-KONYA

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #7 : 31 Ocak 2014, 11:58:57 »
Bi sıkıntı varsa ne olduğu yazılmalı bence de. Gelişigüzel karalamayalım kimseyi lütfen. Huğlu köklü bir firmadır. 401 bir çıkardıklarından beri o tüfeği kullanıyorum. 15 seneyi geçti belki. Daha tık demedi tüfek. Kalaşnikof  gibi. Temizlik bile istemez. Suya düştüm gölde tüfekle. Çalışmaya devam etti. Daha çok anlatırım. Nitro kullanmadım ama aşağı kalır yanı olacağını zannetmiyorum. Kullananlar tecrübelerini yazsın lütfen iyiyse de kötüyse de. Kullanmadan yorum yapmayalım ama. Ben kendi halinde bir avcıyım. Huğlu ile de hiç bir alakam yok. Saygılar
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Mahmut HOCAOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 31 Ocak 2014, 20:24:21 »
Anıl kardeşim eğer bir kullanıcının yorumu ile nitrodan vazgeçtiysen bir daha düşünmende fayda var.Ben bu kış 71 namlu  nitroyu kullanmaya başladım..Nitroyu anlatmak gerekirse gaz kaybı olmadığından dolayı deliciliği inanılmaz bir tüfek avı dürüyor desem yalan söylemiş olmam.grupmanı çok iyi avın üstündeki penetrasyonu çok iyi..24 ile 50 gram arası bir çok fişekle atış yapıp denedim bir hatası olmadı. kötü tarafı haliyle gaz deliği olmadığından dolayı gaz kaybı olmuyor bu nedenle biraz fazla tepiyor.özellikle uzak avlarda tavsiye ederim.olduda insan yapısı sonuçta bir hatası olursa servise gönderirsiniz servis konusunda gayet duyarlılar genede siz başka kullanıcılarında fikrini alıp kararınızı verin...
  • Ata Neo
  • Huğlu Ventus
1996/Mersin

Çevrimdışı Ramazan YILDIZ 20

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2014, 14:56:06 »
huğlunun eskilerine gidersek yanılmış oluruz bence. Yeni çıkardıklarına bakmak lazım. 401-B kullanma şansım oldu gerçekten başarılı bir tüfek. Eski çifteleri, pozeleri, tek kırmaları da öyle. Şayet nitro beastten şikayet edenlerde yok değil. Atışlarda hedefin soluna attığını söyleyenler vardı. Daha başka giderilmesi gereken sorunları da var mı bilmiyorum. Ancak yeni alınan bir tüfekte küçücükte olsa bir arıza çıkarsa o sezon tatsız geçer. Kalite kontrollerinin iyi yapılıp müşteriye öyle verilmesi tarafındayım. Tüfeğin hedefin soluna atması da küçük bir sorun değil bence. En azından fabrikada denenebilecek birşey.
  • Stoeger m2000 2012 model standart combo
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Mehmet YAYLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 06 Şubat 2014, 12:40:11 »
degerli avcı abilerim nitro beats dünyada eşi benzeri olmayan bi çalışma sistemine sahip durdurmak mümkün değil ancak bu tüfeğin kullanıcılardan gelen ufak problemlerden dolayı arge  çalışması başlatılarak avrupa üstü seviyeye gelmesi için adımlar atıldı ve olacakta tepmesi dolayısıyla kullanıcı tüfeği reflex olarak salıyor ve tüfek sola çekiyor diye şikayetler edildi ve en kısa zamanda bu iş bitecek  ben şahsi bilgilerimi paylaştım kurum ve resmi açıklama olarak algılanmasın ben nitromu süspansiyonla modifiye ederek kusursuzlaştırdım ve tek sorunu olan tepmeyi ortadan kaldırdım ve aşırı derecede randumanlı 150 mt kursun 75 mt şavrotinde inanılmaz sonuçlar aldım bu da etkisinin çok güçlü oldugunıu gösteriyor saygılarımla
Huğlu 103de
Huğlu 601 g
Huğlu effecto
Cz hunter
Cz 3006 lux

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 06 Şubat 2014, 15:19:14 »
İnşallah en güzeli olur,gönlümüz ondan yana.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Emre KARADENİZ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2014, 17:40:55 »
kardeş ben aldım kullanıyorum 4 aydır. sana genel olarak şunu söyliyeyim çalışması yakması yıkması avdaki rahatlığı diğer otomatiklere 10 basar okadar abartısız. ammaaa ! fiyat yüksek ve o fiyatın hakkını verecek parça işçiliği var mı ? işte orda sıkıntı var. 4 ayda ufak tefek sorunlar çıkardı benimkisi naaptı mesela kaşıktaki dil, sıkıntı çıkardı, bi ara alttan dolu fişek vermedi, mekanizma kapanınca fişek namluya gidemeden kaşığın üstünde kaldı. sonra mekanizmayı elle açıp kapatırken ya da fişek atarken dil kendiliğinden içeri kaçıp kaşık düşüyor peşpeşe fişek verip sıkışma yapıyordu. böyle ufak tefek ama hoş olmayan sorunlar... fabrikaya gönderdim sağolsunlar tüfeğin arkasında duruyorlar güzel ilgilendiler sorunu hallettiler. şuan aynen adına yaraşır şekilde canavar gibi devam ediyor. çok muazzam avlar yaptı ve halen daha devam ediyor av yapmaya yaptırmaya....

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 05 Nisan 2014, 04:27:23 »
mehmet yayla kardeşim. geri tepme sorununu nasıl çözdün.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Ceyhun ERİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2014, 09:11:22 »
Arkadaşlar bu tüfeği bu kadar abartmayın ilk alanlardan biriyim .Yorumlara bakıyorum ya benimki nitro değil yada diğer arkadaşların tüfekleri farklı .4defa servis gördü hala istediğim randıman yok yoruldum ben artık göndermiyom.
XLR 5 / AFFİNİTY/ VENZA / S 12 E/ PHONEMO/ 200 AC/ CHURHCIL/ VERNEY CARRON/ NİTRO/ BARETTA

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 05 Nisan 2014, 23:36:36 »
Memlekette av kalmadı firmalar halen pazar payı peşinde koşuyor. habire yeni model daya gitsin. model hele bi çıksın da millet kullandıkça yerine oturur herşey düşüncesi... abi tüfeği üretiyorsan eğer, o tüfeği en az 1 sezon boyunca kimse bilmeyecek. kontrolörlerin her avda her havada her şartta tüfeği deneycek. artılar eksiler değerlendirilip ortya konulacak. evet kul yapısı sonuçta kusursuz olmaz ama bu şekilde testler etüdler yapılıp tüfek mükemmele yakın şeklini aldığında reklamı vs yapılıp seri üretimle dağıtımı yapılır. benim şahsi düşüncem bu. tüfeği üretip piyasaya salıyosun, birsürü kişi tüfeğin sol attığını söylüyor. bunu hiç mi görmediniz test etmediniz dikkatinizi çekmedi ? sonra adam 200 fişek sıkıyor tetik tertibatında sıkıntı.. dil fişek salmıyor, boşu atmıyor doluyu almıyor vs. bakın huğlu gibi köklü bir firmanın ülkenin her tarafında binlerce kullanıcısı var. yeni tüfek tamam sistem güzel eyvallah, türkiyede ilk ama böyle olmaması lazım. bu nitro tam da uzun menzilli ördek vs avcılarının tercih edebileceği bir silah. eğer namlusu sola çekmese, ufak tefek teknik problem vermeseydi, tepmesinin lafı bile edilmezdi. süperpoze kullanan adam nitro alsa tepmesinde şikayet eder mi ? mümkün değil. zaten hafif tüfek avda da yormuyor. ama öbür yandan avcının iştahını kaçıran sorunlar var... umarım yetkililer bu konuda gerekli adımları atarlar ki atmaları da lazım diye düşünüyorum....
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2014, 23:38:52 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimdışı Şevket ŞİMŞEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2014, 14:25:31 »
Mehmet YAYLA bey geri tepmeyi azaltmak için nitro beast'i süspansiyonla modifiye ettiğinizi söylemiştiniz. Bunu nasıl başarabildiniz bize açıklar mısınız? Parlak fikirlerinizi bizim lede paylaşırsanız bizde çok seviniriz.

Teşekkürler...
Yrd.Doç.Dr.Şevket ŞİMŞEK

1981 ADANA/KOZAN

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 06 Nisan 2014, 15:01:44 »
Memlekette av kalmadı firmalar halen pazar payı peşinde koşuyor. habire yeni model daya gitsin. model hele bi çıksın da millet kullandıkça yerine oturur herşey düşüncesi... abi tüfeği üretiyorsan eğer, o tüfeği en az 1 sezon boyunca kimse bilmeyecek. kontrolörlerin her avda her havada her şartta tüfeği deneycek. artılar eksiler değerlendirilip ortya konulacak.
Tebrik ederim çok güzel bir tespit.hatta ...... güvenen alacak Arjantin e gidecek günde 1000 fişek atacak avcılara kullandıracak av şirketlerine sponsor olacak testten çıktımı gel 1500 tl deme 2500 tl de bakalım rağbet ediyormu avcılar 1700 tl ye sen malı piyasaya sür onlarca kişi tüfek sol vursun desin olabilirmi yahu.Yazık halimize yazık adam 30 sene önce 303 yapmış hala satılıyor hala kullanan diyorki ben bu tüfekle yaptığım avı hiçbir tüfekte yapamadım nedir arkadaş ya bu kadarmı zor iyi birşeyler yapmak av kıtlaştıkça avcılar bu kıtlıkta daha kaliteli malzemelerle av yapmak istiyor zaten av az bari en iyisi ile av yapayım diyor bu bir gerçek öyleki 5000-6000 tl verip Benelli Vinci ile bıldırcın keklik avlamak istiyor o kadarki
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 06 Nisan 2014, 15:07:46 »
Tebrik ederim çok güzel bir tespit.hatta ...... güvenen alacak Arjantin e gidecek günde 1000 fişek atacak avcılara kullandıracak av şirketlerine sponsor olacak testten çıktımı gel 1500 tl deme 2500 tl de bakalım rağbet ediyormu avcılar 1700 tl ye sen malı piyasaya sür onlarca kişi tüfek sol vursun desin olabilirmi yahu.Yazık halimize yazık adam 30 sene önce 303 yapmış hala satılıyor hala kullanan diyorki ben bu tüfekle yaptığım avı hiçbir tüfekte yapamadım nedir arkadaş ya bu kadarmı zor iyi birşeyler yapmak av kıtlaştıkça avcılar bu kıtlıkta daha kaliteli malzemelerle av yapmak istiyor zaten av az bari en iyisi ile av yapayım diyor bu bir gerçek öyleki 5000-6000 tl verip Benelli Vinci ile bıldırcın keklik avlamak istiyor o kadarki
dibine kadar haklısınız yani diyecek bir şey yok...

Çevrimdışı Ceyhun ERİM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 06 Nisan 2014, 16:19:07 »
Memlekette av kalmadı firmalar halen pazar payı peşinde koşuyor. habire yeni model daya gitsin. model hele bi çıksın da millet kullandıkça yerine oturur herşey düşüncesi... abi tüfeği üretiyorsan eğer, o tüfeği en az 1 sezon boyunca kimse bilmeyecek. kontrolörlerin her avda her havada her şartta tüfeği deneycek. artılar eksiler değerlendirilip ortya konulacak. evet kul yapısı sonuçta kusursuz olmaz ama bu şekilde testler etüdler yapılıp tüfek mükemmele yakın şeklini aldığında reklamı vs yapılıp seri üretimle dağıtımı yapılır. benim şahsi düşüncem bu. tüfeği üretip piyasaya salıyosun, birsürü kişi tüfeğin sol attığını söylüyor. bunu hiç mi görmediniz test etmediniz dikkatinizi çekmedi ? sonra adam 200 fişek sıkıyor tetik tertibatında sıkıntı.. dil fişek salmıyor, boşu atmıyor doluyu almıyor vs. bakın huğlu gibi köklü bir firmanın ülkenin her tarafında binlerce kullanıcısı var. yeni tüfek tamam sistem güzel eyvallah, türkiyede ilk ama böyle olmaması lazım. bu nitro tam da uzun menzilli ördek vs avcılarının tercih edebileceği bir silah. eğer namlusu sola çekmese, ufak tefek teknik problem vermeseydi, tepmesinin lafı bile edilmezdi. süperpoze kullanan adam nitro alsa tepmesinde şikayet eder mi ? mümkün değil. zaten hafif tüfek avda da yormuyor. ama öbür yandan avcının iştahını kaçıran sorunlar var... umarım yetkililer bu konuda gerekli adımları atarlar ki atmaları da lazım diye düşünüyorum....
EMRAH kardeşim yazmış daha ne desin eline ağzına sağlık kardeşim O0

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 09 Nisan 2014, 06:21:07 »
Mehmet Yayla bey nitronun geri tepmesini nasıl önlediniz. Paylaşın lütfen, birşeyleri paylaşınca güzel. isterseniz özelden yazın. isterseniz arayın. 0506 574 30 38
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 05 Mayıs 2014, 18:13:33 »
Anıl bey. Nitro Beast ilk cıkmış olduğu andan itibaren kullanıyorum. 24 gr da bıldırcın üveyik avı yaptım herhangi bir sorun yaşamadım. kışın ise ördek avında 32 gr yeterli oluyor. kış şartlarında dahil 24 gr sorunsuz çalıştırıyor. bazı forumlarda bir kaç kişide tutukluk yaptığını okumuştum. bu sorunlarınında fabrika tarafından giderildiğini söylediler. Nitro Beast tüfeği diğer yarı otomatik gazlı ve kinetik sistem otomatiklere göre %30 performans artışı sergilemektedir. normal bir gazlı yarı otomatik tüfek de atılan 36gr fişeğin performansını siz Nitro Beast ile 33 32 gr da yakalayabiliyosunuz. bu yüzden tüfek de diğer yarı otomatik  göre biraz  tepme görülüyor .bunada zamanla alışılıyor. isterseniz fabrikaya göndererek tepmesini hafifletmek için dipçik arkasına extra bir parca ilave ettirebilirsiniz. bunuda huğlu satış bölümünü arayarak daha net bilgiye ulaşabilirsiniz. saygılarımla.

Çevrimdışı Mehmet YAYLA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 06 Mayıs 2014, 13:29:39 »
Foto yukleyemedim dipçik lastigini değiştirerek trap lastigini 10 luk mille deldim hava slmadini ayni zamanda darbeyi sağa sola cikmasibi sagladim ayni zamanda yivlilerdr kullanilan muzzebreak üzerinde clisiyorum hem görsel olarak hem de tepmesini kesecegini düşünüyorum
Huğlu 103de
Huğlu 601 g
Huğlu effecto
Cz hunter
Cz 3006 lux

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 06 Mayıs 2014, 19:55:33 »
mehmet yayla kardeşim fotoları çekip atarmısın.
gerçi bu gibi çalışmaları huğlu yapması gerekir ama. DAHA ONLAR NİTRONUN SOLA VURMASINI BİLE ÇÖZEMEDİLER. Tüfek 3. kez fabrikaya gitti. 2  kez namlu değişti yine sola vuruyor. birde ilk nitroyu aldığımda üzerinde gelen namlu etti 3 namlu da solda vuruş yapıyor.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI